bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight sana burdan bi uçarım! Orda noldugunu sasırırsın. Ne demek girmicem okucam yazmıcam ya.

Bu paranoyalar gerçekten cok sacma hangi sapık kadın forumuna girip hamile kısmına girip kasım annelerini bulup 2016 kısmına tıklayıp 4000 sayfayı okur? Allah askına yapmayın ya!! :/

Bende tam böyle düşünüp yazmıştım şimdiye kadar şimdi tırstım sanki bilemiyorum

Insallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.

Adın yok sanın yok resmin yok rahat ol biz bile okuyamıos birikince. Adamın baska hiçbir işinin olmaması lazım
Yok kız zaten papatya boş adamlardan bahsediyor sanırım bir nickle aramıza girip kadın gibi yazışırlar diyor canım kuzum dediğin kim ne biliyosun diyor sapıklar varmış

Kızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadım sabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim

Ayy canımm çok geçmiş olsun ya yanık çok fena özellikle insanın can parçası yavrusu yanınca çok üzülüyor insan..inşallah iyileşir canım doktor ne dedi kaynar mıydı çaydanlık

Ayy canımm çok geçmiş olsun ya yanık çok fena özellikle insanın can parçası yavrusu yanınca çok üzülüyor insan..inşallah iyileşir canım doktor ne dedi kaynar mıydı çaydanlık
Sorma canım sanki canımdan can gitti yavrum ağlarken. Plastik cerrah 2.derece yanık dedi. 2 günde 1 cildiye doktoru pansuman yapacak. 2 haftaya iyileşir dedi çaydanlık ocaktan geleli bi yarım saat olmuştu ama yaktı yavrumu

yaa kötü olmuş canım geçmiş olsun Allah şifa versin

Ayy canım en korktuğum şey yanıktır allah yardım etsin. Ne diyim bilemedim. İnşallah çabuk iyileşir. Çok yerimi yandı kuzunun

Oyyy canım ya üzülme inşallah iyileşir malesef bazen kazalar oluyor kayınbaban da çok üzülmüştür şimdi sebep oldum diye.çok ağladı mı

Ay gecmis olsun kuzum yanik zor yaa

Gecmis olsun canm Allah beterinden saklasin.tez zamanda iyileşir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…