bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayy dur dime öyle sokma hormonları devreye

İyi demissin kuzum, sanki neyi varmış bu topicin konuşuyoruz heyecanlarimizi dertlerimizi paylaşıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz bundan güzel birşey olabilir mi bu erkek milleti harbiden bi cins yani
Evet canım aynen öyle ama ben geçenlerde kızımla resmimi paylaşmıştım siz görün diye 10 dk içinde silmezsen Google'la düşüyor ya Oray'a düşseydi ben napardım nerelere giderdim sonradan pişman oldum birazda dikkat etmek gerekiyor

acil bir yöntem bulmam lazım. bugün onu salona yollarım bir burnu sürtsün bakalım, ertesi gün yan gel yat osman yapmaz belki.
Bizimki 1 haftadır kanepede, bu sabah yanıma geldi, oh dedi azıcık belim yatak gorsun, kanepe sert. Uzuldum Bir kac gun yanımda yatsın madem dedim...

Anlamaz ki erkek milleti işte.o gün sanki nickimi gördü ya buraya girip beni takip eder diye tırsıyorum
Aman dikkat et kız ozaman yeni giren niklere :))) seninki dedektiflik yapar laf atar konuşturur falan aman haaa nickini değiştir bende değiştircem nick arıyom yabancı bişey iyi olur because of you bana uygun nick ismi bul kız ingilizce olsa daha mı iyi olur.

Hiç öyle huyu yoktur asla yapmaz bizimki içime atar sonradan bana patlar ama öyle buraya girmez yine de değiştirmeyi düşünüyorum ne koyacam ki

Canim dogumu karamanda mi yapacaksin
Evet tatlım inşallah karamanda Selçukluda yapmayı düşünüyorum :) bayramdan sonra kontrole gidicem, o zaman sorucam bu gece geliyor mu doğuma kendi giriyor mu fln diye fadime hanıma.. Sen konuştun mu, mümine hatunda mı düşünüyosun

Bizde telefonlarımız ortada olur WhatsApp falan öttümü kim yakınsa bakar diğerine söyler o yüzden gruba girmedim. Yani bende onunkini okurum okuma diyemem o yüzden. Haaa bu arada kk ya üye olduğumu bilmiyor sosyal ağ sonuçta pek sevmez benimki böyle şeyleri. İlk defa yaptım bende nasıl olduysa facem bile yoktur yani.

Ayy tatlım valla iyiki zamanında silmissin ben korktum simdi senin adına dikkat et valla kendini değilde daha ziyade bebise neler aldin onları paylaş

Sizin hiç özeliniz yok o zaman o da çok zor ama ya

Ayy tatlım valla iyiki zamanında silmissin ben korktum simdi senin adına dikkat et valla kendini değilde daha ziyade bebise neler aldin onları paylaş
Öyle ben hala Leyla gibi onu düşünüyorum ya silinmeseydi diye birde 3 kere paylaştım arkadaşlar görmedi diye ama bir daha asla benim eşim çok sakin ama içine atar birden patlar şakalarıma bile alınır bazen..çok dikkatli olmam lazım of

Simdi 19 unda benim randevu kizlar 30+3 oluo bida ki sefer 34+3 de mi cagirir gec diil mi kizlar ne diyosunuz nr zaman cagirir

Ben kıyafette almadım daha geç sayılmaz alırız inşallah
tabi, alınır zaman var bizim.
indirimler varken alayım araba, yatak diyordum ama kaçırdım :)

Kızlar aranızda ciğer geliştirici iğne yaptıran varmı ?? Olması gerekiyor mu ? Olmasak ne olur ?
Çok sordum

standart bir uygulama değil zaten.
erken doğum riski olanlara yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…