- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.461
Ay okurken içim cız etti, sen ne hale gelmişsindir olay olurken kim bilir, kızın da korkmuşturKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim
Insallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.
Sağol canımyaa kötü olmuş canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Kızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim
Sağ bacağı dizinden butuna kadar, sağ kolunun da dirsekten aşağısı arkası canım. Bacağının üst tarafı fena sürekli sulanıyor. Rabbime şükürler olsun ki yavrum ağlamıyo şimdi. Ani hareket ederse anne acıdı diyo kucağıma geliyo hemenAyy canım en korktuğum şey yanıktır allah yardım etsin. Ne diyim bilemedim. İnşallah çabuk iyileşir. Çok yerimi yandı kuzunun
heleki hassas dönemdeyiz kıldan nem kapıyoruz çok normal tabi :) sorarsa aman kanıydı, akıntısıy dı püsürüydü onları konuşuyoruz. benim eşim sorduğunda ben öyle deme indirimli nerde var kızlardan öğreniyorum hatta o ebebek paketi fln ow ne güzel ya işe yarıyor fln demiştiYok yaaa benimkide okumaz ama papatya korkuttu iyice psikolojim bozuldu 10 dk da. Eşimle Herşeyimizi biliriz. Sadece kk yı söylemedim özel şeyler yazıyoruz diye papatya sağolsun büyün kötü olasılıkları sıraladı
Şu Eylül ayını da bir çıkarsan canım yaaa...ondan sonra hiç korkma.. Daha da durur inşallah bebişInsallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.
Sorma canım adam oturdu hüngür hüngür ağladı ben sebep oldum diyeOyyy canım ya üzülme inşallah iyileşir malesef bazen kazalar oluyor kayınbaban da çok üzülmüştür şimdi sebep oldum diye.çok ağladı mı
Hmmm anladım ondan canımGec yaptirdim kuzu 24 hafrada yapildi ilk doz
Ay sinirlerim bozuldu.. Ağlıyorum yaaa. Allah şifa versin.çok büyük geçmiş olsun. Yavrum acısız sızısı çok olmadan atlatır inşallah... Hiç dayanamıyorum çocuklara.. Büyük insan bile yanığa zor dayanır... Ah yavrummmSağ bacağı dizinden butuna kadar, sağ kolunun da dirsekten aşağısı arkası canım. Bacağının üst tarafı fena sürekli sulanıyor. Rabbime şükürler olsun ki yavrum ağlamıyo şimdi. Ani hareket ederse anne acıdı diyo kucağıma geliyo hemen
Ekledim canim :))Evet canım sonradan geldim ben bilgilerim (İstanbul,25,erkek,alper 1. Bebek satida yazayım ben lazım olur belki 20 subat ) tesekkurler kuzum
@Aydede88 sana burdan bi uçarım! Orda noldugunu sasırırsın. Ne demek girmicem okucam yazmıcam ya.
Bu paranoyalar gerçekten cok sacma hangi sapık kadın forumuna girip hamile kısmına girip kasım annelerini bulup 2016 kısmına tıklayıp 4000 sayfayı okur? Allah askına yapmayın ya!! :/
cok gecmıs olsun yanık olunca hele de cocuk olunca hıc dayanamam. Rabbım sıfasını versınSorma canım adam oturdu hüngür hüngür ağladı ben sebep oldum diyeyola çıkmadan ağrı kesici yanık kremi sürmüştük canım ama pansuman yapılırken çok ağladı
Canı acımış biraz.. inşallah toparlar hemen canım üzme çok kendiniSorma canım adam oturdu hüngür hüngür ağladı ben sebep oldum diyeyola çıkmadan ağrı kesici yanık kremi sürmüştük canım ama pansuman yapılırken çok ağladı
Kızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim
canim nasil gecti randevun hanim kiz nasil buyumusmu saglikla kalin canimHerifim yetisemedi tek giricem kontrole. Insallah hersey guzel ilerler. 4 kisi kaldi bu hastanede isik hiziyla aliyorlar hastalari
Ahh canım çok geçmiş olsun kimbiilir nasıl canı yanmıştır minik yavrunun inş tez vakitte toparlanırKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim
Dogumdan korkma nedenim doktorum suan cok iyi bi dr. Unlu biri ama cok umursamaz ne tetanoz asimi hatirlatti ne dogrudurust kan degerlerimi kontrol ediyor boyle sanki gitmek icin gidiyormusum gibi ayda birDoğumdan korkma bi şekilde yaptırıyorlar hamilelik bitseydi:))) ağrımadık kemiğim kalmadı
Begenmezsem iade ederim diyorum vakit var ne de olsa diye deBen pijama takımını internetten almaya cekiniyorum canım kim bilir nasıl gelcek ustumuzde çirkin durursa en iyisi gore gore almak
Amin canım sağol inşallah yavrum hemen iyileşir. O gülüyo oynuyo ama ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Ay sinirlerim bozuldu.. Ağlıyorum yaaa. Allah şifa versin.çok büyük geçmiş olsun. Yavrum acısız sızısı çok olmadan atlatır inşallah... Hiç dayanamıyorum çocuklara.. Büyük insan bile yanığa zor dayanır... Ah yavrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?