- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.161
Evet canım ben yokken gruplar kurulmuş olsun ben buraları seviyorum.. Evet güzel oldu gerçekten birde bayram arifesi motivasyon oldu yarını da temizlik için ayırdık.. Hayatın gerçekleri..Ohh ne güzel olmuş ya tatil gibisi var mıWhatsApp ve face grupları açıldığı için eksikler var o yüzden kayıplar arada kaynıyor
Ohh supermiss valla canim iyi gelmistir sanaa donuste fotolari bekliyoruz meraklaa[/
Evet iyi geldi gerçekten ama çok çabuk yorulur olmuşum ya çok geç kalmışım alışverişte içime sindi çok şükür birde onları açıp yıkayıp yerleştirmesi kaldı
Bayılırım İzmir'de doğup büyüdüm ondan mıdır bilmem ama eskiden herkes bilir sanırdım evlenince anladım eşim hayatında yememiş.. Ben de suyunun tarhana olduğunu bilmiyordum mutlaka denicem birde ben haşlayıp zeytinyağlı limonlu yemeye bayılıyorum..Bende bugun disariya ciktim cok fenayim canim.yuruyemiyorum resmen.
Taze borulceyi herkes bilmez egedenmiydin sen.suyunada tarhana corbasi yap muhakkak bilirmisin.
Çok sağol canım iyi oldu gerçekten baya yorulduk ama aldıkları insanı çok mutlu ediyor onu anladım.. Sen rahatsızmıydın canım geçmişi çok okuyamadım, inşaallah iyisindir kuzuna söyle uslu uslu beklesin vaktini zamanınıNice uzun senelere canim.dogum oncesi iyi olmus senin icin.
Gerçekten beklemiyordum ama dalga geçiyor 10. Yılda oldu bir daha 20. Yılda ancak yaparım diyor oldu Canım dedim.. Birde bunun rövanşı var 12 gün sonra doğum günü ne yapsam diye onu düşünüyorum.. Çok sağol teyzesi beşik puset Bebek arabası telsiz küvet herşeyini aldık rabbim sağlıkla huzurla kullanabilmeyi nasip etsin hepimize amiiiinSüper olmuş bu canım. Eşinin kıymetini bil:))) aldıklarınızıda güle güle giysin bebiş:))
Canım ritimli bir şekilde hareket bu hani tekme atar gibi düşün tık yaptı birkaç saniye sonra yine aynı şiddettte tık yine birkaç saniye boşluk yine tık.. Kesin ayırt edersin hıçkırığı aynı bizim hıçkırığımız gibiHareket hep oluyoda nssıl ayırt edicem kii anlamadımnyse
Bende bu gün hm den aldığını gördüm güle güle giysin oğlun inşaallah.. Ben bu gün alışverişte biraz maviden uzak durmaya çalıştım genelde gri tonları beyaz aldım hani ilk çocuğum da erkek olunca sanırım sıkılmışım.. Çok güzeller canım sağlıkla giydirelim inşaallaahSagol canimm
Sancilarim 70 leri gosteriyordu o zmn yapildi.ultrasonda herseyim normal benim ama nst ye girdigimde sancim cikinca igne atildi.kasilmalarim benim surekli vardi.nstye 31 veya 32 ye girmistim.
Anaaa benım bıcırık hıckırıyo desenee :))) ben onları hep kıprasma sanıyodum oyy Kıyamam ndn oluyokıCanım ritimli bir şekilde hareket bu hani tekme atar gibi düşün tık yaptı birkaç saniye sonra yine aynı şiddettte tık yine birkaç saniye boşluk yine tık.. Kesin ayırt edersin hıçkırığı aynı bizim hıçkırığımız gibi
işte onlar hep hıçkırma doktorların dediğine göre diyaframı güçleniyormuş ama halk arasında midesi gelişiyor derler hangisi doğru bilemiyorum ama şu bir gerçek ilk oğlumda bu da çok fazla hıçkırıyorAnaaa benım bıcırık hıckırıyo desenee :))) ben onları hep kıprasma sanıyodum oyy Kıyamam ndn oluyokı
Boyle pit pit pit diye gobek segiriyor :)Hareket hep oluyoda nssıl ayırt edicem kii anlamadımnyse
Bende bu gün hm den aldığını gördüm güle güle giysin oğlun inşaallah.. Ben bu gün alışverişte biraz maviden uzak durmaya çalıştım genelde gri tonları beyaz aldım hani ilk çocuğum da erkek olunca sanırım sıkılmışım.. Çok güzeller canım sağlıkla giydirelim inşaallaah
Beyaz akinti soru degil.kokusuz olduktan sonra.Bende ara ara beyaz oluyo
Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Yok canım yok böyle olmıcak sen izmirdeydin dimi geliyorum yanına ruh ikizim
Sen yorgun degilmisin uyusana canim.iyi geceler canlar opuldunuz
uyuyamadın mi canım ağrıdan benim de acaip belim ağrıyor uykuyu böldüAh diş ağrısı bitirdin beni...
Ben daha uyuyamadim bile ya.dön dön bu saat oldu.oglus kipir kipir masallahuyuyamadın mi canım ağrıdan benim de acaip belim ağrıyor uykuyu böldü
Ozellikle de gece basliyor zaten bu dis agrisi pufff.gecmis olsun canim yaaAh diş ağrısı bitirdin beni...
canım çok güzelmiş güle güle kullanın güzel uykuları olsun minnakin ayrıca esinlede huzurlu mutlu yıllar:)Eki Görüntüle 1884125 Bu arada bu beşiğimiz sedir modeli ilerde sedir şeklinde minderlerle süsleyip çocuk odasına ve ya başka bir oda da kullanılabiliyor sallanma özelliği yok zaten bir tane sallanan sepet beşik var birde özellikle sağlam birşey aldık çünkü malum abimiz var belli mi olur kıskançlık damarı tutar yatma ister kırılıp da başımıza iş açmasın dedik..
zaten büyüyünce bi renge takıyorlar benim.kızım 5 yaşında hel pembe yada mor almak istiyor a dan z ye üstüne düşmüyorum geçer diye.Bebekliğinde de ben almışımC&A da da hangi urun olursa olsun 3 al 2 ode kampanyasi vardi optimumda. 3 tane farkli aylar icin citcitli body aldim mavili pembeli. Kasada kiz soruyor ikiz mi diye. Yok dedim, pembeden kacmaya calisiyorum yoksa her sey pembe olacak korkuyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?