bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
balmey çok geçmiş olsun tatlım Rabbim yavruna şifa versin Yaşı küçük çabuk iyileşir inşallah ama iz kalmaması için sıkı takip et inşallah.. Üzme canını, dua edelim hepimiz..

Hahhahaa benimkine kendi nickimi kendim söyledim ben de mal gibi anası ablası hakkında söylediklerimi bi okusa hele ona söylediklerimi okusa ben kayıt olurken o an dinlediğim şarkının adını koydum nick olarak.. Moonlight falan olabülüü aylı maylı aklıma ilk o geldi :))

Yok kuzum kortizon kullaniyorum ya ciger gelistirici vuramiyorlar. Surekli yatmak ve ben ben cok enerjikim bu aralar ya pireler var galiba.

Süper bunu yapıcam:)))))

Yaaa kuzum cok gecmis olsun Allah tez vakitte sifa versin.

Bilmiyom ki be kuzum ya benimki çok arttı ama yani sabah şeyimi tutarak yürüyodum tuvaletten çıkan bazı amcalar gibi :)) hele geceleri yatakta dönemiyorum bile.. Şimdi sadece kemik ağrısı olsa ben de çatı ağrısı zannediyodum ama benim o organ komple iptal şaftı balansı kaydı :/ etim ağrıyo yani sanki çürümüş gibi bazen aynada bakıyorum çürüdü düştü mü diye allahım o daha bana lazım en azından 2.bebişi yapana kadar

Aay cok gecmis olsun prensese aglama cnm karnindaki yavrunu uzuyosun ins cabicak iyilesirr kuzum ya

Canim gecmis olsun rabbim sifa versin birde oneride bulunim kantron yagi yanik yara izi birakmiyor bilgin olsun canim

Off çok geçmiş olsun. İçim cız etti.

balmey canım çok geçmiş Rabbim şifa versin

balmey canım çok büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. oyanik bizlerde olsa hiç dayansmazdik ama allahin lutfuki yavrularimiz bizden çok daha rahatlar, inşaallah en kisa zamanda iyileşir yavrucak

balmey cok geçmiş olsun canım kıyamam ona ben Allah dayanma gücü versin sana da ona da;(

balmey çok geçmiş olsun tatlım Rabbim yavruna şifa versin Yaşı küçük çabuk iyileşir inşallah ama iz kalmaması için sıkı takip et inşallah.. Üzme canını, dua edelim hepimiz..

balmey canım buyuk gecmiş olsun kucukken benımde kazanda kaynayan su devrılmıştı bacaklarım falan haslanmıştı hiç uzulme iz falan asla kalmadı 1 haftaya kızarıklık gecmıştı

Yaaa kuzum cok gecmis olsun Allah tez vakitte sifa versin.

Kızlar iyi ki varsınız. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. Allah kimseye yavrusunun acısını yaşatmasın. Çok zormuş

Burdan şu anlaşılıyor. Face yada WhatsApp grupları bizim yokluğunuzu hissetmeden devam ediyor sohbetlere napalım bizde kendi aramızda devam ediyoruz kalan sağlar bizimdir
Canim ben whatsapdan ciktim mecburen hic okuyamiyorum orayi.kim kime yaziyo anliyamadim surekli takip edemedigimden.cok fazla msj birikiyor cunku.mumkun degil takip edemem.cocuklarla benim zor oluyor.ben burdayim

Yok kuzum kortizon kullaniyorum ya ciger gelistirici vuramiyorlar. Surekli yatmak ve ben ben cok enerjikim bu aralar ya pireler var galiba.

O pirelerin başını ez kuzum hatta pirelerin üzerine doğru yat. Ne kadar ertelenirse doğum bizim için o kadar iyi biz elimizden geleni yapalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…