bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tih ya hepimizde ayni sikinti oldu
siz de ki sancı dediğiniz şey de benim anlattğm gibi bir şey mi acaba? Benim göbek deliğimin hafif alt kısımlarına bıçak saplanıyor gibi böyle orada ki kaslar ağrıyor gibi kramp girdi gibi bi ağrıydı adet sancısı gibi bi ağrıdan ziyade kas ağrısı gibiydi yürüyemedim olduğum yerden kalkamadım bile.. Ama dikkat ettim ani hareketlerde ve üşütme de tetikliyor

Bana kilosu fazla diyen doktorun da ultrason cihazı renkli ayrıntılı bakıyordu birde velhasıl dediği kiloda da doğmadı daha zayıf doğdu görümcem uyardı sezeryan yaptırıyor genelde sesi doktorumu değiştirdim normal doğum yanlısı doktora gittim onun gibi çok ilgili renkli değildi ama en azından ölçüleri daha yakındı.

Aynen sanki bebegin hareketleri feci batiyo sezaryenin alti

Endiseyi birakip diyete devam. Daha vaktimiz var kismetse. Bakalim nasil devam edecek. Zaten artik siklasacak muayeneler. Kafalardaki sorulari daha sık sorma imkani dogacak :)
Muayeneler kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor acaba?? Bana hiç doktor bahsetmedi sıklaşacak diye 1 ay sonra gel dedi zaten ekim de yeni hastane de olcağım dedi... oraya gelirsin dedi..

Gobek deligiyle ilgili bir durum da olabilir. Bebek buyudukce ve hareketleriyle gobek etrafindaki kaslar geriliyor olabilir.

Muayeneler kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor acaba?? Bana hiç doktor bahsetmedi sıklaşacak diye 1 ay sonra gel dedi zaten ekim de yeni hastane de olcağım dedi... oraya gelirsin dedi..
Normalde artik 3 haftada cagirmasi gerek seni kuzu niye oyle yapmis

Cok kotkuyom kuzu iyiydim bugun boyle oldu nazar mi oldu dun
Olabilir bol bol nazar duası oku canım
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

Desene doktorlara hiç güven yok... Haklı olabilirsin... Bi de bilgin var mı bilmiyorum benim idrar kesemde sanırım orada içerde bi batma var özellikle üşütme olunca tetikliyor. akıntım eskiden olmazdı şimdi var. Su çok içmeye çalışıyorum ama düzenli bi hayatım yok suyu çok içemiyorum. idrar tahlili yaptırdım iltihap çıkmadı diyor dahiliye doktoru temiz çıktı diyor ama benim idrar kesesinde batma var ve akıntım var. Tekrar mı tahlil versem acaba

Normalde artik 3 haftada cagirmasi gerek seni kuzu niye oyle yapmis
Ona 15-20 gün önce gitmiştim ve bana 27 eylüle randevu verdi. O hastane biraz küçük diye yine açılan konak hastanesine geçmeye karar verdim ve doktoru değiştirdim geçen çarşamba yeni doktora gittim ama o da medikal parka geçeceğm ekim ayından sonra bu hastanede olmayacağım dedi.... Ben de Medikal park ı sevmiyorum orası hakkında hoş şeyler duymadım ebeler suratsızmış... Şu an kafam çok karışık eski gittiğim doktor 27 Eylül e randevu vermişti onu henüz iptal ettirmedim acaba gitsem mi eski doktora mı devam etsem.... Kafam çok karışık

Canım ben medıkal parka gıdıyorum ebelerı bılmem ama memnunum.kım senın doktorun

Hayirli gunler dostlar minnoslariniza bol proteinli gunler diliyorum bayramdan sonra bebislerin kilolarinda artislar gorulebilir :))

Inşallah cnm ama benmki yine çok alamiick galiba.Kurban eti daha hiç yemedim.tatmadım.annecmm burda olsa öğlen akşam yedirirsin.şimdi den corbalklrni ayırdım dio :) emzirme dön. Için falan

Cnm nst de karsilastgm
Bir kızın da şekeri çıkmış ..annesi de şeker hastayms.
Bebeği tam 4 hafta ilerdyms.ama bu ilerilk Sadece kiloda oluoms. Şeker bu şekilde etkilioms.Organ gelişimi 1 ay önde demek değilmiş.o sebeple yine de geç dogmasni istiolrms

Kasılmalar batmalar derken şimdi ishal bayram da dökülüyoruz anlaşılan
Bir de bol su içmeye dikkat edin hatunlar bana doktor su iç biz hastaneye yatan hastaya serumu su desteği için veriyoruz dedi. Acile gittiğim de diğer doktor da 3 litre su iç dedi..
Mcada canım bende bildiğin bikini gölgesinde hissediyorum hareketi hareket orada oldukça doğal olarak batma hissi daha kuvvetli oluyor..

Ben 31. Hafta da gitmiştim Bana doktor artık 2 hafta da 36 sonrası her hafta demişti kontrolleri..

Yerine yerleşti herhalde canım yoksa hiç oralarda atmazdi bu oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…