bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben 1 saat icinde 10 defa olursa kasilma diye biliyorum ama bilemicem canim birde kasilma 1 dkk uzun surmeli insallah kotu birsey yoktur cnm adalat vermedimi doktor sana

ben 1 saat icinde 10 defa olursa kasilma diye biliyorum ama bilemicem canim birde kasilma 1 dkk uzun surmeli insallah kotu birsey yoktur cnm adalat vermedimi doktor sana

Yok canım Progestan ve magnezyum kullanıyorum. 1 saat için de 10 kere olması doğum için olan ama benim risk olduğu için günde 10 kere olursa yapılsın dedi

Kizlar bu gun kontrole gittim.bebisim 1300 gr olmus.az degil mi sizce.bana birz zayif geldide.ne kaldi ki doguma.alir mi acaba
Canim her bebek ayni olacak diye birsey yok benim yengem hep 2300 2500 grla doguruyor bebeklerini 9. Ayi tamamlamasina ragmen gelisiminde problem olmadiktan sonra problem etme canim son haftalar alir yada seninki :)

Canim ins butun degerlerin temiz cikar tedbir amacli yapiyorlardir idrarda protein kacagi varmi diye bakacaklardir tansiyon problemin felan mi var normalde canim sikayetlerin neydi de takibe aldilar bende y. Tansiyonum var muayeneye gittigimde idrarda protein kacagi varmi diye bakiyorlar 3 haftadir gitmedik dr a ins saliya benimde randevum var ve cok endiseleniyorum problem cikacak diye..

Bu kasilma nasil oluyor, yani nasil bir his, tarifi olabilir mi? Agrili agrisiz?

Ağrı yok. Ya aslında toplanmamı kasılma mı ayrımı biraz zorluyor. Ama kasılmada bebek toplanınca karnın tamamında sertlik oluyor. Zaten bu haftalarda rahim kasılmalara başlıyor az az

Aslinda kasilmasi olanlara adalat prepar nidilat tarzi ilaclar verilir.istersen dr ile gorus 9 u buldugunu belirt o seni yonlendirir.

Yarın danışacağım bakalım. 10 gün sonra kontrol var. Risk olmasa takılmıcam kasılmalara normal karşılanıyor ama risk durumu olunca şüpheye düşüyor insan

Ağrı yok. Ya aslında toplanmamı kasılma mı ayrımı biraz zorluyor. Ama kasılmada bebek toplanınca karnın tamamında sertlik oluyor. Zaten bu haftalarda rahim kasılmalara başlıyor az az
Arkadas da kasilmasi oluyordu doktoru adalat verdi gunde iki defa aliyor cok sukur iyiyim diyor kasilma bitmis

Arkadas da kasilmasi oluyordu doktoru adalat verdi gunde iki defa aliyor cok sukur iyiyim diyor kasilma bitmis

Ben normal bu haftalarda diye hiç saymamıştım doktora da dememiştim. Çarşamba günü 40 dakika kaldım nst de sancı çıkmadı. Ben yarın bi danışayım doktora bakayım

Geçmiş olsun canım. Noldu ki

Hayirli olsun canim :)

Bu kasilma nasil oluyor, yani nasil bir his, tarifi olabilir mi? Agrili agrisiz?
Karnın bir süre sertleşir taş gibi kasılıp katılaşır saniyeler sonra yumuşar.kasılma şuan günlük hayatta hep oluyor. Dizenli aralıklarla yada gün içinde fazlaca olması doğum riski içeriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…