bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Okadar şiddetli kaşıntın oluyosa neden bekliyosun canım zaten hastalığın tek belirtisi kaşıntı benim bazen kaşıdığım için acıyodu göbeğim çizilmiş hatta ben çatlak zannetmiştim ama gün içinde ara ara oluyodu ara ara nerdeyse hiç kaşınmıyodu ama kaşıntının normal olmadığı anlaşılıyo çünkü kaşıdıktan sonra acı ve kızarıklık oluyo

Seni korkutmak istemem canım ama iyiliğin için söylüyorum ayak el ayak bileği kaşıntısı bunlar en belirgin özellikleri benimde ayaklarım çok kaşınıyodu ama artık tüm vücudum kaşınıyo özellikle ayak bileklerim kollarım karnım

Kızlar yan odada başlayan doğum bebişin sesleriyle son buldu 39+3 haftalık mı 33 haftalık bi kadın vardı anlamadım hangisi tatlı bebiş Allah bizede nasip etsin inşallah
ay nasıl heyecanlıdır ya sesleri falan duyuyorsun.Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah Âmin.

pretty_fly canım sabah daha arife olcak sana en yakın acile gidip şiddetli kaşıntın olduğunu söylersen hemen bi kan alırlar riske atmamış olursun zaten çok önemsiyolar bu durumu

Hamileliktendir,.hormonlardandir dedim. Hic bilmiyodum. Muayenelrde soylemek bile aklima gelmedi. Cevremde de bilen yokmus demek ki (
E arife gunu kan alsalar da sonuc cikar mi egtm arastirma da?

Çok teşekkür ederim canım inşaallah..
Çok haklısın bende sürekli aynı renk tonlarında almak istemiyorum illa erkek diye mavi olacak değil çok sıkılıyor insanı sonra ben beyaz ve toprak tonlarına ağırlık vermeye çalıştım

uyuyamadın mi canım ağrıdan benim de acaip belim ağrıyor uykuyu böldü
Yok canım Ya nerde uyku. Havalar serinledi artık biraz uyurum geceleri diyordum. Şimdi de diş başladı. 1 haftadır bitirdi beni. Dişçi de müdahale etmedi. Başkasına gitcem ama. En azından bi antibiyotik yazsaydı da ağrısı geçerdi belki.

Evet canım seslere uyanmıştım zaten :) annenin sesleri çok güzel olmasada bebeğin ağlaması çok güzeldi duygulandım :)
güzel olan zaten bebişin sesi sen onlara odaklan diğerlerini duyma

bence de git canım dis ağrısı kotu olur.tekrardan geçmiş olsun
neseni sevsinler senin,hadi gözün aydın tatlım bu bayram kv lerden uzaktayız :)

Hamileliktendir,.hormonlardandir dedim. Hic bilmiyodum. Muayenelrde soylemek bile aklima gelmedi. Cevremde de bilen yokmus demek ki (
E arife gunu kan alsalar da sonuc cikar mi egtm arastirma da?
Acilde çıkar canım benimde belki 18 haftadan beri var kaşıntım bende aynı şekilde farketmedim

Gunaydin guzel anneler. Gunler hizli hizli geciyor. Cogumuz 33 -34 haftamiza girdik bile

Günaydın cnm.aynen bebeklermz büyüyor İnşallah.Aynı zamanda da göbekler de :)
Benm dün akşam ve sabah çok ağrım.oldu ya karnım agrio resmen.Sabah da kasiklrm ağrıdı.Şimdi daha iyiym ama bebek mi döndü acaba diorm.arkadslr dönüşü sancılı oluo demişti.adet ağrısı gibi oldu kasiklrmda.korktum da biraz çünkü doğumu da hep öyle tarif ediolar.Aman Allah korusun.

Günaydın cnm.Hadi gözün aydın.mujdemi isterim.benimkide gelmio Çok üzüldüm dermişim.eşim.Biraz cikismisti da ondan gelmiickms.eşimde ay nolur gelsin dedi herkes mutlu ne güzel dimi

Canim benim bebegim dondugunde cok agrim olmustu ve kanamam olmustu. 27. Haftada simdi her asagiya indiginde ufak ufak kan geliyor. Artik kadiklarimin asagisinda elimi koydugumda kafasina dokunabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…