- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.341
Ben pijama takımını internetten almaya cekiniyorum canım kim bilir nasıl gelcek ustumuzde çirkin durursa en iyisi gore gore almakKizlar lohusa sepetinden pijama alan varmi bedenleri nasil? Yani normalde ne giyorsunuz aldiginiz beden kac oldu bol mu oldu dar mi oldu? Daha da sorarim da
Ben sadece burdayım canım iş yoğunluğundan çok fazla gelemiyorum ama tüm msjları okuyorumBurdan şu anlaşılıyor. Face yada WhatsApp grupları bizim yokluğunuzu hissetmeden devam ediyor sohbetlerenapalım bizde kendi aramızda devam ediyoruz kalan sağlar bizimdir
Oh iyi Can'ım sağolKapali grup canim gormezler oyuzden
"doktorunuz sizden çeşitli kan testleri isteyebilir. Bu kan testlerinin amacı hamilelik sürecinizin yolunda gidip gitmediğinden emin olmaktır."
kızlar aşağıda böyle yazıyor . bu haftalarda sizlerden doktorunuz testler istedi mi acaba ?
Ben sadece burdayım canım iş yoğunluğundan çok fazla gelemiyorum ama tüm msjları okuyorumyalnız değilsiniz
Valla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimizeDoğrudr kuzum bende Facebook kullanmıyorm whatsapp mesajlarimida eşim okur ne gerek var böyle birseye o yüzden katilmadim hiç
Bn en son temmuzda gttim hiç onemsemiyo aile hekimliği.bi kere bn zorla yaptrdm orda kan testi.fakültede kim ugrascak kalabalik.özel bir sürü para alıyor yani en mantıklı aile hekiminde yaptrmak.bi kere daha gtsem iyi olacak ama bakalimAile hekimliği yapıyor benim kan testlerini bende onları götürüyorum kontrolde . Kendimde düzenli idrar testi yaptırıyorum Dün idrar tahlilinde yine bakteri çıkınca idrar kültürü istedi. 2 ay da bir çağırıyor aile hekimliği takip ve kan tahlilleri için
tabi ki, tercih ve zevk meselesi sonuçta :)Cnm seninle bakis acılarımiz farklı biraz sanırım.daha önce de böyle bi olay olmstu.bn yusufun anlamına bakmadm bile anlamına gerek yok yusuf deyince bnm aklıma çok güzel cagrisimlar geliyor zaten.bu da senin bakış açın saygı duyuyorum bnmki de böyle.bana göre bi sakinca yok ağlayan inleyen olmasında ama sakinca gören de koymaz olur biter zaten.
sesli güldüm benim kız ne gülüyon anne diuor
Benim eşimde bazen bakıyo burdayım atarlanıyo bende erkekler kulübü kurcam herşeyi yazcam sana söylemicem diyo bende hıııhhhh diyorum sadeceValla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimize
:):):) allah senı bende aynısını diyim bari utanır belkı birazdün gece bende eşime doğum yapsan da bi bende rahat etsem dedim adam gözleri araladı yatağı sahiplenmiş mübarek yavaştan kenara gitti uçta yatıyorum ki ben dedi
Her şeye karisiyo bu herif ler de.burayı okuyamiyor ama faceyi watsupi kesin okur özel şeyler yazıyoruz yani ne gerek var.arkdslar watsup açtı dedm aaa sen de yükle sen de gir diyo eli degdikce alıp okur.o yüzden en mantıklısi buraValla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimize
Bn en son temmuzda gttim hiç onemsemiyo aile hekimliği.bi kere bn zorla yaptrdm orda kan testi.fakültede kim ugrascak kalabalik.özel bir sürü para alıyor yani en mantıklı aile hekiminde yaptrmak.bi kere daha gtsem iyi olacak ama bakalim
:):):) allah senı bende aynısını diyim bari utanır belkı biraz
Bize karışmasınlarda kötü birşey mi yapıyoruz ya tüm hamişler toplandık ne güzelBenim eşimde bazen bakıyo burdayım atarlanıyo bende erkekler kulübü kurcam herşeyi yazcam sana söylemicem diyo bende hıııhhhh diyorum sadece
Sen benim kızı erken ergenliğe sokacaksın galibaGelde açıkla
Yavrum yaren92 nickli aslında adaşın olan zeynep ablanın hatta ben onu ikinci eş durumuna da sokmuştum bu tabi ufak ayrıntı neyse işte doktoru yemeklere kısıtlama getirmiş. İstirahat et demiş o da eşinden yemek konusunda eşlik etmesini beklemiş ama eşi istirahat kısmını tercih etmiş diye anlatabilirsinbak işini kolaylaştırdım
Evet öyle valla.Ben korkudan whatsup açıldı diyemiyorum bile kendimi de ekletmedim kızar Nasıl güveniyorsun diye aramız açılır korkuyorum neyseki bura için iznimi aldım alamasaydım veda edecektim kk yaHer şeye karisiyo bu herif ler de.burayı okuyamiyor ama faceyi watsupi kesin okur özel şeyler yazıyoruz yani ne gerek var.arkdslar watsup açtı dedm aaa sen de yükle sen de gir diyo eli degdikce alıp okur.o yüzden en mantıklısi bura
Kıskanıyo bırak da benle ilgilen karışma yok yaniBize karışmasınlarda kötü birşey mi yapıyoruz ya tüm hamişler toplandık ne güzel
Sen benim kızı erken ergenliğe sokacaksın galibakız bana ne yiyon ne içiyon anne kimlerle konuşuyon sen, sen kimsin ben kimim dicek
İkinci eş durumu vardı dimi bak unutmuşumne ramazan geçirdik beee.
Bi daha 36.haftada gel dedi son kez.böyle de bi daha gelme der gibi.doktora gidiyoruz ya orda yaptrsin mi diyor nedir.yani alacağı bi kan sonuçta. Dur bakalım bi gün aç karna usenmedigimde gidecem.Git yaptır canım onlar takip etmese de sen kendin yap takibini. Sağolsun bu konu da hemşire iyi. olması gerektiği gibi aslında herkes böyle yapsa işini ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?