bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
çok geçmiş olsun kuzum. Allah beterinden korusun, derecesi kaç inş azdır. bende çok korkarım yanıktan Ay allah korusun.
Benim de sağ kolum yanmıştı lıseye giderken. Hemen o anlar o acı geldi aklıma zaten iyice kötü oldum 2. derece dedi doktor canım.

Begenmezsem iade ederim diyorum vakit var ne de olsa diye de
Sen bilirsin tatlım ben herşeyi alıyorum ona cesaret edemiyorum halbuki uyguna ve çok güzel seçenekler var nette ne bilim ya küçük yada büyük gelirse iade işi ile uğraş dur, birde geçenler de bu topicte bir arkadaş almış memnun kalmamış ya ince çıkmis çok fena

Kızlarr çarşıda 80 liraydi XL bn almadm ama lohusa sepetinde 120 lira gidip alsam mi acaba yaa begendm hem de üst kısmı gydm olmstu deneyip alayim

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-08-17-42-33.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 77
Şu anda İstanbulda olmak istiyorum. Eminönü'ndeki o malzemecilere gitmek istiyorum. Bebek şekerini kendim bi tasarım buldum yapıcam ama İnternet teki bütün sitelere baktım. Kutuyu bulduğum sitede ayıcık yok. Ayıcık olan sitede güpür şerit yok. Şerit olan yerde istediğim renk yok.. Üfff yaaa...

Bende tam böyle düşünüp yazmıştım şimdiye kadar şimdi tırstım sanki bilemiyorum

Aaaa ne oooo girsemde yazmamm oldumu bu simdi burda seni gormek istiyoruz tatmammi tatlim bak kuseriz sana

Amin canım sağol inşallah yavrum hemen iyileşir. O gülüyo oynuyo ama ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Canim gecmis olsun rabbim sifa versin birde oneride bulunim kantron yagi yanik yara izi birakmiyor bilgin olsun canim

Off çok geçmiş olsun. İçim cız etti.

Çok yanmış yavrum inşallah hemen iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…