bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anam o daha tehlikeli demez mi kim bu senin canım kuzum diye yazdıkların nerden biliyorsun bayan olduğunu falan
Leeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaa erkek yoktur aramızda galiba varmıdır öyle manyak

Leeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaa erkek yoktur aramızda galiba varmıdır öyle manyak
Ne sanıyorsun canım bazen erkeklerde buraya giriyor bayan ismiyle girmese bile rahatlıkla kasım annelerine tıklayıp okuyabilir o yüzden çok özelini yazma derim canım ben doğum hikayemi açıktan yazamam şahsen

Aynen cnm bz okuyunca onlara da okuma demek olmuyor bazı erkekler kndileri de karilari na göstermiyor o çok kötü bsy bi arkdsim öyleydi. Erkeğin ortada olmalı bnce:) burda her şeyi konusuyorz hele hamilelikte yani konuşmadıgimz şey kalmadı watsup da da konuşulacak illa ki özel şeyler.eslerimiizn görmesi iyi değil zaten. kk iyidir yani candir:)

Bizimki 1 haftadır kanepede, bu sabah yanıma geldi, oh dedi azıcık belim yatak gorsun, kanepe sert. Uzuldum Bir kac gun yanımda yatsın madem dedim...

kıyamam :):) erkekleri de anlıyorum ama biz ne yapalım yani iki canla kolay mı? yaşayan bilir yani. bir yanım kıyamıyor ama bir yanımda kendime üzülüyor ne yapalım yani.

Öyle de canım bazen arkadaşlar arasında özel şeyler konuşuyor mesela erkekler arasında küfürlü konuşabiliyorlar.öyle olunca eşim başka odada konuşur
Yani argo çok konuşmaz eşimde arkadaşlarıda zaten WhatsApp da öyle konuşmazlar pek her dakika elimde onun telefonuda yok zaten. Telefonu yanımda olur öter bakarım veririm eline. Devamında yazılır her kelimesini okumam yani ama telefon saklama alışkanlığımız yok yani. Ortadır ikimizinki de. Burayada söylemediğim zaten kadınlarla ilgili özel şeyler konuşuluyor diye. Merak edip okumasın diye. Birde dediğin gibi sosyal ağ nasıl güvenirsin meselesi olacak. Burada hamilelik stresimi atıyorum faydalı bilgiler paylaşıyoruz yoksa bende üye olmazdım belki.

Hazırla gardırop A kaldır göz önünde durunca stres oluyor insan
Annemi bekliyrm tek başıma yapamicem bu isikardeşim sırnakta görev yerine bi gtsin anam da buraya gelir doğuma kadar daha da gtmez ama yavaştan orkid külot bsyler koysam mi bilemedm.kaç kilo olcm blmyrm diye pijama da alamadm onu da alayım artik

Aynen canım bende senn gibi düşünüyorum.

benimki de nickimi biliyor ama ondan gizli bir şey yok yani kv olsun elti olsun herşeyi açıkça yüzüne de söylediğim için merak edemez yani. kaldı ki hiç vakti yok valla ne desem erteleme huyu olduğu için buraya girmeyede üşenir o

Ne sanıyorsun canım bazen erkeklerde buraya giriyor bayan ismiyle girmese bile rahatlıkla kasım annelerine tıklayıp okuyabilir o yüzden çok özelini yazma derim canım ben doğum hikayemi açıktan yazamam şahsen
Canım isim vermeden hastanede olanları yazsan sadece doğumla ilgili senn kim olduğunu kim nerden bilecek.

Anladım canım öyle birimde telefonlar ortadadır eşime alıp bakarsa bakma demem o da bana demez ama göz ucuyla bakarım mesajlarımı falanda karıştırmaz ben saklamak istemedim sonra kızabilir diye aslında herkes en iyi eşini tanır gerek yoksa söylemene iyi yapmışsın

Benimki de gircem diye uğraşmaz öğrenirse ve merak ederse ne yazdığımı direk şifreyi ister açar profilimi paşa paşa okur

daha biz zor takip ediyoruz onca yazıyı hiç sanmıyorum o kadar uğraşsınlar. kadın muhabbeti işte neyini okuyacaksın Allasen. ama bazı meraklı kocalar var tabi bir şey arayıp bulmak isteyen öyle bir tipse şüphelenmek lazım tabi

Hazırla azıcık canım eksikleride annenle hazırlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…