- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.361
Teşekkür ederim canım not aldımCanım kendi listemi senınle paylaşıyorum. yanlarında kimin için oldugu yazıyor excel tablosu halinde hazırlamıştım
Hastane çantası Check List Kim İçin
© Yeni doğan seti Bebek
© Ekstra pant&tulum (1er tane) Bebek
© Battaniye Bebek
© Bebek bezi Bebek
© Kapı süsü Hepimiz
© Biberon Bebek
© Emzik Bebek
© Islak mendil Hepimiz
© Yumuşak peçete Hepimiz
© Orkid anne
© İç çamaşırı anne
© Pijama takımı anne
© Havlu takımı anne
© Terlik anne
© Sütyen pedi anne
© Göğüs kremi anne
© Kırmızı taç anne
© Emzirme sütyeni anne
© Deodorant anne
© Allık&rimel&lip balm anne
© Diş fırçası anne
© Foto makinesi Hepimiz
© Saç tokası anne
© Puset Bebek
© Pijama takımı baba
© Deodorant baba
© Diş fırçası baba
© Diş macunu İkimiz
© Kalın çorap anne
© Temiz hastane çıkışı kıyafet anne
Dimi ya 7 ay geçti beraberhatırlamaya zorlasak daha neler neler konuşulmuştur neyse sen kıza bişi dime kedi video su de beni
Yokkk kız ne vedası.Bir sürü şey paylaşıp öğreniyorz burda.faydali bi yer oldugunu anlat:)Evet öyle valla.Ben korkudan whatsup açıldı diyemiyorum bile kendimi de ekletmedim kızar Nasıl güveniyorsun diye aramız açılır korkuyorum neyseki bura için iznimi aldım alamasaydım veda edecektim kk ya
Bi daha 36.haftada gel dedi son kez.böyle de bi daha gelme der gibi.doktora gidiyoruz ya orda yaptrsin mi diyor nedir.yani alacağı bi kan sonuçta. Dur bakalım bi gün aç karna usenmedigimde gidecem.
Ay Allah korusun Zaman'ında gelir inşallah sen yine de hazırda bulundur canım ama kötü düşünme yinedeKizlar benim durum ciddi erken dogum riskim var ya ben simdi hastane cantami besigimi herseyi hazirlim dimi?? Hanimkizimi da goremedim resmi de yok uff ya. Bu kiz ne merakli erkenden gelcem diye tutturdu ama ben anlamistim kukumda surekli baski sanki bisey asagida hareket ediyor.
ooo hemenngelir bende bakıyım diye kedi köpek kuş balık olmaz aklıma bişey geldi dedim 3 yıl sonra bu topiği tekrar okusak ne hoş hatıralar vardır demi.
Anlamaz ki erkek milleti işte.o gün sanki nickimi gördü ya buraya girip beni takip eder diye tırsıyorumYokkk kız ne vedası.Bir sürü şey paylaşıp öğreniyorz burda.faydali bi yer oldugunu anlat:)
Kizlar benim durum ciddi erken dogum riskim var ya ben simdi hastane cantami besigimi herseyi hazirlim dimi?? Hanimkizimi da goremedim resmi de yok uff ya. Bu kiz ne merakli erkenden gelcem diye tutturdu ama ben anlamistim kukumda surekli baski sanki bisey asagida hareket ediyor.
Bnmki de öyle meraklıdir.bn yazarken bakiyo ama karışık geliyo bnce bura pek anlamiyor.değiştir istersen bsy de ozelimjz olsunn yani.gerçi bn ona hc bırakmıyorum watsup ini fln okuyrm ama bz bayaniz yani okumasınlar bi zahmet.Anlamaz ki erkek milleti işte.o gün sanki nickimi gördü ya buraya girip beni takip eder diye tırsıyorum
dün gece bende eşime doğum yapsan da bi bende rahat etsem dedim adam gözleri araladı yatağı sahiplenmiş mübarek yavaştan kenara gitti uçta yatıyorum ki ben dedi
Ayyy dogumdan korkmuyom deyip duruyorm ama o çantayi hazrlamaya çok korkuyrm:) sanki hazrlayinca hemen doğuma gtcekms gibi geliyoCanım benim de riskim vardı bende bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim ama çantaya koymamıştım ama sonra dank etti vaktinde gelsin inşallah da erken gelse zaten yavrum giyemeyecek kendi çantamı hazırlamam lazım önce. Sende hazırla dün doktor yine risk deyince bi an o an geldi aklıma ne çanta var ne bişi o yüzden bu hafta bu olaya yoğunlaşacağım. Yine de inşallah zamanında gelirler
Öyle telefon karıştırma huyu hiç yok ama arada resimlerime falan bakıyor ben ekranın resmini çekmiştim görmüş olabilir mi acaba dedim..bende okuyorum hep Mailleri mesajlarını falanBnmki de öyle meraklıdir.bn yazarken bakiyo ama karışık geliyo bnce bura pek anlamiyor.değiştir istersen bsy de ozelimjz olsunn yani.gerçi bn ona hc bırakmıyorum watsup ini fln okuyrm ama bz bayaniz yani okumasınlar bi zahmet.
Ben kıyafette almadım daha geç sayılmaz alırız inşallahsizin yine çanta hazırlayacak kadar eşyanız var, ben daha kıyafet dışında bişey almadım
İyi demissin kuzum, sanki neyi varmış bu topicin konuşuyoruz heyecanlarimizi dertlerimizi paylaşıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz bundan güzel birşey olabilir mi bu erkek milleti harbiden bi cins yaniValla buraya girmeme bile kızdı geçen gün istemiyorum dedi.desim sen arkadaşlarınla sabahlara kadar dışarda kalıyorsun ben trip atıp birşey demiyorum sen de demeyeceksin güvenicez birbirimize
Ay dur öyle düşünmemiştim benim çeşmeleri de açmaAnı defteri gibiher kontrol sonrası öncesi yaşanan duygular falan
Belki sizde horlama yoktur en azındanacil bir yöntem bulmam lazım. bugün onu salona yollarım bir burnu sürtsün bakalım, ertesi gün yan gel yat osman yapmaz belki.
Ayyy dogumdan korkmuyom deyip duruyorm ama o çantayi hazrlamaya çok korkuyrm:) sanki hazrlayinca hemen doğuma gtcekms gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?