bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın canım maşallah zaman ne güzel de geçmiş son haftalara yaklaşıyoruz gün gün sağlıkla gelsin miss kokulu günler
Şimdi dönüp bakınca çok hızlı geçti zaman sanki demi:) mutlu sona az kaldı :) buraya üye olduğumda 5 haftalık Hamileyim:) şimdi Max 5 haftam kaldı:)))))

Ayy benmki hickirmio galiba Hiç hissetmiorm tarif ettignz gibi şeyler.Hep hareketlrni hissediyrm.bayramdn sonra randevum var.unutmazsam doktora sorayım hıçkırıo mudr acaba die belki goruodr o
Hıçkırıyordur ama sen hissedemiyorsundur canım. Hareket zannediyorsundur.doktora sor yinede

çok mu kotu gelinleriz ne aman bizi hamile hamile bu hale getirenler utansin

Yoo ben yüzüne karşı hiç bişey yapmıyor ki ama kendilrni çok zeki zannedio arkadslr bende birazck siyaset yapiyrm arkadan eşimin gözünü açıyrm gelmek isterlerse buyursun gelsinler yani kapımız açık ama adam kullanmaya son Ne kendimi ne eşimi aptal yerine koymalrna izin veremem o sebeple arada bi konuşma oldu.gelmek isteyene kapımız açık yani.Yine idare ederz

Şimdi dönüp bakınca çok hızlı geçti zaman sanki demi:) mutlu sona az kaldı :) buraya üye olduğumda 5 haftalık Hamileyim:) şimdi Max 5 haftam kaldı:)))))

Geçiyor canım ya bazen geçmiyor gibi geliyor ama dönüp baktığımızda 30 hafta geride kaldı. Neler yaşandı bi tek kendi hamileliğimizi değil kaç kişinin duygularıyla yol aldık. Güzel günlere geldik inşallah daha güzel şeyler paylaşacağız

Hiiic farketmiyrm cnm.hissetmyrm o tarz şeyler de.ama İnşallah iyidir.doktoruma da guveniyrm.güvenmek istyrm.inşallah iyi inceliodr ultrasonda.inşallah bi sıkıntı olmaz

Günaydınnn güzel, tatlı, minnoş annelerrrr, hepinize şimdiden hayırlı, musmutlu bayramlar Arefe gununuz de mübarek olsun, bol bol dua edelim bugün de. Dualarimizin en cok kabul olacağı hamilelik dönemindeyiz.Allahim hepimizi her türlü kotuluklerden muhafaza etsin insallah Ben de simdi guzelll bi kahvalti hazirlayip kocami kaldirayim, ben kalktim o kalkamadi hala :)

Hiiic farketmiyrm cnm.hissetmyrm o tarz şeyler de.ama İnşallah iyidir.doktoruma da guveniyrm.güvenmek istyrm.inşallah iyi inceliodr ultrasonda.inşallah bi sıkıntı olmaz

Kendin sürekli hareketli misin canım. Belki ayakta olduğun zamanlarda olur ondan farketmezsin. Bebeğin de hareketli olduğu için olabilir hareketleriyle karışır falan.

Sana da geçmiş olsun tatlım erkenden gelmiyodur bu kuzular inşallah :) bizimki de çok hareketli.. Bide şuanda da hareketi durmadı, normal devam ediyor, sanki onun bi sıkıntısı yok da benim var gibi... Doktora ulaşırsam yazarım mutlaka, haberleşelim

Bende hatırladım o günlerimizi ilk Zaman'lar yazmak istememiştim bebeğime bişey olursa diye hatta takvime bile ismimi yazdırmadım hep korktum 8 haftalık olduğum günler hiç aklımdan gitmiyor şimdi kaldı mı 8 hafta

Can'ım eğer başı bebeğin karnına çok yakın yerde değilse hissetmiyorsundur çünkü genelde başı hissettiriyor belki arkası dönüktür senin minnakın hiç endişelenme sakın benim birde ikinci olunca daha kolay ayırt ediyorum

Sen yorgun degilmisin uyusana canim.
Iyi geceler.
canim yorgunum uykum var uyuyamadim agrilarim cok kotuydu cati agrim kollarim da sizlama olunca gece 2-3 gibi uyudum cok kotu geceydi canim sabahda 10=30 da uyandim derin uyumusum gec uyuyunca :))

Haberin guzelligine bak senn bombelere gel cook sevindimm dogum oncesi guzel oldu bu moral motivasyon sana simdi tadini cikar beybisi

Bugun 32+0 olduk sukur bugunlerimize rabbim cumlemize saglikli haftalar nasip etsin insallah benim ikizler biri bas asagi digeri bas yukariydi bir iki gun once sancim vardi belime vuran bir agriydi dun ikisininde hickirik lari asagida hissettim meger diger kizimda donmus bas asagi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…