- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.521
siz de ki sancı dediğiniz şey de benim anlattğm gibi bir şey mi acaba? Benim göbek deliğimin hafif alt kısımlarına bıçak saplanıyor gibi böyle orada ki kaslar ağrıyor gibi kramp girdi gibi bi ağrıydı adet sancısı gibi bi ağrıdan ziyade kas ağrısı gibiydi yürüyemedim olduğum yerden kalkamadım bile.. Ama dikkat ettim ani hareketlerde ve üşütme de tetikliyorTih ya hepimizde ayni sikinti oldu
Bana kilosu fazla diyen doktorun da ultrason cihazı renkli ayrıntılı bakıyordu birde velhasıl dediği kiloda da doğmadı daha zayıf doğdu görümcem uyardı sezeryan yaptırıyor genelde sesi doktorumu değiştirdim normal doğum yanlısı doktora gittim onun gibi çok ilgili renkli değildi ama en azından ölçüleri daha yakındı.o kadar çok doktor ve hastane değiştirdim ki artık hangi doktora güveneceğimi bilemedimgeçen çarşamba gitiğim doktor 1850 gram boyu 42 cm dedi. ama ondan 2 hafta önce gittiğim doktor da 1350 gram boyu 36-37 cm civarı demişti. 15 gün içinde 5 cm kadar nasıl uzamış oluyor anlamıyorum doğrusu ama son gittiğim doktorun cihazı daha iyiydi 3 boyutlu verdi hatta bebeğin fotoğrafını ama önce ki gittiğim doktorun görüntüsü net bile değildi..
Aynen sanki bebegin hareketleri feci batiyo sezaryenin altisiz de ki sancı dediğiniz şey de benim anlattğm gibi bir şey mi acaba? Benim göbek deliğimin hafif alt kısımlarına bıçak saplanıyor gibi böyle orada ki kaslar ağrıyor gibi kramp girdi gibi bi ağrıydı adet sancısı gibi bi ağrıdan ziyade kas ağrısı gibiydi yürüyemedim olduğum yerden kalkamadım bile.. Ama dikkat ettim ani hareketlerde ve üşütme de tetikliyor
Muayeneler kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor acaba?? Bana hiç doktor bahsetmedi sıklaşacak diye 1 ay sonra gel dedi zaten ekim de yeni hastane de olcağım dedi... oraya gelirsin dedi..Endiseyi birakip diyete devam. Daha vaktimiz var kismetse. Bakalim nasil devam edecek. Zaten artik siklasacak muayeneler. Kafalardaki sorulari daha sık sorma imkani dogacak :)
Gobek deligiyle ilgili bir durum da olabilir. Bebek buyudukce ve hareketleriyle gobek etrafindaki kaslar geriliyor olabilir.siz de ki sancı dediğiniz şey de benim anlattğm gibi bir şey mi acaba? Benim göbek deliğimin hafif alt kısımlarına bıçak saplanıyor gibi böyle orada ki kaslar ağrıyor gibi kramp girdi gibi bi ağrıydı adet sancısı gibi bi ağrıdan ziyade kas ağrısı gibiydi yürüyemedim olduğum yerden kalkamadım bile.. Ama dikkat ettim ani hareketlerde ve üşütme de tetikliyor
Normalde artik 3 haftada cagirmasi gerek seni kuzu niye oyle yapmisMuayeneler kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor acaba?? Bana hiç doktor bahsetmedi sıklaşacak diye 1 ay sonra gel dedi zaten ekim de yeni hastane de olcağım dedi... oraya gelirsin dedi..
Olabilir bol bol nazar duası oku canımCok kotkuyom kuzu iyiydim bugun boyle oldu nazar mi oldu dun
32 den sonra 2 haftada bir...Muayeneler kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor acaba?? Bana hiç doktor bahsetmedi sıklaşacak diye 1 ay sonra gel dedi zaten ekim de yeni hastane de olcağım dedi... oraya gelirsin dedi..
Desene doktorlara hiç güven yok... Haklı olabilirsin... Bi de bilgin var mı bilmiyorum benim idrar kesemde sanırım orada içerde bi batma var özellikle üşütme olunca tetikliyor. akıntım eskiden olmazdı şimdi var. Su çok içmeye çalışıyorum ama düzenli bi hayatım yok suyu çok içemiyorum. idrar tahlili yaptırdım iltihap çıkmadı diyor dahiliye doktoru temiz çıktı diyor ama benim idrar kesesinde batma var ve akıntım var. Tekrar mı tahlil versem acabaBana kilosu fazla diyen doktorun da ultrason cihazı renkli ayrıntılı bakıyordu birde velhasıl dediği kiloda da doğmadı daha zayıf doğdu görümcem uyardı sezeryan yaptırıyor genelde sesi doktorumu değiştirdim normal doğum yanlısı doktora gittim onun gibi çok ilgili renkli değildi ama en azından ölçüleri daha yakındı.
