- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.201
Ooohhh kuzucum senin de gözün aydın o haldeGünaydın cnm.Hadi gözün aydın.mujdemi isterim.benimkide gelmioÇok üzüldüm dermişim.eşim.Biraz cikismisti da ondan gelmiickms.eşimde ay nolur gelsin dedi herkes mutlu ne güzel dimi
Canim benim bebegim dondugunde cok agrim olmustu ve kanamam olmustu. 27. Haftada simdi her asagiya indiginde ufak ufak kan geliyor. Artik kadiklarimin asagisinda elimi koydugumda kafasina dokunabiliyorum.
Canim bende anlamazdjm da doktor kafasi bak burda dedigi yer kasigimin 3 parmak asagisi bende artik oraya elimi koyunca sislik ve sertlik hissediyorum diyorum hanimkizin kafasi sevim bariBen hiç anlamiyrm neresi neremde Die.mesela göbek deligimn oralarda minik bi kemik gelio elime.neren acaba diorm dirseğini mi omuzu mu topuğu mu.en Son kontrolde yüzü ordaydi kafası ama bişeyler degisti belli.solumda hiç hareketlilik olmazdi sola da geldi bi ara.inşallah yerini bulsun da gezsin dursun :)
Günaydın kızlaaaarrr artık kesinlikle hamilenin duasının kabul olduğuna inanıyorum kayınvalidem bu sabah gelemiyorum dedi ya inanabiliyor musunuz yaaaaaa hep sizin dualarınız sayesinde kafasını gözünü yidiklerim yaaaaaa çok seviyorum hepinizi allllllahhhh razı olsun
Hıçkırıklar bebişlerin ciğerlerini geliştiriyor yani hıçkırması çok normal hıçkırmaması sıkıntı canım.Anaaa benım bıcırık hıckırıyo desenee :))) ben onları hep kıprasma sanıyodum oyy Kıyamam ndn oluyokı
Kızlar günaydın.. Ya benim gece 5ten beri sağ tarafımda bi ağrı var, kasıklarım karnım ve belimde.. 6 gibi kalktım bi rezene çayı içtim gazdır belki diye, ağrı geçti uyudum ama şimdi yine var, adet ağrısı gibi.. Doktoru aradım açmadı.. Doğum sancısı desem sadece sağ tarafta olmaz heralde? Sizce nedirdevam ederse acile gidicem ama annemleri de durduk yere panikletmek istemiyorum
Güle güle kullanın canım çok güzel :))Eki Görüntüle 1884125 Bu arada bu beşiğimiz sedir modeli ilerde sedir şeklinde minderlerle süsleyip çocuk odasına ve ya başka bir oda da kullanılabiliyor sallanma özelliği yok zaten bir tane sallanan sepet beşik var birde özellikle sağlam birşey aldık çünkü malum abimiz var belli mi olur kıskançlık damarı tutar yatma ister kırılıp da başımıza iş açmasın dedik..
Gözün aydın canım çok güzel bi haber:)) bukadar hamilenin negatif enerjisi ulaşmıştır onaGünaydın kızlaaaarrr artık kesinlikle hamilenin duasının kabul olduğuna inanıyorum kayınvalidem bu sabah gelemiyorum dedi ya inanabiliyor musunuz yaaaaaa hep sizin dualarınız sayesinde kafasını gözünü yidiklerim yaaaaaa çok seviyorum hepinizi allllllahhhh razı olsun
Günaydın kızlaaaarrr artık kesinlikle hamilenin duasının kabul olduğuna inanıyorum kayınvalidem bu sabah gelemiyorum dedi ya inanabiliyor musunuz yaaaaaa hep sizin dualarınız sayesinde kafasını gözünü yidiklerim yaaaaaa çok seviyorum hepinizi allllllahhhh razı olsun
çok mu kotu gelinleriz neGünaydın cnm.Hadi gözün aydın.mujdemi isterim.benimkide gelmioÇok üzüldüm dermişim.eşim.Biraz cikismisti da ondan gelmiickms.eşimde ay nolur gelsin dedi herkes mutlu ne güzel dimi
Takvimimim nihayet 30 oldu şükürGünaydın kızlar dün çok yoğun bir gün geçirdim esimle full temizlik yaptik misafirlerimde geldi yazdıklarınızi zar zor okudum, gece de fena uyumusum çok güzel rüyalar gordum bebisimi dogurudum rüyamda normal yolla 1 dk bile sürmedi inş rüyam gercek olur hepimize Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, bu arada arefe gununuz mübarek olsun
Kızlar günaydın.. Ya benim gece 5ten beri sağ tarafımda bi ağrı var, kasıklarım karnım ve belimde.. 6 gibi kalktım bi rezene çayı içtim gazdır belki diye, ağrı geçti uyudum ama şimdi yine var, adet ağrısı gibi.. Doktoru aradım açmadı.. Doğum sancısı desem sadece sağ tarafta olmaz heralde? Sizce nedirdevam ederse acile gidicem ama annemleri de durduk yere panikletmek istemiyorum
Günaydın kızlar bugün 32+4 üm bayramda 33 dolacak takvim 34 olacak:))) zaman nasıl geçiyor artık 4_5 hafta kaldı benim doğumaaaaaa 38+ bebişim gelecek inşallah sağlıkla
Hıçkırıklar bebişlerin ciğerlerini geliştiriyor yani hıçkırması çok normal hıçkırmaması sıkıntı canım.
Ayy benmki hickirmio galibaHiç hissetmiorm tarif ettignz gibi şeyler.Hep hareketlrni hissediyrm.bayramdn sonra randevum var.unutmazsam doktora sorayım hıçkırıo mudr acaba die belki goruodr o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?