- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.441
Kizlar dun gece sol kulak arkasinda agriyla uyandim tum gun hafif hafif agrisi ama 1 saattir dayanilmayacak kadar yogun bir agri sizce agri kesici icim mi ?? Bide ben hamileyken hic agro kesicj kullanmadim ne kullanmam gerek minoset parol vermidon var evde.
Haline şükret kız ben hem yarım dünyayım hem et koktum pis piskumsalda suyu çekilmiş salatalığa dönmüş teyzelerim canmış onu anladımo allahın belası daşşşşşş hatunlar geçtikçe gözlüğümü takıp o teyzeciklerime bakıyorum pissssss yılanlaaaaarrrr ben burda yarım dünya olmuş göbeemle yatarken dolanıyolar ortalıkta
Allah razi olsun kuzum insallah astimimi tetiklemez ya. Beze mi atcak acaba bilemedim. Cok agri var.Parol canım. Minosette içiliyor gerçi. Ben böbrek ağrısı için parol içmiştim
Ben varım adım atamıyorum artık eve gidip yatıp dinlencem artık nasıl yatacaksamKizlar cok yorulmusum kurban vs isleri beni fazlasiyla yordu.ben birsey yapmadim ama azcik dolanivermem yetti.simdi eve geldik cay demledik ve dinlenip keyif zamani.
Sirtim kuyruk sokumum cok agriyor.bnim gibi agrisi olan varmi.
kumsalda suyu çekilmiş salatalığa dönmüş teyzelerim canmış onu anladımo allahın belası daşşşşşş hatunlar geçtikçe gözlüğümü takıp o teyzeciklerime bakıyorum pissssss yılanlaaaaarrrr ben burda yarım dünya olmuş göbeemle yatarken dolanıyolar ortalıkta
Valla benim de en rahat ettigim bi uzun bi bermuda taytim var, artik bi onu bi onu giymekten biktim. Havalar da cok sogumasa bari, yeni hamile kiyafeti almak istemiyorum artik :)Sorma aynı şeyi bugün hissettim.kumsal değil ama bayram için giyiniyim istedim giydim cıkrdım giydim cıkardım. En son meşhur hamile sortum ve tshortumu giydim oturdum. Hamilelik bitsin bu üstündekileri sokağa ateş yakıp atıcam üstünden atlıycam yeminle bezdim.
Bizim daha bayram gezmeleri var.yarin kvalide sonraki gun anneme ve 3-4akraba ziyareti.Allah tan hep yakin mesafe.Ben varım adım atamıyorum artık eve gidip yatıp dinlencem artık nasıl yatacaksambelim böğrüm bacağım kalmadı artık. Allahtan bundan sonra evdeyiz
Sorma aynı şeyi bugün hissettim.kumsal değil ama bayram için giyiniyim istedim giydim cıkrdım giydim cıkardım. En son meşhur hamile sortum ve tshortumu giydim oturdum. Hamilelik bitsin bu üstündekileri sokağa ateş yakıp atıcam üstünden atlıycam yeminle bezdim.
Prepar vs bi ilac baslamamistin dimi sen.sanci kacti canim.Herkescikler bişiler yapmış yorulmuş biz yattığımız halde nst ye gittikkasılmalar devam edince baskı da başladı dünden beri gidelim dedim ufak bir sancı çıktı ama olsun çıkmaması daha iyi bayram gezmesi oldu bize
Prepar vs bi ilac baslamamistin dimi sen.sanci kacti canim.
Benim artik kasilmalarim baya artti.
Arti kasiklarima adet agrisi gibi bi agri giriyor ama devam ediyormu surekli girip cikiyormu onu pek kestiremedim bu gece ayakta oldugumdan unutuyorum surekli takip etmeyi.
Bi hastaneye gideyim diyorum en azindan sancim var mi varsa siddeti kac ogrenirim diye ama cocuklar uyudu.bu saatte de kvalideyi cagirmak istemedim cocuklarin basina.tabi birazdan yaticam hala gecmezse o zmn mecbur cagirirm.bosuna telaslandirmayayim diyorum herkesi.Yok canım sadece Progestan ve magnezyum kullanıyorum. Sancı olayını bu kez anlamadım çarşamba gün ki makinada 20 de durur oradan oynardı bugün ki makina sıfır da gösteriyordu. Sanırsam değerleri farklı anlam veremedim ona
Benim sadece karında sertleşme oluyor ağrı yok birde hareket edince bebek vajinal baskı arttı. Sık idrara çıkma da olunca acaba indi mi diye düşündüm.
Sen dinlen canım takipte et sancılarını benim ilk tecrübesizliğim yaşadıklarım ama senin geçmiş öykün var o yüzden sen 2 kat dikkat et
Bi hastaneye gideyim diyorum en azindan sancim var mi varsa siddeti kac ogrenirim diye ama cocuklar uyudu.bu saatte de kvalideyi cagirmak istemedim cocuklarin basina.tabi birazdan yaticam hala gecmezse o zmn mecbur cagirirm.bosuna telaslandirmayayim diyorum herkesi.
Yat dinlen hep canim su zamanlarin kiymetini bil.
Selam canlar.. Aksam 9.30 da baslayan acil maceramız daha yeni bitti. Kasik agrisi ve karin sertlesmesi sikayetiyle gittim. Annemlerde oldugum icin kendi dojtoruma gidemedim. Nst de sanci cikmadi. Ultrasonda bakti bebek normal dogum pozisyonu almis dönmüş dedi. Dogum kanalina cok yakin duruyor bebek dedi. Ayrica bobreklere baski yapiyormus. O da idrarda bakteri ve kasik agrisi yapmis. Oglum erken dogdu deyince bu da cok fazla durmayacak gibi dedi. Igne vurdu erken dogumu önleyici. 36. Haftaya kadar vurdur dedi. Ama ben haftaya kendi dojtoruna kontrole gidicem.ona da danisayim oyle bakariz devam edip etmemeye igneye. Bi korku atlattik bakalim bayram bayram.. Bu arada 1700 gr olmus kizim. Kilosu gayet guzel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?