Ona 15-20 gün önce gitmiştim ve bana 27 eylüle randevu verdi. O hastane biraz küçük diye yine açılan konak hastanesine geçmeye karar verdim ve doktoru değiştirdim geçen çarşamba yeni doktora gittim ama o da medikal parka geçeceğm ekim ayından sonra bu hastanede olmayacağım dedi.... Ben de Medikal park ı sevmiyorum orası hakkında hoş şeyler duymadım ebeler suratsızmış... Şu an kafam çok karışık eski gittiğim doktor 27 Eylül e randevu vermişti onu henüz iptal ettirmedim acaba gitsem mi eski doktora mı devam etsem.... Kafam çok karışıkNormalde artik 3 haftada cagirmasi gerek seni kuzu niye oyle yapmis
Canım ben medıkal parka gıdıyorum ebelerı bılmem ama memnunum.kım senın doktorunOna 15-20 gün önce gitmiştim ve bana 27 eylüle randevu verdi. O hastane biraz küçük diye yine açılan konak hastanesine geçmeye karar verdim ve doktoru değiştirdim geçen çarşamba yeni doktora gittim ama o da medikal parka geçeceğm ekim ayından sonra bu hastanede olmayacağım dedi.... Ben de Medikal park ı sevmiyorum orası hakkında hoş şeyler duymadım ebeler suratsızmış... Şu an kafam çok karışık eski gittiğim doktor 27 Eylül e randevu vermişti onu henüz iptal ettirmedim acaba gitsem mi eski doktora mı devam etsem.... Kafam çok karışık
Niye öyle oldu ki ya gerçi sen deneyimlisin daha iyi bilirsin şu anki sancının ne olduğunu lütfen dikkat et kendine hatta gerekirse doktora gitKUzu asagidan cikcak birazdan o derece cok fazla hareket ve buna bagli yogun bi batma vae
Hayirli gunler dostlar minnoslariniza bol proteinli gunler diliyorum bayramdan sonra bebislerin kilolarinda artislar gorulebilir :))
teşekkür ederim inşallah kısmet olur kullanmak. peki kilolu mu doğdu bebeğiniz acaba??? 2 hafta önde gidip sat a göre vaktinde gelince 42 haftalık olmuş oluyor usg ye göre ve biraz iri bir bebek oluyor sanırım. Geçen çarşamba kontrol vardı doktor 1850 gram ve 42 cm olduğunu söyledi
Muayeneler kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor acaba?? Bana hiç doktor bahsetmedi sıklaşacak diye 1 ay sonra gel dedi zaten ekim de yeni hastane de olcağım dedi... oraya gelirsin dedi..
İnş kuzum bak bu saatte uyku tutmadı yine giriyor adet sancıları ara ara devamlı olsa acile gitcem vallaAynısı bende de oldu canım bugün ama dinlenince geçiyor ayakta kalınca karnıma sancılar giriyor geçici bir durumdur inşallah..
Yerine yerleşti herhalde canım yoksa hiç oralarda atmazdi bu oglanGecen hafta bi gunde arka arkaya bende de cok sert hareket yapmisti. Canim acimis korkmustum. Bir de sag alt karnim zonkluyordu, 4 5 gun devam etti, sonra gecti...
Canim gecmis olsun, umarim iyisindir.
Degerlerinin iyilesmesine cok sevindim canim. Insallah bugun yarin taburcu ederler...
Kizlar, nelee oluyor, bayram oncesi temizlik falan cok mu yordunuz kendinizi, ondan mi boyle oluyor acabaBen de su kasilmalari hissetmiyorum, yani yasiyor muyum anlamiyorum, bu iyi mi.kotu mu bilemedim... hepimize saglik diliyorum
Gunaydin kizlar.
günaydın canım bende erkenciyim.kramp ağrıları ile uyandım.sonrada uyuyamadım yorgunluktanGünaydınnnn
Maşallah cnm çok erken bi günaydın yapmışsınSen ve ben hariç Herkes uykuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?