bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy yerim ben onları kuzucular ya tatlim Allah sana yardım etsin ben karnimda bi bebekle ölüyorum bu sıcakta sen 2 karninda 2 de yaninda valla maşallah

Kıyafetleri yıpranmaması açısından öyle yıkıyorum daha farklı yıkayanlar varsa yazabilirler gonulll sen Nasıl yıkıyorsun canım
Ilk yikama icin uygun ama makineye attigin kiyafetede bagli ok atarsan o program az suyla yikadigi icin yeterli gelmez.ben baya kiyafet attim makineye ekonomik olan programda yikadim.30 derece yeterli zaten kirli degiller.
Bebis dogduktan sonra beyazlari ic camasirlari 60 derecede yikarim renklileri 40 derecede yada 30 derecede yikarim.

Aynı şekilde yapıyorum canım sağol

Tmm cnm inşallah.gelmiolardr Bence de gelmesinler de ciddi bişey yok gibime gelio artık.şükür iyiym çünkü şuan.akşamki gibi değil.
Doktora ulaşamadım, sanırım arefe diye pek bakmıyor tlfna.. Ben de düzeldim çok şükür, hatta sen nasıl oldun diye yazmak için açtım forumu, önce sen yazmışsın tatlım :) bu braxton hicks dedikleri yalancı kasılmalar heralde bunlar.. Bayramdan sonra doktora sorucam ama bi daha olursa bu kadar endişelenmem muhtemelen :) hadi geçmiş olsun bize, iyi bayramlar herkese :)

Aynen cnm gelmiş geçmiş olsun İnşallah.bende dediğin gibi endiselenmiyrm çok.çünkü daha önce de olmuştu bana.doktoruma da soylemiyrm artık.çünkü cvbi biliorm hemen gel diick.ondan çok ciddi bi sıkıntım olmadgi sürece normal oldgnu dusuncm.ağrı kasılma hissettigm zaman hemen dinlenmeye cekilcem yatcm İnşallah bişey de olmaz
Iyi bayramlar cnm

balmey canım kaç gündür girmiyorsun yavrun Nasıl oldu yanıklar iyileşti mi biraz??
Yok canım keşke iyileşse gün aşırı pansumana gidiyoruz. Çok ağlıyo yavrum. Yarın tekrar pansuman yapılacak, çok zor oluyor sürekli kucağımda, bacağım acıyo diyo yavrum

Belki de cnm.doğrudur.zaten sürekli dönüo.neyi nerde anlamadm.göbek deligimi pörtletio falan.
gidince de doktora sorcam bakalm.cigerlrnn gelişimini falan anlayabiliolarsa baksın bari
Bende de bir anormallik var aslında hamilelerin göbek deliği dışına çıkar benimki çukurlaştı iyice yavrum napıyorsun içerde bir anlasam hayır niye içeri çekiyorsun deliğimi

Yok canım keşke iyileşse gün aşırı pansumana gidiyoruz. Çok ağlıyo yavrum. Yarın tekrar pansuman yapılacak, çok zor oluyor sürekli kucağımda, bacağım acıyo diyo yavrum
Oyy Canım ya inşallah iyileşir biran önce canım bol bol oku nazara mı geldi acaba.

Oyy Canım ya inşallah iyileşir biran önce canım bol bol oku nazara mı geldi acaba.
Bilmiyorum ki canım. Kızım bıdır bıdır çok anlaşılır konuşur, çok hareketlidir. Aklımıza da geldi. Belki bizim nazarımoz değmiştir diye. Eşime sadaka da verdirdim. Doktor 10gün boyunca böyle olacak sonra kabuk tutmaya başlayacak dedi.

Kizlar bebek bezi hangi marka alacaksiniz ve kac numara alcaksiniz? Yenidogan mi 1 numara mi almak lazim?

Bizim ailenin favorisi prima dır ama bana göbek oyuntulu molfix tavsiye ettiler o yüzden ondan alacağım. 1 numara 3-5 kiloydu sanırsam zaten bizim ufaklık 2 kiloya yakındı 1 numara kurtarır bizi

Canım ben de hıçkırık hissetmiyorum bu bebişte. Kızım da çok hıçkırırdı. Bence kafaya takılacak birşey değildir.
Can'ım ya geçmiş olsun şimdi gördüm kızın mı yandı çok üzüldüm yanıktan çok korkarım allah saklasın bir daha olmasın çabucak iyileşir inşaallah yakınlarda olsak buralar da yanık üzerine hazırlanan bir krem var çok iyi geliyor Türkiye'nin her yerinden geliyorlar o krem için.. İnşaallah en kısa zamanda iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…