- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.181
Okadar şiddetli kaşıntın oluyosa neden bekliyosun canım zaten hastalığın tek belirtisi kaşıntı benim bazen kaşıdığım için acıyodu göbeğim çizilmiş hatta ben çatlak zannetmiştim ama gün içinde ara ara oluyodu ara ara nerdeyse hiç kaşınmıyodu ama kaşıntının normal olmadığı anlaşılıyo çünkü kaşıdıktan sonra acı ve kızarıklık oluyoBende de ozellikle son 2 aydir ayaklarinda kasinti oluyor. Bileklerim yara icindeydi ayak tirnaklarimla uykumda kasidigim icin..Simdi de bilek degil ama ayaklarimin altinda ve ayak ic yan tarafinda bazen cok kasinti oluyor... 19unda aile hekimliginde vercem kan. Sendeki durum nasildi?
Seni korkutmak istemem canım ama iyiliğin için söylüyorum ayak el ayak bileği kaşıntısı bunlar en belirgin özellikleri benimde ayaklarım çok kaşınıyodu ama artık tüm vücudum kaşınıyo özellikle ayak bileklerim kollarım karnımBende de ozellikle son 2 aydir ayaklarinda kasinti oluyor. Bileklerim yara icindeydi ayak tirnaklarimla uykumda kasidigim icin..Simdi de bilek degil ama ayaklarimin altinda ve ayak ic yan tarafinda bazen cok kasinti oluyor... 19unda aile hekimliginde vercem kan. Sendeki durum nasildi?
ay nasıl heyecanlıdır ya sesleri falan duyuyorsun.Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah Âmin.Kızlar yan odada başlayan doğum bebişin sesleriyle son buldu 39+3 haftalık mı 33 haftalık bi kadın vardı anlamadım hangisi tatlı bebiş Allah bizede nasip etsin inşallah
Evet canım seslere uyanmıştım zaten :) annenin sesleri çok güzel olmasada bebeğin ağlaması çok güzeldiay nasıl heyecanlıdır ya sesleri falan duyuyorsun.Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah Âmin.
Hamileliktendir,.hormonlardandir dedim. Hic bilmiyodum. Muayenelrde soylemek bile aklima gelmedi. Cevremde de bilen yokmus demek kiSeni korkutmak istemem canım ama iyiliğin için söylüyorum ayak el ayak bileği kaşıntısı bunlar en belirgin özellikleri benimde ayaklarım çok kaşınıyodu ama artık tüm vücudum kaşınıyo özellikle ayak bileklerim kollarım karnım
Bi de ac karna mi gitmek lazim?pretty_fly canım sabah daha arife olcak sana en yakın acile gidip şiddetli kaşıntın olduğunu söylersen hemen bi kan alırlar riske atmamış olursun zaten çok önemsiyolar bu durumu
Canim kalp atışı gibi oluyo uzun suruyo bnm baya bi kere elimi koyunca aşağı tarafa denk geldmHareket hep oluyoda nssıl ayırt edicem kii anlamadımnyse
Çok teşekkür ederim canım inşaallah..canım çok güzelmiş güle güle kullanın güzel uykuları olsun minnakin ayrıca esinlede huzurlu mutlu yıllar:)
zaten büyüyünce bi renge takıyorlar benim.kızım 5 yaşında hel pembe yada mor almak istiyor a dan z ye üstüne düşmüyorum geçer diye.Bebekliğinde de ben almışımbecause of you canım doğumdan sonra pirt yapmak o kadar kolay değil şuan dakika başı yapıyoruz ama
Yok canım Ya nerde uyku. Havalar serinledi artık biraz uyurum geceleri diyordum. Şimdi de diş başladı. 1 haftadır bitirdi beni. Dişçi de müdahale etmedi. Başkasına gitcem ama. En azından bi antibiyotik yazsaydı da ağrısı geçerdi belki.uyuyamadın mi canım ağrıdan benim de acaip belim ağrıyor uykuyu böldü
Sağol canım. Allah kimseye vermesin. Hamileliğin diğer bütün şikayetlerini tek başına diş ağrısı bastırdı yaOzellikle de gece basliyor zaten bu dis agrisi pufff.gecmis olsun canim yaa
güzel olan zaten bebişin sesi sen onlara odaklan diğerlerini duymaEvet canım seslere uyanmıştım zaten :) annenin sesleri çok güzel olmasada bebeğin ağlaması çok güzeldiduygulandım :)
bence de git canım dis ağrısı kotu olur.tekrardan geçmiş olsunYok canım Ya nerde uyku. Havalar serinledi artık biraz uyurum geceleri diyordum. Şimdi de diş başladı. 1 haftadır bitirdi beni. Dişçi de müdahale etmedi. Başkasına gitcem ama. En azından bi antibiyotik yazsaydı da ağrısı geçerdi belki.
neseni sevsinler senin,hadi gözün aydın tatlım bu bayram kv lerden uzaktayız :)Günaydın kızlaaaarrr artık kesinlikle hamilenin duasının kabul olduğuna inanıyorum kayınvalidem bu sabah gelemiyorum dedi ya inanabiliyor musunuz yaaaaaa hep sizin dualarınız sayesinde kafasını gözünü yidiklerim yaaaaaa çok seviyorum hepinizi allllllahhhh razı olsun
Acilde çıkar canım benimde belki 18 haftadan beri var kaşıntım bende aynı şekilde farketmedimHamileliktendir,.hormonlardandir dedim. Hic bilmiyodum. Muayenelrde soylemek bile aklima gelmedi. Cevremde de bilen yokmus demek ki(
E arife gunu kan alsalar da sonuc cikar mi egtm arastirma da?
Aç tok farketmez canımBi de ac karna mi gitmek lazim?
Gunaydin guzel anneler. Gunler hizli hizli geciyor. Cogumuz 33 -34 haftamiza girdik bile
Günaydın kızlaaaarrr artık kesinlikle hamilenin duasının kabul olduğuna inanıyorum kayınvalidem bu sabah gelemiyorum dedi ya inanabiliyor musunuz yaaaaaa hep sizin dualarınız sayesinde kafasını gözünü yidiklerim yaaaaaa çok seviyorum hepinizi allllllahhhh razı olsun
Canim benim bebegim dondugunde cok agrim olmustu ve kanamam olmustu. 27. Haftada simdi her asagiya indiginde ufak ufak kan geliyor. Artik kadiklarimin asagisinda elimi koydugumda kafasina dokunabiliyorum.Günaydın cnm.aynen bebeklermz büyüyor İnşallah.Aynı zamanda da göbekler de :)
Benm dün akşam ve sabah çok ağrım.oldu ya karnım agrio resmen.Sabah da kasiklrm ağrıdı.Şimdi daha iyiym ama bebek mi döndü acaba diorm.arkadslr dönüşü sancılı oluo demişti.adet ağrısı gibi oldu kasiklrmda.korktum da biraz çünkü doğumu da hep öyle tarif ediolar.Aman Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?