- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.881
Ağrı yok. Ya aslında toplanmamı kasılma mı ayrımı biraz zorluyor. Ama kasılmada bebek toplanınca karnın tamamında sertlik oluyor. Zaten bu haftalarda rahim kasılmalara başlıyor az az
Offf kuzu buralardayımda cok bezginim bir kaç gündürmoralim sıfırın altında eksi beş. neden diycen valla bilmiyorum depresyonun bası degil kıçı resmen :/
Her gün enerjik ve mutlu uyanacagım diye sözler veriyorum kendime. Öyle de uyanıyorum sonra sanki bi görünmeyen el bütün enerjimi emiyo. Geçer bir iki güne. Ama okuyorum merak etme:)
Kızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...
Ben hic anlayamiyorum. Yemeklerden sonra karnimi tas gibi hissediyorum genel olarak...
Acilden sevgiler. Depresyon iyi gelmeditansiyonum düşmüş :/ sag tarafım uyuştu basım zonkladı gözüm karadı. Sonuç acil. Ultrasona girdim Ates iyi. Dil altı verdiler 4 5 tüp kan aldılar idrar tahlili yapıyorlar ardından nst ye sokucaklar bakalım ne cıkıcak :/
Acilden sevgiler. Depresyon iyi gelmeditansiyonum düşmüş :/ sag tarafım uyuştu basım zonkladı gözüm karadı. Sonuç acil. Ultrasona girdim Ates iyi. Dil altı verdiler 4 5 tüp kan aldılar idrar tahlili yapıyorlar ardından nst ye sokucaklar bakalım ne cıkıcak :/
Protein yok canım tansiyonumda iyi şükür. Şikayetim kaşıntıydı karaciğer değerlerimden 3 ü yüksek çıktı tekrar kan aldıklarında biraz daha yüksek çıkınca yatırdılarCanim ins butun degerlerin temiz cikar tedbir amacli yapiyorlardir idrarda protein kacagi varmi diye bakacaklardir tansiyon problemin felan mi var normalde canim sikayetlerin neydi de takibe aldilar bende y. Tansiyonum var muayeneye gittigimde idrarda protein kacagi varmi diye bakiyorlar 3 haftadir gitmedik dr a ins saliya benimde randevum var ve cok endiseleniyorum problem cikacak diye..
Yani idrar neden topluyolar karaciğerle ne alakası var bende anlamadım ama yengemide aynı şekilde yatırıp idrar toplayıp bi maddeye bakmışlar o yüksek çıkınca hemen doğuma almışlar ama bildiğim kadarıyla onun karaciğerle alakası yoktu. Şuan doğum yaptırmayı düşünmüyolar çok ileri vakalarda bebeği alıyolarmışGeçmiş olsun canım bunlar karaciğer için dimi. Her hangi bir etkisi var mı doğuma
Sanada geçmiş olsun canımAcilden sevgiler. Depresyon iyi gelmeditansiyonum düşmüş :/ sag tarafım uyuştu basım zonkladı gözüm karadı. Sonuç acil. Ultrasona girdim Ates iyi. Dil altı verdiler 4 5 tüp kan aldılar idrar tahlili yapıyorlar ardından nst ye sokucaklar bakalım ne cıkıcak :/
Cok sukurGeldik eve kızlar kan tahlilleri biraZ düşük ama normale yakın. İdrar için ilaç verdi azıcık mikrop varmıs. Bi dil altı caktı iyi geldi uyusmaya. Sebebi bulamadı direk strese vurdu. Nst de normal. Evdeyiz dinlen bol bol dedi.
Çok geçmiş olsun canım yaaa. Çok üzdün kendini az rahat bırak dedik hay allah inşallah hemen çıkarsın tahlil sonuçları haber et.Acilden sevgiler. Depresyon iyi gelmeditansiyonum düşmüş :/ sag tarafım uyuştu basım zonkladı gözüm karadı. Sonuç acil. Ultrasona girdim Ates iyi. Dil altı verdiler 4 5 tüp kan aldılar idrar tahlili yapıyorlar ardından nst ye sokucaklar bakalım ne cıkıcak :/
Geçmiş olsun artık depresyon yok. Az sıkılınca bi uğraş yada gezme bul kafayı dağıt doğuma kadar idare edicez canım yoksa hepimiz deliririz bebekler için sabır:)Geldik eve kızlar kan tahlilleri biraZ düşük ama normale yakın. İdrar için ilaç verdi azıcık mikrop varmıs. Bi dil altı caktı iyi geldi uyusmaya. Sebebi bulamadı direk strese vurdu. Nst de normal. Evdeyiz dinlen bol bol dedi.
Sabır tatlım sabır bunaldık gerçekten normal zamandan 2kat fazla etkiliyo şu an herşeyKızlar stresten de mide boğaz yanması da oluo mu.Şuan uyuyamiyrm resmen.Hem sinirden Hem yanmadan.kalktım oturdum.telefonda oyun oyniicm yani.Zaten akşama kadar yaptgm da çok farklı değil.canım çok sıkılıo bu aralar.herseydn sıkıldım.Evde iş bitmio.evden dışarı cikmiorm.eşim yoğun calisio.Bana gram faydası yok.zararı çok.ev işi bitmio.bende yapmiyrm zaten yatiorm.hergün evde iş varya.hergün bulaşık çamaşır.çok sıkıcı ya.Keşke oğlum olsaydı diorm Şuan.kızım da mı böyle yasiick.inşallah çok gamsız rahat bi insan olur.göbek adını bari Ayşe koyalm İnşallahsıkıldım artık ha gerçekten çok sıkıldım
Naptın annem seeenn?? yeni okuyorum çok geçmiş olsun kuzucumGeldik eve kızlar kan tahlilleri biraZ düşük ama normale yakın. İdrar için ilaç verdi azıcık mikrop varmıs. Bi dil altı caktı iyi geldi uyusmaya. Sebebi bulamadı direk strese vurdu. Nst de normal. Evdeyiz dinlen bol bol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?