bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın cnm.Hadi gözün aydın.mujdemi isterim.benimkide gelmio Çok üzüldüm dermişim.eşim.Biraz cikismisti da ondan gelmiickms.eşimde ay nolur gelsin dedi herkes mutlu ne güzel dimi
Ooohhh kuzucum senin de gözün aydın o halde yani zamanında dengesizlikler yapmasalar bizi de bu hale getirmicekler

Canim benim bebegim dondugunde cok agrim olmustu ve kanamam olmustu. 27. Haftada simdi her asagiya indiginde ufak ufak kan geliyor. Artik kadiklarimin asagisinda elimi koydugumda kafasina dokunabiliyorum.

Ben hiç anlamiyrm neresi neremde Die.mesela göbek deligimn oralarda minik bi kemik gelio elime.neren acaba diorm dirseğini mi omuzu mu topuğu mu.en Son kontrolde yüzü ordaydi kafası ama bişeyler degisti belli.solumda hiç hareketlilik olmazdi sola da geldi bi ara.inşallah yerini bulsun da gezsin dursun :)

Canim bende anlamazdjm da doktor kafasi bak burda dedigi yer kasigimin 3 parmak asagisi bende artik oraya elimi koyunca sislik ve sertlik hissediyorum diyorum hanimkizin kafasi sevim bari

Kızlar günaydın.. Ya benim gece 5ten beri sağ tarafımda bi ağrı var, kasıklarım karnım ve belimde.. 6 gibi kalktım bi rezene çayı içtim gazdır belki diye, ağrı geçti uyudum ama şimdi yine var, adet ağrısı gibi.. Doktoru aradım açmadı.. Doğum sancısı desem sadece sağ tarafta olmaz heralde? Sizce nedir devam ederse acile gidicem ama annemleri de durduk yere panikletmek istemiyorum

Günaydın canım zaten kayınvalidenin sizinle gelmesi yaşam kurallarına aykırı sonuçta o evde kurban kesilecek eşi onlarla uğraşacak gelen giden falan

Geçmiş olsun canım kendini bi sıcak tutmaya çalış gazsa falan geçer olmadı git acile. Tedbirli olmak daha iyidir.

Güle güle kullanın canım çok güzel :))

Gözün aydın canım çok güzel bi haber:)) bukadar hamilenin negatif enerjisi ulaşmıştır onacanını sıkma artık eğlenmene bak annede sana yardımcı olur boş zamanlardada eşinle yalnız kalmaya bak oohhh hadi iyi tatiller sana

Günaydın kızlar dün çok yoğun bir gün geçirdim esimle full temizlik yaptik misafirlerimde geldi yazdıklarınızi zar zor okudum, gece de fena uyumusum çok güzel rüyalar gordum bebisimi dogurudum rüyamda normal yolla 1 dk bile sürmedi inş rüyam gercek olur hepimize Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, bu arada arefe gununuz mübarek olsun

Takvimimim nihayet 30 oldu şükür

Geçmiş olsun cnm.aynen dediğin gibi bende çok rahatszdm.gaz mi sancı mi bebeğin yerleşmesi büyümesi mi bilemedim.adet sancisina benzedgi için biraz korktum ama panik yapmak istemiyrm.kimseye de bişey demiicm.
Dün akşam karnım agrio gibiydi.Gece kasiklrmda adet ağrısı gibi oldu.şimdi geçti gibi ama arada geldi yine.bebeğim de baya hareketli.ondan onun hareketlerne yormak istiyrm.
Senin bebeğin hareketlri nasıl.bi de doktorunla görüşünce haber verrsn sevinirim cnm.

Günaydın kızlar bugün 32+4 üm bayramda 33 dolacak takvim 34 olacak:))) zaman nasıl geçiyor artık 4_5 hafta kaldı benim doğumaaaaaa 38+ bebişim gelecek inşallah sağlıkla

Günaydın canım maşallah zaman ne güzel de geçmiş son haftalara yaklaşıyoruz gün gün sağlıkla gelsin miss kokulu günler

Hıçkırıklar bebişlerin ciğerlerini geliştiriyor yani hıçkırması çok normal hıçkırmaması sıkıntı canım.

Ayy benmki hickirmio galiba Hiç hissetmiorm tarif ettignz gibi şeyler.Hep hareketlrni hissediyrm.bayramdn sonra randevum var.unutmazsam doktora sorayım hıçkırıo mudr acaba die belki goruodr o

Ayy benmki hickirmio galiba Hiç hissetmiorm tarif ettignz gibi şeyler.Hep hareketlrni hissediyrm.bayramdn sonra randevum var.unutmazsam doktora sorayım hıçkırıo mudr acaba die belki goruodr o

Canım hıçkırıyordur sen hissetmezsin belki pozisyon kaynaklıdır. Ben 2 hafta önce çok hissetmeye başladım gözle görülüyordu kalp atışı mı ki dedim ritmik bi şekilde belki damar atması falan gibi gelir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…