bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ağrı yok. Ya aslında toplanmamı kasılma mı ayrımı biraz zorluyor. Ama kasılmada bebek toplanınca karnın tamamında sertlik oluyor. Zaten bu haftalarda rahim kasılmalara başlıyor az az

Ben hic anlayamiyorum. Yemeklerden sonra karnimi tas gibi hissediyorum genel olarak...

En acilinden gecmesi dilegiyle kuzu psikolojinin bozulmasina izin verme donemsel oluyor malesef bi de hormonlar eklenince ooff diyimm ama surda son haftalar kaldi keyfini cikar sana iyi gelen insanlarla sevdigin seleri yap canimm

Canim cook gecmis olsunn umarim cok skintili bi durum yoktur bizi haberdar et

Kızlar stresten de mide boğaz yanması da oluo mu.Şuan uyuyamiyrm resmen.Hem sinirden Hem yanmadan.kalktım oturdum.telefonda oyun oyniicm yani.Zaten akşama kadar yaptgm da çok farklı değil.canım çok sıkılıo bu aralar.herseydn sıkıldım.Evde iş bitmio.evden dışarı cikmiorm.eşim yoğun calisio.Bana gram faydası yok.zararı çok.ev işi bitmio.bende yapmiyrm zaten yatiorm.hergün evde iş varya.hergün bulaşık çamaşır.çok sıkıcı ya.Keşke oğlum olsaydı diorm Şuan.kızım da mı böyle yasiick.inşallah çok gamsız rahat bi insan olur.göbek adını bari Ayşe koyalm İnşallah sıkıldım artık ha gerçekten çok sıkıldım

Acilden sevgiler. Depresyon iyi gelmedi tansiyonum düşmüş :/ sag tarafım uyuştu basım zonkladı gözüm karadı. Sonuç acil. Ultrasona girdim Ates iyi. Dil altı verdiler 4 5 tüp kan aldılar idrar tahlili yapıyorlar ardından nst ye sokucaklar bakalım ne cıkıcak :/

Ayy canım ya girme öyle depresyona falan iki kişi girilmez falan yazmıyor mu. Oğlun var yanında. Evet biraz hormonsal zamanlardan geçiyoruz ama kendine pozitif enerji katacak düşüncelere yönel. Oğlunla sağlıkla dönün evinize geçmiş olsun canım

Tansiyonunu dusurcek kadar naptin sen bee kuzu yaa ates pasa da panik olacaak oglusumuzu uzme annesi hemen toparlann sagligina kavusss bizi de haberdar et Allahin izniyle skntili bise olmucak

Protein yok canım tansiyonumda iyi şükür. Şikayetim kaşıntıydı karaciğer değerlerimden 3 ü yüksek çıktı tekrar kan aldıklarında biraz daha yüksek çıkınca yatırdılar pdr55

Geçmiş olsun canım bunlar karaciğer için dimi. Her hangi bir etkisi var mı doğuma
Yani idrar neden topluyolar karaciğerle ne alakası var bende anlamadım ama yengemide aynı şekilde yatırıp idrar toplayıp bi maddeye bakmışlar o yüksek çıkınca hemen doğuma almışlar ama bildiğim kadarıyla onun karaciğerle alakası yoktu. Şuan doğum yaptırmayı düşünmüyolar çok ileri vakalarda bebeği alıyolarmış

Sanada geçmiş olsun canım

Merhabalar... ne kadar hizli ilerlemis sohbet :) daha once yazmisligim var buraya cok sik giremiyordum bir ufak cocugum daha var 2 yasinda selamlar sevgiler :) ikizler geliyor vakitlice insallah yarin bir doktora daha gidecegim cok tesekkur ederim mevhibe :) hepinizi canigonulden kucakliyorum hayirli saglikli vakitli dogumlar diliyorum

Çok geçmiş olsun canım yaaa. Çok üzdün kendini az rahat bırak dedik hay allah inşallah hemen çıkarsın tahlil sonuçları haber et.

Geçmiş olsun artık depresyon yok. Az sıkılınca bi uğraş yada gezme bul kafayı dağıt doğuma kadar idare edicez canım yoksa hepimiz deliririz bebekler için sabır:)

Sabır tatlım sabır bunaldık gerçekten normal zamandan 2kat fazla etkiliyo şu an herşey dün akşam benim de iç sesim sen değersizsin gerizekalı senin hiç bi kıymetin yok diyip duruyodu :/ şu bebislerin bi gülüşü bize herşeyi unutturacak eminim

Naptın annem seeenn?? yeni okuyorum çok geçmiş olsun kuzucum sen yaşam enerjinle bize örnek olucan düdük makarnası dikkat et kendine :/ seni çok seviyoruz aşkısı komple forum olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…