bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben de oyle yapcaktim kampanya gorunce erken aldim canim senin dusuncen de mantikli. Ana kucagiyla zaten ilk basta cogu yere goturursun avm tarzi yerlerde sling le gezdirirsin bahara dogru alirsn arabayi mis

Günaydın
Herkeste bi yorgunluk var sanırım.kolumzu kaldrmya aciz zamanlra geldik zannediyrm.
Bi de hazirlklrn hız kazandgi donemdyz :)
Ben hazirlklri paylasmktn yanayım.hem birbirmze fikir olur
Aslında hazırlıklar icin baska bi sayfa açsak daha iyi olur sanki. Burda sayfalar arasında kaybolup gidiyo

Ben şahsen öyle yapıcam canım hatta ben oto koltuğu türünde ana kucağı da almıcam yılbaşından sonra set almayı düşünüyorum zaten ilk 3ay hakkaten pek mecbur kalmadıkça çıkarmam.. Doktora gittiğimiz günler falan biraz dolanırız o da avm de ne yazık ki..

Bende almiycam nisan gibi alicam sadece kışın çocuğu bir yere cikarirsam diye portbebe çantası alicam o hem usutmezde bebisi hemde düz zeminde yatıyor

Takvimimde 50 gun var yaziyor :)) heyecan basladi bugun kiyafetlerini yikayacagim utuleyecegim kizlarimin hazirliklarini artik bitireyim son 30 gunumuz kaldi gibi cok heyecanliyim cookkk mevhibe ikra ve meyram tuana saglikla gelin kucagimiza insallah... ecmain

Tatli telaslar basladi valla canimm cok yorma kendini yavas yavas yap yirm onun cicilerini

Amin kuzum amin inş Allah evlatlarını sana bagislasin

Herkese selam .. Aranıza yeni katılıyoruz :) benimde 62 günüm kaldı aklım karışık .. 3. ayımdan beri suyum az son zamanlarda normal gibiydi bayramın ikinci günü hareketlerini hissetmeyince doktora gittik 30+4 günlüktü 1642 gram olduğunu söyledi sizce kilosu az mı karşılaştırmak istedim ve tekrardan suyumun az olduğunu söyledi pazartesi muayenem var muhtemelen bebeğimi kucağıma erken alacağım .. Bu cuma 31. haftamı doldurdum 32 . haftanın içerisindeyim zaman azaldıkça heyecan çoğalıyor ...

Herkese selam kızlar çok uzun zamandır giremiyorum bayram öncesi 1 hafta izin aldım sonra bayram tatili girdi evimiz tadilattaydi onunla uğraşmaktan telefona bakmaya bile fırsatım olmadı çok şükür işler bitti sayılır dün kontrole gittim herşey yolunda izin konusunu sordum çalışmak istersen çalışabilirsin ama ben önermiyorum erken doğum riski olduğu için dedi doktor kararsız kaldım 2 hafta sonra izne ayrılmam lazım napcam bilemedim sonrası için biraz daha çalışmak istiyorum ama korkuyorum da

Benim kiz erkenden gelmelere niyetli. gittik doktora cok guzel ilgilendi. Bebegimi gordum ultrasyon aleti cok kaliteli olmadigindan pek secemedim. Ama hanimkizim iyi suyu sinirda. Evet bebek asagida istenilenden daha da asagida dedi. 3 hafta yat sadece yemek ve wc icin kalk dedi. Bunaliyorum dedjm yakin komsuna git dedi eger erken dogum olursa da o hastanede kuvez yokmus fakulteye git dedi.

Kilosu iyi bence haftana gore.
Hareketlerini az hissetmenin sebebi suyunun azligiymiymis.
Bende bayramdan beri az hissediyorum bende sali gunu gidicem doktora bakalim bana ne diyecek.
Hakkinda hayirlisi olsun insallahm

Canim sen yinede dikkat et.yat dinlen bebisin icin.kilosu boyu nasilmis.

Kilosu iyi bence haftana gore.
Hareketlerini az hissetmenin sebebi suyunun azligiymiymis.
Bende bayramdan beri az hissediyorum bende sali gunu gidicem doktora bakalim bana ne diyecek.
Hakkinda hayirlisi olsun insallahm
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah küveze gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…