- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.501
Maşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçirmişti erken gelmemişti yani,hayırlı Zamanda gelsinBu arada kızlar alışverişe başladım bebek için. Şimdiden denk gelen bi kısmını aldım.... Kıyafetleri nerdeyse tamam sayılır... penye battaniye aldım. Kumaş mendil aldım... Emzik aldım 2 tane.. Emzik temizleme jeli aldım. Sabun tozu aldım çamaşırları için ve yumuşatıcı olarak dalin aldım... Saçı için tarak ve fırça aldım... Alt açma bezi, banyo sonrası için şapkalı havlu, emzirme önlüğü, emzirme yastığı, nevresim takımı 1 adet. Elyaf ince yorgan ve bi tane kalın yorgan... 3-4 tane bebek yastığı diktik ama boğulma önleyici yan yatış yastığı alcam ilk 3 ay onu kullancam özellikle... Ayak sallama minderi diktik annemle.. Baby nest yatak diktim... Annem yelek süveter ördü 4-5 tane :) şimdilik bunları aldım hazırladım. Geride daha çok eksik var onları da böyle takip ederek denk geldikçe tamamlamaya çalışcam... Hastane çantası hazırlamam gerek daha.... Bebek 16 kasım da doğması lazım Sata göre ama 2 hafta önde gittiği için 15 gün erken de gelebilir.... Ekim 15 e kadar yani 1 ay içinde herşeyin hazır olması lazım daha bi ton eksiği var....
Yav hala geçmedi benimki.Herkesin ortak konusu suan adet sancisi gibi agrilar.hepimizde olduguna gore normal.tabi dinlenince,pozisyon degistirince gecen cinsindense.
Maşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçti Zaman'ında gelir inşallahBu arada kızlar alışverişe başladım bebek için. Şimdiden denk gelen bi kısmını aldım.... Kıyafetleri nerdeyse tamam sayılır... penye battaniye aldım. Kumaş mendil aldım... Emzik aldım 2 tane.. Emzik temizleme jeli aldım. Sabun tozu aldım çamaşırları için ve yumuşatıcı olarak dalin aldım... Saçı için tarak ve fırça aldım... Alt açma bezi, banyo sonrası için şapkalı havlu, emzirme önlüğü, emzirme yastığı, nevresim takımı 1 adet. Elyaf ince yorgan ve bi tane kalın yorgan... 3-4 tane bebek yastığı diktik ama boğulma önleyici yan yatış yastığı alcam ilk 3 ay onu kullancam özellikle... Ayak sallama minderi diktik annemle.. Baby nest yatak diktim... Annem yelek süveter ördü 4-5 tane :) şimdilik bunları aldım hazırladım. Geride daha çok eksik var onları da böyle takip ederek denk geldikçe tamamlamaya çalışcam... Hastane çantası hazırlamam gerek daha.... Bebek 16 kasım da doğması lazım Sata göre ama 2 hafta önde gittiği için 15 gün erken de gelebilir.... Ekim 15 e kadar yani 1 ay içinde herşeyin hazır olması lazım daha bi ton eksiği var....
Dinlenince geçmiyor mu biraz uzansan?Yav hala geçmedi benimki.
Endişelenmeye başladım sanki.
Icinin rahat etmesi icin git bi doktora.biz burdan ne desek bos.ihmale gelmez boyle seyler.Yav hala geçmedi benimki.
Endişelenmeye başladım sanki.
Valla bende fena oluyorum 2 gündür canım, bebiş sert hareketler yapıyor canım acıyor sanırım doğum pozisyonunu aldı kaburgalarimin altından vuruyor, adet sancıları gibi sancılarım var doktor randevum da ekimin basinda inş bi sıkıntımız olmaz bu adet sancıları gibi sancilar beni çok korkutuyor tuvalete gidince kan gelmismi diye bakıyorum cok zor
Kizlar cok batmam var kivrandiriyo sonra kayboluyo tekrar ortaya cikiyo
Gidicem galiba ter atiyorum
Değerlerinin normal olmasına çok sevindim canım demekki kaşıntının şiddetli olması çatlatma vs nedenlerden bende daha iyiyim çok şükür 5 gün oldu hastaneye yatalı çok zor hastanede kalmak değerlerim düşüyo çok şükür inşallah yakında çıkarım hayırlısıyla
teşekkür ederim inşallah kısmet olur kullanmak. peki kilolu mu doğdu bebeğiniz acaba??? 2 hafta önde gidip sat a göre vaktinde gelince 42 haftalık olmuş oluyor usg ye göre ve biraz iri bir bebek oluyor sanırım. Geçen çarşamba kontrol vardı doktor 1850 gram ve 42 cm olduğunu söylediMaşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçti Zaman'ında gelir inşallah
29.haftada benim kiza da 1650.gr. demisti, bir baska doktor. Degerleri 31 32 hafta gibiydi. 31.haftada ise 1950 gr. olculdu 32 33 gibi duruyor dedi kendi doktorum. Bu haftalarda ataklar yapabilir bebekler, endise etmeye gerek yok dedi.teşekkür ederim inşallah kısmet olur kullanmak. peki kilolu mu doğdu bebeğiniz acaba??? 2 hafta önde gidip sat a göre vaktinde gelince 42 haftalık olmuş oluyor usg ye göre ve biraz iri bir bebek oluyor sanırım. Geçen çarşamba kontrol vardı doktor 1850 gram ve 42 cm olduğunu söyledi
