bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teşekkür ederim canım not aldım

Kizlar benim durum ciddi erken dogum riskim var ya ben simdi hastane cantami besigimi herseyi hazirlim dimi?? Hanimkizimi da goremedim resmi de yok uff ya. Bu kiz ne merakli erkenden gelcem diye tutturdu ama ben anlamistim kukumda surekli baski sanki bisey asagida hareket ediyor.

Dimi ya 7 ay geçti beraber hatırlamaya zorlasak daha neler neler konuşulmuştur neyse sen kıza bişi dime kedi video su de beni
ooo hemenngelir bende bakıyım diye kedi köpek kuş balık olmaz aklıma bişey geldi dedim 3 yıl sonra bu topiği tekrar okusak ne hoş hatıralar vardır demi.

Evet öyle valla.Ben korkudan whatsup açıldı diyemiyorum bile kendimi de ekletmedim kızar Nasıl güveniyorsun diye aramız açılır korkuyorum neyseki bura için iznimi aldım alamasaydım veda edecektim kk ya
Yokkk kız ne vedası.Bir sürü şey paylaşıp öğreniyorz burda.faydali bi yer oldugunu anlat:)

Bi daha 36.haftada gel dedi son kez.böyle de bi daha gelme der gibi.doktora gidiyoruz ya orda yaptrsin mi diyor nedir.yani alacağı bi kan sonuçta. Dur bakalım bi gün aç karna usenmedigimde gidecem.

Kendileri yapmaları lazım ama takibi. Çünkü bana gittiğim hastaneyi doktoru falan hep sordu kayıt altına onları da aldı.takip karnesi verdi her seferinde bir sonra ki tarihi yazıyor. Geçen başka doktora gitmiştim başka tahlil de istemişti onları da dedim diğer tahlillere ekledi. Onlar önemsemezse sen git

Ay Allah korusun Zaman'ında gelir inşallah sen yine de hazırda bulundur canım ama kötü düşünme yinede

Canım benim de riskim vardı bende bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim ama çantaya koymamıştım ama sonra dank etti vaktinde gelsin inşallah da erken gelse zaten yavrum giyemeyecek kendi çantamı hazırlamam lazım önce. Sende hazırla dün doktor yine risk deyince bi an o an geldi aklıma ne çanta var ne bişi o yüzden bu hafta bu olaya yoğunlaşacağım. Yine de inşallah zamanında gelirler

Anlamaz ki erkek milleti işte.o gün sanki nickimi gördü ya buraya girip beni takip eder diye tırsıyorum
Bnmki de öyle meraklıdir.bn yazarken bakiyo ama karışık geliyo bnce bura pek anlamiyor.değiştir istersen bsy de ozelimjz olsunn yani.gerçi bn ona hc bırakmıyorum watsup ini fln okuyrm ama bz bayaniz yani okumasınlar bi zahmet.

dün gece bende eşime doğum yapsan da bi bende rahat etsem dedim adam gözleri araladı yatağı sahiplenmiş mübarek yavaştan kenara gitti uçta yatıyorum ki ben dedi

acil bir yöntem bulmam lazım. bugün onu salona yollarım bir burnu sürtsün bakalım, ertesi gün yan gel yat osman yapmaz belki.

Ayyy dogumdan korkmuyom deyip duruyorm ama o çantayi hazrlamaya çok korkuyrm:) sanki hazrlayinca hemen doğuma gtcekms gibi geliyo

Öyle telefon karıştırma huyu hiç yok ama arada resimlerime falan bakıyor ben ekranın resmini çekmiştim görmüş olabilir mi acaba dedim..bende okuyorum hep Mailleri mesajlarını falan

Valla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimize
İyi demissin kuzum, sanki neyi varmış bu topicin konuşuyoruz heyecanlarimizi dertlerimizi paylaşıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz bundan güzel birşey olabilir mi bu erkek milleti harbiden bi cins yani

Anı defteri gibi her kontrol sonrası öncesi yaşanan duygular falan
Ay dur öyle düşünmemiştim benim çeşmeleri de açma hamilelikle ilgili herşeyi paylaştık hakkaten ölürsem falan vasiyet yazıyım oğlum bu sayfaları okusun zaten doğumda ölürsem diye hep aklıma geliyor. Hayırlısıyla bi atlatsak

Ayyy dogumdan korkmuyom deyip duruyorm ama o çantayi hazrlamaya çok korkuyrm:) sanki hazrlayinca hemen doğuma gtcekms gibi geliyo

Ben bu unutkanlıkla hazırlasam da hazırladığımı unuturum yok yok psikolojik o bana bi an doğuma çantasız gitmek daha korkutucu geldi

Kızlar aranızda ciğer geliştirici iğne yaptıran varmı ?? Olması gerekiyor mu ? Olmasak ne olur ?
Çok sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…