bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yatakla uyumlu olmak da iyi birşey canım:))) ya benim gibi bi sağ bi sol yapsaydın inşallah az daha sık dişini.

dün gece bende eşime doğum yapsan da bi bende rahat etsem dedim adam gözleri araladı yatağı sahiplenmiş mübarek yavaştan kenara gitti uçta yatıyorum ki ben dedi

Doğumdan korkma bi şekilde yaptırıyorlar hamilelik bitseydi:))) ağrımadık kemiğim kalmadı

Beynini yemediğin gün kaşınıyor ozaman atış serbest canım devam sende de bacak arası ağrısı çok galiba bi muayene ol çatı ağrısı mı varis mi öğren. bende sen gibiydim ayakta duramıyordum işler bitti rahatladım yatınca.

Geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkar inşallah. Kasım bebelerini bi okumalı kasımı beklemeye niyetleri yok gibi

Ay alemsin adam karnına baktımı acaba der gibi

baksa zaten inanır göbek konusunda yarış yapıyorduk benim adam da bi alem Dün doktor yemeklere kısıtlama getirince ben yemiyosam sende yeme bana ayak uydur dedim aldı telefonu eline alooo yarın ben gelmiyorum işe yatmam lazım dedi

Anuvvv hamile triplerinede girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…