3700 doğdu 53cm.aslında doktor ultrason aletlerine göre de farklılık gösteriyor 2 doktora gidiyordum o Zaman biri doğunca 4 ü geçer kiloyu geçer diyordu diğer doktor pek birşey demeden yaklaşık kilosunu söylüyordu..4ü geçer önde gidiyor diyen doktor da genelde sezeryan yapan doktorduteşekkür ederim inşallah kısmet olur kullanmak. peki kilolu mu doğdu bebeğiniz acaba??? 2 hafta önde gidip sat a göre vaktinde gelince 42 haftalık olmuş oluyor usg ye göre ve biraz iri bir bebek oluyor sanırım. Geçen çarşamba kontrol vardı doktor 1850 gram ve 42 cm olduğunu söyledi
Nasıl oldun datlım ses verKizlar cok batmam var kivrandiriyo sonra kayboluyo tekrar ortaya cikiyo
Tih ya hepimizde ayni sikinti olduKızlar iyi bayramlar. Benim de karnıma kramp giriyor neden olabilir. Ani haraket edince oluyor bu aralar resmen karnım tutuluyor gibi oluyor... Bi de benim bebek 2 hafta önde gitmeye başlamış... önceden 1 hafta öndeydi. Gebelik şekeri yüzünden sanırım. 1 haftadır falan pek dikkat edemez oldum yediğime acaba bebeğimde bi problem olur mu yarın tekrar başlayacağım diyete inşallah ama üzülüyorum... Bu arada doktor problemim de var. Ben hastaneyi ve doktoru değiştirdim geçen çarşamba yeni doktoruma gittim ama doktor bana ekim ayından itibaren bu hastaneden olmayacağm dedi. Medikal parka geçecekmiş hiç şansım yok doktordan yana. Bu satten sonra tekrar başka bi doktora da gitmek istemiyorum eski gittiğim hastanede mi doğum yapsam diyorum eski doktorumda.... Duyduğuma göre burada ki medikal park da ki hemşire ve ebeler suratsızmış sıkıntı yaşamak istemiyorum. Doktor hastaneyi değiştiriyor ya onun gittiği medikal parka devam etcem ya eski doktora ama eski gittiğim doktorun olduğu hastanede biraz küçük bi hastane... Kafam çok karışık
bende gebelik şekeri var o yüzden mi acaba diyorum. 1 haftadır da pek dikkat etmez oldum yediğime içtiğime bebeğimde de şeker çıkarsa en büyük korkum..29.haftada benim kiza da 1650.gr. demisti, bir baska doktor. Degerleri 31 32 hafta gibiydi. 31.haftada ise 1950 gr. olculdu 32 33 gibi duruyor dedi kendi doktorum. Bu haftalarda ataklar yapabilir bebekler, endise etmeye gerek yok dedi.
Daha iyiym bitanem yatiyorum cok asagidaydi korkuttu kuzumGeçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir bizi de haberdar et.
Kuzu yatiyom deli gibi hareket halinde suan rabbim pazartrsiye bi erissem oglumu cok merak ediomGecen hafta bi gunde arka arkaya bende de cok sert hareket yapmisti. Canim acimis korkmustum. Bir de sag alt karnim zonkluyordu, 4 5 gun devam etti, sonra gecti...
Canim gecmis olsun, umarim iyisindir.
Degerlerinin iyilesmesine cok sevindim canim. Insallah bugun yarin taburcu ederler...
Kizlar, nelee oluyor, bayram oncesi temizlik falan cok mu yordunuz kendinizi, ondan mi boyle oluyor acabaBen de su kasilmalari hissetmiyorum, yani yasiyor muyum anlamiyorum, bu iyi mi.kotu mu bilemedim... hepimize saglik diliyorum
Aman kuzu daha erken dikkat et kendineDaha iyiym bitanem yatiyorum cok asagidaydi korkuttu kuzum
o kadar çok doktor ve hastane değiştirdim ki artık hangi doktora güveneceğimi bilemedim3700 doğdu 53cm.aslında doktor ultrason aletlerine göre de farklılık gösteriyor 2 doktora gidiyordum o Zaman biri doğunca 4 ü geçer kiloyu geçer diyordu diğer doktor pek birşey demeden yaklaşık kilosunu söylüyordu..4ü geçer önde gidiyor diyen doktor da genelde sezeryan yapan doktordu
Endiseyi birakip diyete devam. Daha vaktimiz var kismetse. Bakalim nasil devam edecek. Zaten artik siklasacak muayeneler. Kafalardaki sorulari daha sık sorma imkani dogacak :)bende gebelik şekeri var o yüzden mi acaba diyorum. 1 haftadır da pek dikkat etmez oldum yediğime içtiğime bebeğimde de şeker çıkarsa en büyük korkum..
KUzu asagidan cikcak birazdan o derece cok fazla hareket ve buna bagli yogun bi batma vaeNasıl oldun datlım ses ver
Cok kotkuyom kuzu iyiydim bugun boyle oldu nazar mi oldu dunAman kuzu daha erken dikkat et kendine
Gecmis olsun. Anneyle kuzuya iyi dinlenmelerDaha iyiym bitanem yatiyorum cok asagidaydi korkuttu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?