bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzu valla hiçbir yere yazmıyorum. Whatsupp u zaten takip edemedigim için hiç yeltenmiyorum. Sadece burayı okuyabiliyorum güç bulursam. Hiçbişi yaptıgım yok iki gündür yeminle bak.
Kız ben de inandıramadım WhatsApp a nerdeyse hiç yazmadığıma :))) Anaaamnm bu eski Aydedem yeni My moonlight çok fena bacııımm :)))

Anaammm kızlar son 1 saattir burayı okuyorum, buradan ayrılmak yada (burayı aksatmak diyeyim ) bence hiç akıl kârı deil. bende başta facede takiplesmek istemeye sıcak baktım ( sizleri merakım yüzünden istedim bunu ) halada merak ediyorum yoksa ordada çok aktif deilim, ama bence kimse yazık etmesin buraya sonuçta ilkler hep burada yaşandı sohbetler burada tatlandi, yani ne biliym burası özel üstelik ben genelde okudum çok yazmadım ona rağmen tercihim burası. ..
Heleki mutlu sona adım adım yaklaşırken
Inşallah yanlış anlasilmam, sizleri seviyorum kaderdaslarim

Kızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...

Canım hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını inşallah gereken herşeyi yapacaklar zaten bebeğin için senin için...

Kizlar bu gun kontrole gittim.bebisim 1300 gr olmus.az degil mi sizce.bana birz zayif geldide.ne kaldi ki doguma.alir mi acaba
29 + haftami canim 1300 normal gibi ama yinede muz kasar sut yogurt yesilmercimekli bulgur pilavi yaninda bol yesillikli salata gunluk iki yumurta hasla sabahlari yesilikle beraber tuket mangalda et tavuk balik tuket oyle her gun degil haftada birini tuketmen yeterli bende 30+4 de ikizler 1680 ve 1660 geldi bana kucuk gibi geldi ama doktor gelisimleri cok iyi dedi rabbim saglikla nasip etsin insallah

Cok gecmis olsun canim. Moralini yuksek tut. Tedbir aliyolar herhalde. Muayeneye gittiginde mi aldilar, hayirdir?

Canım hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını inşallah gereken herşeyi yapacaklar bebegin icin ugrasiyorlar uzulme insallah temiz cikacak ve yarin evde olucaksiniz

Cok gecmis olsun canim. Moralini yuksek tut. Tedbir aliyolar herhalde. Muayeneye gittiginde mi aldilar, hayirdir?
Dün annem sormuş karaciğerine bakmışlar demiş kadın doğumcuda neden başka hastaneye götürdünüz kaşıntı önemli demiş buraya gelsin demiş bugün geldim kan aldılar yatış verdiler. Daha bu sabah başka bi hastanenin gastroenteroloji bölümü 2 değerde hafif yükselme var ama tehlike yok 2 haftada bir kan ver demişti

Hanımlar malum bizim erken doğum riskimiz var doktor günde 10 kere kasılman olursa gel ciğer geliştirici iğnen yapılsın dedi. Ben dün saydım 9 bugün şuana kadar 8 oldu. Ama ben geç kalkıyorum öğlenden sonra sayıyorum yaklaşık 1-1,5 saat aralıklarla oluyor. Napsam acep

Geçmiş olsun kuzum inş tez zamanda iyi olursun

Geçmiş olsun canım bunlar karaciğer için dimi. Her hangi bir etkisi var mı doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…