bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ohh ne güzel olmuş ya tatil gibisi var mı WhatsApp ve face grupları açıldığı için eksikler var o yüzden kayıplar arada kaynıyor
Evet canım ben yokken gruplar kurulmuş olsun ben buraları seviyorum.. Evet güzel oldu gerçekten birde bayram arifesi motivasyon oldu yarını da temizlik için ayırdık.. Hayatın gerçekleri..

Hareket hep oluyoda nssıl ayırt edicem kii anlamadım nyse
Canım ritimli bir şekilde hareket bu hani tekme atar gibi düşün tık yaptı birkaç saniye sonra yine aynı şiddettte tık yine birkaç saniye boşluk yine tık.. Kesin ayırt edersin hıçkırığı aynı bizim hıçkırığımız gibi

Bende bu gün hm den aldığını gördüm güle güle giysin oğlun inşaallah.. Ben bu gün alışverişte biraz maviden uzak durmaya çalıştım genelde gri tonları beyaz aldım hani ilk çocuğum da erkek olunca sanırım sıkılmışım.. Çok güzeller canım sağlıkla giydirelim inşaallaah

Sancilarim 70 leri gosteriyordu o zmn yapildi.ultrasonda herseyim normal benim ama nst ye girdigimde sancim cikinca igne atildi.kasilmalarim benim surekli vardi.nstye 31 veya 32 ye girmistim.

Anladım canım benim 27. Hafta da çıkmıştı ama geçen hafta çıkmadı.

Anaaa benım bıcırık hıckırıyo desenee :))) ben onları hep kıprasma sanıyodum oyy Kıyamam ndn oluyokı

Bu arada bu beşiğimiz sedir modeli ilerde sedir şeklinde minderlerle süsleyip çocuk odasına ve ya başka bir oda da kullanılabiliyor sallanma özelliği yok zaten bir tane sallanan sepet beşik var birde özellikle sağlam birşey aldık çünkü malum abimiz var belli mi olur kıskançlık damarı tutar yatma ister kırılıp da başımıza iş açmasın dedik..

Evet
Anaaa benım bıcırık hıckırıyo desenee :))) ben onları hep kıprasma sanıyodum oyy Kıyamam ndn oluyokı
işte onlar hep hıçkırma doktorların dediğine göre diyaframı güçleniyormuş ama halk arasında midesi gelişiyor derler hangisi doğru bilemiyorum ama şu bir gerçek ilk oğlumda bu da çok fazla hıçkırıyor

C&A da da hangi urun olursa olsun 3 al 2 ode kampanyasi vardi optimumda. 3 tane farkli aylar icin citcitli body aldim mavili pembeli. Kasada kiz soruyor ikiz mi diye. Yok dedim, pembeden kacmaya calisiyorum yoksa her sey pembe olacak korkuyorum dedim

Bende de ozellikle son 2 aydir ayaklarinda kasinti oluyor. Bileklerim yara icindeydi ayak tirnaklarimla uykumda kasidigim icin..Simdi de bilek degil ama ayaklarimin altinda ve ayak ic yan tarafinda bazen cok kasinti oluyor... 19unda aile hekimliginde vercem kan. Sendeki durum nasildi?

canım çok güzelmiş güle güle kullanın güzel uykuları olsun minnakin ayrıca esinlede huzurlu mutlu yıllar:)

zaten büyüyünce bi renge takıyorlar benim.kızım 5 yaşında hel pembe yada mor almak istiyor a dan z ye üstüne düşmüyorum geçer diye.Bebekliğinde de ben almışım because of you canım doğumdan sonra pirt yapmak o kadar kolay değil şuan dakika başı yapıyoruz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…