bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar anca eve girdim herhalde çok yoruldu bunyem adet sancısı gibi sancılarım çok oldu bugün hala ara ara oluyor bunun adi Braxton hicks mi uzaninca geçiyor

hayırlı bayramlar guzel anneler Benım kasılmalarımda basladı artık üç gndr arada arada sancım oluo bebek hareket edınce acayıp acı ve rahatszlık hıssedıorum bırde alttan baskı oluo ıdrara sıkışıorum hemen karnmdada sertlık oluo özellıkle gobek delıgı cevremde ben yalancı sancı falan dıe çok onemsemıorum ama burdakı sancısı cıknalarıda duyunca bi tedrgın oldum kntrolumede 15 gnden fazla var ne yapsam bılemedım karnmda cok kasınıo artık iyice skntılı doneme girdım sanırım

Valla bende fena oluyorum 2 gündür canım, bebiş sert hareketler yapıyor canım acıyor sanırım doğum pozisyonunu aldı kaburgalarimin altından vuruyor, adet sancıları gibi sancılarım var doktor randevum da ekimin basinda inş bi sıkıntımız olmaz bu adet sancıları gibi sancilar beni çok korkutuyor tuvalete gidince kan gelmismi diye bakıyorum cok zor

allah yardımcımız olsun ya erken doğacak dıe korkuorum komsum 36 haftalık dgrmasına ragmen 13 gndr bebek kuvezde nefesını duzeltmye calışıolar rabbım dogumdan snra kucagımda bebegımızle evımıze donmeyı nasıp etsın inşalllah

Benim oglumda 36_4 de dogdu ve 8 gun kuvozde kaldi.insallah biran once bebegine kavusur o annede.

İnşallah kuzum ya Allah bize zamanında doğum yapmayı nasip etsin

Kızlar iyi bayramlar. Benim de karnıma kramp giriyor neden olabilir. Ani haraket edince oluyor bu aralar resmen karnım tutuluyor gibi oluyor... Bi de benim bebek 2 hafta önde gitmeye başlamış... önceden 1 hafta öndeydi. Gebelik şekeri yüzünden sanırım. 1 haftadır falan pek dikkat edemez oldum yediğime acaba bebeğimde bi problem olur mu yarın tekrar başlayacağım diyete inşallah ama üzülüyorum... Bu arada doktor problemim de var. Ben hastaneyi ve doktoru değiştirdim geçen çarşamba yeni doktoruma gittim ama doktor bana ekim ayından itibaren bu hastaneden olmayacağm dedi. Medikal parka geçecekmiş hiç şansım yok doktordan yana. Bu satten sonra tekrar başka bi doktora da gitmek istemiyorum eski gittiğim hastanede mi doğum yapsam diyorum eski doktorumda.... Duyduğuma göre burada ki medikal park da ki hemşire ve ebeler suratsızmış sıkıntı yaşamak istemiyorum. Doktor hastaneyi değiştiriyor ya onun gittiği medikal parka devam etcem ya eski doktora ama eski gittiğim doktorun olduğu hastanede biraz küçük bi hastane... Kafam çok karışık

E Erenyigit canim bugun acilde bu degerlerime bakildi. Normal sanirim her sey. Eksik bir sey yoktur umarim. Sen nasil oldun?
Eki Görüntüle 1884798
Değerlerinin normal olmasına çok sevindim canım demekki kaşıntının şiddetli olması çatlatma vs nedenlerden bende daha iyiyim çok şükür 5 gün oldu hastaneye yatalı çok zor hastanede kalmak değerlerim düşüyo çok şükür inşallah yakında çıkarım hayırlısıyla

Kızlar anca eve girdim herhalde çok yoruldu bunyem adet sancısı gibi sancılarım çok oldu bugün hala ara ara oluyor bunun adi Braxton hicks mi uzaninca geçiyor
Aynısı bende de oldu canım bugün ama dinlenince geçiyor ayakta kalınca karnıma sancılar giriyor geçici bir durumdur inşallah..

Bu arada kızlar alışverişe başladım bebek için. Şimdiden denk gelen bi kısmını aldım.... Kıyafetleri nerdeyse tamam sayılır... penye battaniye aldım. Kumaş mendil aldım... Emzik aldım 2 tane.. Emzik temizleme jeli aldım. Sabun tozu aldım çamaşırları için ve yumuşatıcı olarak dalin aldım... Saçı için tarak ve fırça aldım... Alt açma bezi, banyo sonrası için şapkalı havlu, emzirme önlüğü, emzirme yastığı, nevresim takımı 1 adet. Elyaf ince yorgan ve bi tane kalın yorgan... 3-4 tane bebek yastığı diktik ama boğulma önleyici yan yatış yastığı alcam ilk 3 ay onu kullancam özellikle... Ayak sallama minderi diktik annemle.. Baby nest yatak diktim... Annem yelek süveter ördü 4-5 tane :) şimdilik bunları aldım hazırladım. Geride daha çok eksik var onları da böyle takip ederek denk geldikçe tamamlamaya çalışcam... Hastane çantası hazırlamam gerek daha.... Bebek 16 kasım da doğması lazım Sata göre ama 2 hafta önde gittiği için 15 gün erken de gelebilir.... Ekim 15 e kadar yani 1 ay içinde herşeyin hazır olması lazım daha bi ton eksiği var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…