bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen en guzeli molfix ve canbebe bunlardan memnun kaldim :))
Bende oyle onlarla bi sorun yasamadim.
Birde a101 e bi bebek bezi gelmis 8 tanesi 3 liraydi galiba.onuda logusaligin ilk gunleri icin kendime alayim diyorum.sezeryanli olunca daha rahat ederim herhalde.millet oyle yapiyormus.

Bende oyle onlarla bi sorun yasamadim.
Birde a101 e bi bebek bezi gelmis 8 tanesi 3 liraydi galiba.onuda logusaligin ilk gunleri icin kendime alayim diyorum.sezeryanli olunca daha rahat ederim herhalde.millet oyle yapiyormus.

Bizim icin depend hasta bezine iyi diyorlardi canim migrosta var 20 tl

Groseride molfix ve canbebe ye baktim molfix sin yeni dogani 3-5 kilo canbebe 2-5 kilo arasi fiyatlar yakindi birbirine 25 tl idi canbebe kilo 2-5 olunca onu almak istedim
Artik eskisi gibi arada cok bi fark yok.2-3lira gibi bi fark aralarinda.heleki kampanya takip ettinmi bazen daha avantajliya geliyor.

Onu hic dusunmemistim cevremdekiler bebek bezi kullandiklarini soylediler bir kac gun.
Kizimda ki gibi olursam orkid isimi gorur.
Onuda bi arastirayim.

Bebek bezi kalin kacar baya bu ince yetiskinler icin baya hayat kurtariciymis canim kesin bak herkes ilk gunki yogun kanamalar icin kullaniyormus

Kızlar bebek bezi konusu olmuş galiba.
Ben bimden almayı dusunuyrm.alcam da inşallah.inşallah sorun yaşamayız.memnun olan arkadslrm var.

Aynen canım bimin bezinden memnun olanlar var ama ilk aylar için başka bez önerdiler parfümlüymüş sanırsam o yüzden. Yoksa kullanıp memnun kalanlar var

Komili de oylemis kullanici yorumlarini okudum paketten hep hatali urun cikiyormus bi de cirt cirtlar ellerinde kaliomus yirtiliyormus
Ay komiliyle ilgili böyle bişey görmedim ben, bi tek kimisi pamuğu toplanıyor demiş.. Demekki bana denk gelmedi.. İyi oldu yazdığın tatlım.. Huggies bnm de ilk baktıklarımdandı,bide erkek kız ayrı çeşidi var ya merak etmiştim ama çok şikayetçi olan da var diye vazgeçtim.. Molfix de en beğenilenler arasında, keşke 5er tane fln alıp deneyebilsek ya :))

Cok sık bez degistirmekte pisik yapar canim ins ilk secimimiz yarar bebisimize iyi gelir :) aynen komili zeytinyagli cok guzeldir dedim ilgilendim bi arastirayim dedimm millet fenaalarda :) bebisime ilk molfix denicem bakalim ins dokunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…