bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay okurken içim cız etti, sen ne hale gelmişsindir olay olurken kim bilir, kızın da korkmuştur çok çok geçmiş olsun. Allahtan kaynar değilmiş, tez zamanda ağrısız iyileşir inşallah

Insallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.

Ciğer geliştirici falan vurdular mı canım. Bana da doktor kasılmaların günde 10 kere olursa gel ben olmasam da ciğer geliştirici iğnesi yaptır dedi. Sürekli yat canım benim de baskılarım çok oluyordu 1 aydır yatıyorum biraz ayakta kalınca yine oluyor. İnşallah vaktinde gelirler

Geçmiş olsun canım yavruna. Acısız iyileşsin bi an önce inşallah.

Ayy canım en korktuğum şey yanıktır allah yardım etsin. Ne diyim bilemedim. İnşallah çabuk iyileşir. Çok yerimi yandı kuzunun
Sağ bacağı dizinden butuna kadar, sağ kolunun da dirsekten aşağısı arkası canım. Bacağının üst tarafı fena sürekli sulanıyor. Rabbime şükürler olsun ki yavrum ağlamıyo şimdi. Ani hareket ederse anne acıdı diyo kucağıma geliyo hemen

heleki hassas dönemdeyiz kıldan nem kapıyoruz çok normal tabi :) sorarsa aman kanıydı, akıntısıy dı püsürüydü onları konuşuyoruz. benim eşim sorduğunda ben öyle deme indirimli nerde var kızlardan öğreniyorum hatta o ebebek paketi fln ow ne güzel ya işe yarıyor fln demişti

Oyyy canım ya üzülme inşallah iyileşir malesef bazen kazalar oluyor kayınbaban da çok üzülmüştür şimdi sebep oldum diye.çok ağladı mı
Sorma canım adam oturdu hüngür hüngür ağladı ben sebep oldum diye yola çıkmadan ağrı kesici yanık kremi sürmüştük canım ama pansuman yapılırken çok ağladı

Ay sinirlerim bozuldu.. Ağlıyorum yaaa. Allah şifa versin.çok büyük geçmiş olsun. Yavrum acısız sızısı çok olmadan atlatır inşallah... Hiç dayanamıyorum çocuklara.. Büyük insan bile yanığa zor dayanır... Ah yavrummm

bencede yani çok özel bir şey yazmayız olur biter. hamile psikolojisi diyorlar işte buna şekerim ^.^ deli bu kız ayol. olur mu öyle gircem yazmıcam aaaaaa. @Aydede88

çok geçmiş olsun kuzum. Allah beterinden korusun, derecesi kaç inş azdır. bende çok korkarım yanıktan Ay allah korusun.

Ahh canım çok geçmiş olsun kimbiilir nasıl canı yanmıştır minik yavrunun inş tez vakitte toparlanır

Doğumdan korkma bi şekilde yaptırıyorlar hamilelik bitseydi:))) ağrımadık kemiğim kalmadı
Dogumdan korkma nedenim doktorum suan cok iyi bi dr. Unlu biri ama cok umursamaz ne tetanoz asimi hatirlatti ne dogrudurust kan degerlerimi kontrol ediyor boyle sanki gitmek icin gidiyormusum gibi ayda bir

Amin canım sağol inşallah yavrum hemen iyileşir. O gülüyo oynuyo ama ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…