bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok iyi canım darısı benim basima

Hayırlı bayramlar canlar

Cok sık bez degistirmekte pisik yapar canim ins ilk secimimiz yarar bebisimize iyi gelir :) aynen komili zeytinyagli cok guzeldir dedim ilgilendim bi arastirayim dedimm millet fenaalarda :) bebisime ilk molfix denicem bakalim ins dokunmaz
Molfix de şu açıdan mantıklı geliyor, molped bnm en beğendiğim pedlerden biri, o yüzden bezi de iyi olur gibi geliyo.. Of yine aklım karıştı en zor karar verdiğim şey bez olcak galiba

Herkes bez muhabbeti yapmış bide ben söyleyim dedim
Ben bunu sipariş vericem 35 TL hem uygun hemde daha iyi die düşündüm :) Eki Görüntüle 1884493
Eğer molfix e karar verirsem alabilirim, bu paket gerçekten iyiymiş baktım şimdi civilde de varmış, sağol tatlım fikir için

Evet ya yenidoğan için çok önemli özellikle.. Bide benim tenim de hassastır, alerjik bi bünyem var, annemin kardeşimin fln da öyle.. O yüzden çok düşünüyorum işte.. Minicik yavrucağı doğar doğmaz hasta etmek istemiyorum komiliden vazgeçtim gibi.. Görüp yorum yapan birinin söylemesi daha iyi oluyor böyle.. Sağol tatlım

Kizlar cok yorulmusum kurban vs isleri beni fazlasiyla yordu.ben birsey yapmadim ama azcik dolanivermem yetti.simdi eve geldik cay demledik ve dinlenip keyif zamani.
Sirtim kuyruk sokumum cok agriyor.bnim gibi agrisi olan varmi.
Ahh canim ya ben yattigim halde benim cok agriyor sen birde bayram hengamesine girmissin benim kalcama kadar iniyor bazen agri.

Kizlar cok yorulmusum kurban vs isleri beni fazlasiyla yordu.ben birsey yapmadim ama azcik dolanivermem yetti.simdi eve geldik cay demledik ve dinlenip keyif zamani.
Bende çok yoruldum bugün evden çıkmadım ve hiç misafir gelmedi ona rağmen yoruldum.eti eşim doğradı pişirip bulaşığı yıkamak fazlasıyla yordu

Evet bacım şu anda teneşire bi osuruk borcum kaldı ben yüzme de bilmiyorum anacım nasıl yordum kendimi bu kadar ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…