bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar dun gece sol kulak arkasinda agriyla uyandim tum gun hafif hafif agrisi ama 1 saattir dayanilmayacak kadar yogun bir agri sizce agri kesici icim mi ?? Bide ben hamileyken hic agro kesicj kullanmadim ne kullanmam gerek minoset parol vermidon var evde.

Parol canım. Minosette içiliyor gerçi. Ben böbrek ağrısı için parol içmiştim

Haline şükret kız ben hem yarım dünyayım hem et koktum pis pis eve gidip dinlenmek istiyorum.

Kizlar cok yorulmusum kurban vs isleri beni fazlasiyla yordu.ben birsey yapmadim ama azcik dolanivermem yetti.simdi eve geldik cay demledik ve dinlenip keyif zamani.
Sirtim kuyruk sokumum cok agriyor.bnim gibi agrisi olan varmi.
Ben varım adım atamıyorum artık eve gidip yatıp dinlencem artık nasıl yatacaksam belim böğrüm bacağım kalmadı artık. Allahtan bundan sonra evdeyiz

Sorma aynı şeyi bugün hissettim. kumsal değil ama bayram için giyiniyim istedim giydim cıkrdım giydim cıkardım. En son meşhur hamile sortum ve tshortumu giydim oturdum. Hamilelik bitsin bu üstündekileri sokağa ateş yakıp atıcam üstünden atlıycam yeminle bezdim.

Valla benim de en rahat ettigim bi uzun bi bermuda taytim var, artik bi onu bi onu giymekten biktim. Havalar da cok sogumasa bari, yeni hamile kiyafeti almak istemiyorum artik :)

Ben varım adım atamıyorum artık eve gidip yatıp dinlencem artık nasıl yatacaksam belim böğrüm bacağım kalmadı artık. Allahtan bundan sonra evdeyiz
Bizim daha bayram gezmeleri var.yarin kvalide sonraki gun anneme ve 3-4akraba ziyareti.Allah tan hep yakin mesafe.
Otururken bile gucluk ceker oldum bi muddet popomu koltuga tam olarak koyamiyorum.agir cekim oturuyorum.
Diger cocuklarimda kasik agrim cok olurdu.bu sfer de kalca kuyruk sokumu agrisi beni mahvediyor.arada da adet agrisi gibi agrim oluyor resmen kendimi dinliyorum dogummu basliyor diye.
Yarin benim yerimede dinlen o zmn.

Sorma canim hamile kiyafetlerimden kusacam kisir donguye dondu mevzuu dogumdan sonra acil copee aticamm

Herkescikler bişiler yapmış yorulmuş biz yattığımız halde nst ye gittik kasılmalar devam edince baskı da başladı dünden beri gidelim dedim ufak bir sancı çıktı ama olsun çıkmaması daha iyi bayram gezmesi oldu bize

Prepar vs bi ilac baslamamistin dimi sen.sanci kacti canim.
Benim artik kasilmalarim baya artti.
Arti kasiklarima adet agrisi gibi bi agri giriyor ama devam ediyormu surekli girip cikiyormu onu pek kestiremedim bu gece ayakta oldugumdan unutuyorum surekli takip etmeyi.

Yok canım sadece Progestan ve magnezyum kullanıyorum. Sancı olayını bu kez anlamadım çarşamba gün ki makinada 20 de durur oradan oynardı bugün ki makina sıfır da gösteriyordu. Sanırsam değerleri farklı anlam veremedim ona
Benim sadece karında sertleşme oluyor ağrı yok birde hareket edince bebek vajinal baskı arttı. Sık idrara çıkma da olunca acaba indi mi diye düşündüm.
Sen dinlen canım takipte et sancılarını benim ilk tecrübesizliğim yaşadıklarım ama senin geçmiş öykün var o yüzden sen 2 kat dikkat et

Bi hastaneye gideyim diyorum en azindan sancim var mi varsa siddeti kac ogrenirim diye ama cocuklar uyudu.bu saatte de kvalideyi cagirmak istemedim cocuklarin basina.tabi birazdan yaticam hala gecmezse o zmn mecbur cagirirm.bosuna telaslandirmayayim diyorum herkesi.
Yat dinlen hep canim su zamanlarin kiymetini bil.

Selam canlar.. Aksam 9.30 da baslayan acil maceramız daha yeni bitti. Kasik agrisi ve karin sertlesmesi sikayetiyle gittim. Annemlerde oldugum icin kendi dojtoruma gidemedim. Nst de sanci cikmadi. Ultrasonda bakti bebek normal dogum pozisyonu almis dönmüş dedi. Dogum kanalina cok yakin duruyor bebek dedi. Ayrica bobreklere baski yapiyormus. O da idrarda bakteri ve kasik agrisi yapmis. Oglum erken dogdu deyince bu da cok fazla durmayacak gibi dedi. Igne vurdu erken dogumu önleyici. 36. Haftaya kadar vurdur dedi. Ama ben haftaya kendi dojtoruna kontrole gidicem.ona da danisayim oyle bakariz devam edip etmemeye igneye. Bi korku atlattik bakalim bayram bayram.. Bu arada 1700 gr olmus kizim. Kilosu gayet guzel dedi.

Bol miktarda yatağımla zaman geçiriyorum
Sende dikkat et canım geçmezse mutlaka git en azından bişi yoksa bile için rahat eder

Maşallah bebeğine canım. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…