bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçirmişti erken gelmemişti yani,hayırlı Zamanda gelsin

Maşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçti Zaman'ında gelir inşallah

Gecen hafta bi gunde arka arkaya bende de cok sert hareket yapmisti. Canim acimis korkmustum. Bir de sag alt karnim zonkluyordu, 4 5 gun devam etti, sonra gecti...

Kizlar cok batmam var kivrandiriyo sonra kayboluyo tekrar ortaya cikiyo

Gidicem galiba ter atiyorum

Canim gecmis olsun, umarim iyisindir.

Degerlerinin iyilesmesine cok sevindim canim. Insallah bugun yarin taburcu ederler...

Kizlar, nelee oluyor, bayram oncesi temizlik falan cok mu yordunuz kendinizi, ondan mi boyle oluyor acaba Ben de su kasilmalari hissetmiyorum, yani yasiyor muyum anlamiyorum, bu iyi mi.kotu mu bilemedim... hepimize saglik diliyorum

Maşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçti Zaman'ında gelir inşallah
teşekkür ederim inşallah kısmet olur kullanmak. peki kilolu mu doğdu bebeğiniz acaba??? 2 hafta önde gidip sat a göre vaktinde gelince 42 haftalık olmuş oluyor usg ye göre ve biraz iri bir bebek oluyor sanırım. Geçen çarşamba kontrol vardı doktor 1850 gram ve 42 cm olduğunu söyledi

29.haftada benim kiza da 1650.gr. demisti, bir baska doktor. Degerleri 31 32 hafta gibiydi. 31.haftada ise 1950 gr. olculdu 32 33 gibi duruyor dedi kendi doktorum. Bu haftalarda ataklar yapabilir bebekler, endise etmeye gerek yok dedi.

3700 doğdu 53cm.aslında doktor ultrason aletlerine göre de farklılık gösteriyor 2 doktora gidiyordum o Zaman biri doğunca 4 ü geçer kiloyu geçer diyordu diğer doktor pek birşey demeden yaklaşık kilosunu söylüyordu..4ü geçer önde gidiyor diyen doktor da genelde sezeryan yapan doktordu

Tih ya hepimizde ayni sikinti oldu

29.haftada benim kiza da 1650.gr. demisti, bir baska doktor. Degerleri 31 32 hafta gibiydi. 31.haftada ise 1950 gr. olculdu 32 33 gibi duruyor dedi kendi doktorum. Bu haftalarda ataklar yapabilir bebekler, endise etmeye gerek yok dedi.
bende gebelik şekeri var o yüzden mi acaba diyorum. 1 haftadır da pek dikkat etmez oldum yediğime içtiğime bebeğimde de şeker çıkarsa en büyük korkum..

Kuzu yatiyom deli gibi hareket halinde suan rabbim pazartrsiye bi erissem oglumu cok merak ediom

o kadar çok doktor ve hastane değiştirdim ki artık hangi doktora güveneceğimi bilemedim geçen çarşamba gitiğim doktor 1850 gram boyu 42 cm dedi. ama ondan 2 hafta önce gittiğim doktor da 1350 gram boyu 36-37 cm civarı demişti. 15 gün içinde 5 cm kadar nasıl uzamış oluyor anlamıyorum doğrusu ama son gittiğim doktorun cihazı daha iyiydi 3 boyutlu verdi hatta bebeğin fotoğrafını ama önce ki gittiğim doktorun görüntüsü net bile değildi..

bende gebelik şekeri var o yüzden mi acaba diyorum. 1 haftadır da pek dikkat etmez oldum yediğime içtiğime bebeğimde de şeker çıkarsa en büyük korkum..
Endiseyi birakip diyete devam. Daha vaktimiz var kismetse. Bakalim nasil devam edecek. Zaten artik siklasacak muayeneler. Kafalardaki sorulari daha sık sorma imkani dogacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…