bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
markasi neymis canim merak ettim dogrusu bende canbebe den memnunum iki oglumdada kullandim fiyatida uygun 25 tl 80 adet var yenidogan aldim 1 numara 2-5 kilo arasi icin fiyat uygun olunca 2 paket aldim :))

Cnm adını bilmiodm.Sadece bim de satilio Die biliyrm.Sen sorunca baktım google da Jenny willy ms adı.fiyat konusunu da gerçekten hiç bilmiyrm arada ne kadar fark var falan.

Aynen canım bimin bezinden memnun olanlar var ama ilk aylar için başka bez önerdiler parfümlüymüş sanırsam o yüzden. Yoksa kullanıp memnun kalanlar var

Cnm bende tam tersini duydum.bi arkadsm böyle şeyleri çok arastrr.açıkçası Ona güvenirim.bilindik markalrn özel emici tabaka dediklri şeylerde olan kimyasal pek sağlıklı değilmiş.bimin bezi doğala en yakın demişti.bezi popo da ne kadar az tutsak o kadar iyi.pahalı markalrn emici ozelliklrndn dolayı daha uzun sürede acmayabilosn.veya belli bi süre sonra maddi olarak acmio mssn.falan filan.yasamadgm için şuan bilmiyrm ama duydugm bu.bim n bezi ucuz oldgndn rahatça da sık sık degistrilio Die söylediler.hiç gerek yok pahalı markalra Aynı işi görüo diyende çok.ama dediğim gibi araştırmacı arkadsma guvendgmdn :) alcam yani.inşallah sıkıntı olmaz.Hangi bebeğin neye alerjisi cikcak bilemyrz tabi bi de o var :)

Arkadasımın bebegı 2 aylık şu an.prıma pre.care kullanıyordu cok memnundu.dogal dıye komılı almışlar ama sertti ortası rahat degildi bana da gosterdı vazgectı ondan yani.komılı tmm dogal vs ama bezi ıyı ayarlayamamış.bence yıllardır bu işi yapanlar tercih edılmelı yıne bebişler hassas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…