- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.401
Yine 1 ay sonta gel dedi yani cok gec gibi geldi bana kuzum ya 2 hf ya dusse artik31+3 gitmiştim 35-36 gel dedi.
Leeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaaAnam o daha tehlikeli demez mi kim bu senin canım kuzum diye yazdıkların nerden biliyorsun bayan olduğunu falan
Öyle de canım bazen arkadaşlar arasında özel şeyler konuşuyor mesela erkekler arasında küfürlü konuşabiliyorlar.öyle olunca eşim başka odada konuşurHerşeyimizi biliriz sorun yok zor da değil
Yok kiz erkek yoktur burda bdv de var amaLeeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaaerkek yoktur aramızda galiba varmıdır öyle manyak
Bizim doktor baya rahat dedim ya kuzum 36 da gitsem doğum tarihi verir 38 de doğuma giderim artık:)))Yine 1 ay sonta gel dedi yani cok gec gibi geldi bana kuzum ya 2 hf ya dusse artik
Ne sanıyorsun canım bazen erkeklerde buraya giriyor bayan ismiyle girmese bile rahatlıkla kasım annelerine tıklayıp okuyabilir o yüzden çok özelini yazma derim canım ben doğum hikayemi açıktan yazamam şahsenLeeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaaerkek yoktur aramızda galiba varmıdır öyle manyak
Haydaaa o da kotu kuzum yaaa bilmiorum ama sanki tulin hoca beni 2 yada3 hf sonra gel der gibi hissediorumBizim doktor baya rahat dedim ya kuzum 36 da gitsem doğum tarihi verir 38 de doğuma giderim artık:)))
Aynen cnm bz okuyunca onlara da okuma demek olmuyor bazı erkekler kndileri de karilari na göstermiyor o çok kötü bsy bi arkdsim öyleydi. Erkeğin ortada olmalı bnce:) burda her şeyi konusuyorz hele hamilelikte yani konuşmadıgimz şey kalmadı watsup da da konuşulacak illa ki özel şeyler.eslerimiizn görmesi iyi değil zaten. kk iyidir yani candir:)Bizde telefonlarımız ortada olur WhatsApp falan öttümü kim yakınsa bakar diğerine söyler o yüzden gruba girmedim. Yani bende onunkini okurum okuma diyemem o yüzden. Haaa bu arada kk ya üye olduğumu bilmiyor sosyal ağ sonuçta pek sevmez benimki böyle şeyleri. İlk defa yaptım bende nasıl olduysafacem bile yoktur yani.
Bizimki 1 haftadır kanepede, bu sabah yanıma geldi, oh dedi azıcık belim yatak gorsun, kanepe sert. UzuldumBir kac gun yanımda yatsın madem dedim...
Yani argo çok konuşmaz eşimde arkadaşlarıda zaten WhatsApp da öyle konuşmazlar pek her dakika elimde onun telefonuda yok zaten. Telefonu yanımda olur öter bakarım veririm eline. Devamında yazılır her kelimesini okumam yani ama telefon saklama alışkanlığımız yok yani. Ortadır ikimizinki de. Burayada söylemediğim zaten kadınlarla ilgili özel şeyler konuşuluyor diye. Merak edip okumasın diye. Birde dediğin gibi sosyal ağ nasıl güvenirsin meselesi olacak. Burada hamilelik stresimi atıyorum faydalı bilgiler paylaşıyoruz yoksa bende üye olmazdım belki.Öyle de canım bazen arkadaşlar arasında özel şeyler konuşuyor mesela erkekler arasında küfürlü konuşabiliyorlar.öyle olunca eşim başka odada konuşur
Bdv nedirYok kiz erkek yoktur burda bdv de var ama
Annemi bekliyrm tek başıma yapamicem bu isiHazırla gardırop A kaldır göz önünde durunca stres oluyor insan
Aynen canım bende senn gibi düşünüyorum.Aynen cnm bz okuyunca onlara da okuma demek olmuyor bazı erkekler kndileri de karilari na göstermiyor o çok kötü bsy bi arkdsim öyleydi. Erkeğin ortada olmalı bnce:) burda her şeyi konusuyorz hele hamilelikte yani konuşmadıgimz şey kalmadı watsup da da konuşulacak illa ki özel şeyler.eslerimiizn görmesi iyi değil zaten. kk iyidir yani candir:)
Aman dikkat et kız ozaman yeni giren niklere :))) seninki dedektiflik yapar laf atar konuşturur falan aman haaanickini değiştir bende değiştircem nick arıyom yabancı bişey iyi olur @because of you bana uygun nick ismi bul kız ingilizce olsa daha mı iyi olur.
Canım isim vermeden hastanede olanları yazsan sadece doğumla ilgili senn kim olduğunu kim nerden bilecek.Ne sanıyorsun canım bazen erkeklerde buraya giriyor bayan ismiyle girmese bile rahatlıkla kasım annelerine tıklayıp okuyabilir o yüzden çok özelini yazma derim canım ben doğum hikayemi açıktan yazamam şahsen
Anladım canım öyle birimde telefonlar ortadadır eşime alıp bakarsa bakma demem o da bana demez ama göz ucuyla bakarım mesajlarımı falanda karıştırmaz ben saklamak istemedim sonra kızabilir diye aslında herkes en iyi eşini tanır gerek yoksa söylemene iyi yapmışsınYani argo çok konuşmaz eşimde arkadaşlarıda zaten WhatsApp da öyle konuşmazlar pek her dakika elimde onun telefonuda yok zaten. Telefonu yanımda olur öter bakarım veririm eline. Devamında yazılır her kelimesini okumam yani ama telefon saklama alışkanlığımız yok yani. Ortadır ikimizinki de. Burayada söylemediğim zaten kadınlarla ilgili özel şeyler konuşuluyor diye. Merak edip okumasın diye. Birde dediğin gibi sosyal ağ nasıl güvenirsin meselesi olacak. Burada hamilelik stresimi atıyorum faydalı bilgiler paylaşıyoruz yoksa bende üye olmazdım belki.
Öylede canım Allah biliyor sanki günaha gircekmişim gibi geliyor özelden bir erkekden mesaj gelmişti kk da.ondan beridir çekinerek yazıyorumCanım isim vermeden hastanede olanları yazsan sadece doğumla ilgili senn kim olduğunu kim nerden bilecek.
Benimki de gircem diye uğraşmaz öğrenirse ve merak ederse ne yazdığımı direk şifreyi ister açar profilimi paşa paşa okur
Hazırla azıcık canım eksikleride annenle hazırlarsınAnnemi bekliyrm tek başıma yapamicem bu isikardeşim sırnakta görev yerine bi gtsin anam da buraya gelir doğuma kadar daha da gtmez ama yavaştan orkid külot bsyler koysam mi bilemedm.kaç kilo olcm blmyrm diye pijama da alamadm onu da alayım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?