bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar lohusa sepetinden pijama alan varmi bedenleri nasil? Yani normalde ne giyorsunuz aldiginiz beden kac oldu bol mu oldu dar mi oldu? Daha da sorarim da
Ben pijama takımını internetten almaya cekiniyorum canım kim bilir nasıl gelcek ustumuzde çirkin durursa en iyisi gore gore almak

Burdan şu anlaşılıyor. Face yada WhatsApp grupları bizim yokluğunuzu hissetmeden devam ediyor sohbetlere napalım bizde kendi aramızda devam ediyoruz kalan sağlar bizimdir
Ben sadece burdayım canım iş yoğunluğundan çok fazla gelemiyorum ama tüm msjları okuyorum yalnız değilsiniz

Aile hekimliği yapıyor benim kan testlerini bende onları götürüyorum kontrolde . Kendimde düzenli idrar testi yaptırıyorum Dün idrar tahlilinde yine bakteri çıkınca idrar kültürü istedi. 2 ay da bir çağırıyor aile hekimliği takip ve kan tahlilleri için

Doğrudr kuzum bende Facebook kullanmıyorm whatsapp mesajlarimida eşim okur ne gerek var böyle birseye o yüzden katilmadim hiç
Valla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimize

Bn en son temmuzda gttim hiç onemsemiyo aile hekimliği.bi kere bn zorla yaptrdm orda kan testi.fakültede kim ugrascak kalabalik.özel bir sürü para alıyor yani en mantıklı aile hekiminde yaptrmak.bi kere daha gtsem iyi olacak ama bakalim

tabi ki, tercih ve zevk meselesi sonuçta :)
mesela ben de Türkçe olan bir isim olsun istiyorum.

sesli güldüm benim kız ne gülüyon anne diuor

Gelde açıkla
Yavrum yaren92 nickli aslında adaşın olan zeynep ablanın hatta ben onu ikinci eş durumuna da sokmuştum bu tabi ufak ayrıntı neyse işte doktoru yemeklere kısıtlama getirmiş. İstirahat et demiş o da eşinden yemek konusunda eşlik etmesini beklemiş ama eşi istirahat kısmını tercih etmiş diye anlatabilirsin bak işini kolaylaştırdım

Valla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimize
Benim eşimde bazen bakıyo burdayım atarlanıyo bende erkekler kulübü kurcam herşeyi yazcam sana söylemicem diyo bende hıııhhhh diyorum sadece

Her şeye karisiyo bu herif ler de.burayı okuyamiyor ama faceyi watsupi kesin okur özel şeyler yazıyoruz yani ne gerek var.arkdslar watsup açtı dedm aaa sen de yükle sen de gir diyo eli degdikce alıp okur.o yüzden en mantıklısi bura

Git yaptır canım onlar takip etmese de sen kendin yap takibini. Sağolsun bu konu da hemşire iyi. olması gerektiği gibi aslında herkes böyle yapsa işini ne güzel

Sen benim kızı erken ergenliğe sokacaksın galiba kız bana ne yiyon ne içiyon anne kimlerle konuşuyon sen, sen kimsin ben kimim dicek

İkinci eş durumu vardı dimi bak unutmuşum ne ramazan geçirdik beee.

Evet öyle valla.Ben korkudan whatsup açıldı diyemiyorum bile kendimi de ekletmedim kızar Nasıl güveniyorsun diye aramız açılır korkuyorum neyseki bura için iznimi aldım alamasaydım veda edecektim kk ya

Sen benim kızı erken ergenliğe sokacaksın galiba kız bana ne yiyon ne içiyon anne kimlerle konuşuyon sen, sen kimsin ben kimim dicek

İkinci eş durumu vardı dimi bak unutmuşum ne ramazan geçirdik beee.

Dimi ya 7 ay geçti beraber hatırlamaya zorlasak daha neler neler konuşulmuştur neyse sen kıza bişi dime kedi video su de beni

Git yaptır canım onlar takip etmese de sen kendin yap takibini. Sağolsun bu konu da hemşire iyi. olması gerektiği gibi aslında herkes böyle yapsa işini ne güzel
Bi daha 36.haftada gel dedi son kez.böyle de bi daha gelme der gibi.doktora gidiyoruz ya orda yaptrsin mi diyor nedir.yani alacağı bi kan sonuçta. Dur bakalım bi gün aç karna usenmedigimde gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…