- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.941
Canim selamm benimde asiri akintim var ta bastan beri mantarla savasiyorum ptesi yeniden sorucam o zaman bende sana haber veriyim olur muKizlar benim akintim artti su gibi resmen.kokusuz seffaf yani.bi kac yerde dogumun yaklastigini gosterir diye okumustum.
Sizlerde durum nasil.
Tmm canim.benim yeni basladi renksiz kokusuz olunca normal karsilaniyor akintilar.Canim selamm benimde asiri akintim var ta bastan beri mantarla savasiyorum ptesi yeniden sorucam o zaman bende sana haber veriyim olur mu
Benim akıntımda su gibi ama öğlene kadar oluyor çok garip sonra geçiyorKizlar benim akintim artti su gibi resmen.kokusuz seffaf yani.bi kac yerde dogumun yaklastigini gosterir diye okumustum.
Sizlerde durum nasil.
Not al kuzum cunku unutuyo insan heycandan bende bugun not aliyimTmm canim.benim yeni basladi renksiz kokusuz olunca normal karsilaniyor akintilar.
Benim dr ye sorcaklarimda var ama ins unutmam.
Kuyruk sokumum cok agriyor oturmakda gucluk cekiyorum.adet sancisi gibi sancilarim var arada.sirtim arada cok kotu agriyor.kasilmam var.karnimin alt tarafina bazen kramp giriyor.odem var.vajinamda sizlama oluyor arada.simdilim aklima gelen bunlar ins bende sali gunu sormayi unutmam.
Sende sor canim bilgisi olsun en azindanBenim akıntımda su gibi ama öğlene kadar oluyor çok garip sonra geçiyor
Ayakta oldugum vakit daha cok akintim oluyor benimde.gece yatarken akintim yok normalde.Benim akıntımda su gibi ama öğlene kadar oluyor çok garip sonra geçiyor
Aslinda ben de gayet memnunum canim. Sadece bebegimi biraz daha uzun görmek istemistim, o da cok yogun yorulmustur heraldeOndan cok memnunlar aslinda niye oyle sallamasyon bi muayene yapmis ki
Günaydın bu aralar bir durgunluk var yine topikte bayram yoğunluğu bitmedi galiba bende günler azaldıkça sohbetlerimiz artar diye düşünmüştüm..bu arada gece hiç tuvalete kalkmadım çok garip geldi bana çok güzel uyumuşum
Ayni benim.durum.canimHadi güzel haberlerle gör gel kızını bende son randevumda sadece bacağını görebildim çok Can'ım sıkılmıştı doktorda dedi ki kim çok görmek isterse o göremiyor dedi insaf dedim doktor bey 7 ay olmuş daha bir kere yüzünü göremedim zaten ayda bir geliyoruz birde böyle olunca canımız sıkılıyor ama doktorlarda bizihiç anlamıyorlar
Ben de oyle normalde hic akintim yoktu simdi disari cikip gezdigimde evde ayakta cok durdugumda temizlik vs yaptigmda bi bakiyorum renksiz kokusuz akinti var henen hemen hergun gormeye basladim gunde 1 kez. Renk ve koku olmadigi icin onemsemiyorum hamislikte vajinal akinti normal sanirimAyakta oldugum vakit daha cok akintim oluyor benimde.gece yatarken akintim yok normalde.
Ayy benim son 3 haftadir hergece istisnasiz saat 3:25te uyaniyorum tuvalete sonra 5e kadar done done geciyor yatakta gozler fal tasi gibi uyku muyku yok banaBen de oyle canim fix hergece 1 kez kalkiyorum sonra devam
Yok canim devlet degil, ozel hastane ama yari devlet gibi :)Devlet hastanesine mi gidiyorsun canim
Ayy benim son 3 haftadir hergece istisnasiz saat 3:25te uyaniyorum tuvalete sonra 5e kadar done done geciyor yatakta gozler fal tasi gibi uyku muyku yok banaexorcist filmi sahne 15 gibi ne varsa 3.25te anlamis degilim dakka sektirmiyor valla
Hi hi :)Canım sende mi samsunda sın @balbebis
Ya ama sen hem su iç diyosun hem de idrara sıkışma gece şükür sorun olmuyor ama gündüz bir bardak su içsem direk tuvalete birde hastanede doktoru beklerken sıkışıyorum bağıyım sıra ne Zaman gelecek belli olmuyor hoş hastane tuvaleti diye gitmek de istemiyorum ben genelde sıkışık oluyorum ya.. Birde 4 litre su içemiyorum ki ben. İki litre içsem çok şükür diyorum.. Bundan sonra daha fazla dikkat edeyim canım.. Bu sefer görürüz kuzuları inşaallah.Ayni benim.durum.canimben de gecen dedim dr.uma.. cihazdan cihaza farkediyor ama dr.um.bana bidahaki gelisinde 1 hafta boyunca cok su tuket gelmeden de bol.bol ic dedi. Ben cok su iciyorum.normalde ama sabah tarttiklarinda kilom.cok cikmasin diye su icmemistim bebisin yuzu keseye degince ultrason cihazi et parcasi gibi algiliyormus ayirtedwmiyormus yuzu oyuzden goremiyormusuz. Suyu yeterli.miktarda tuketirsek hergun 4 litre kadar ve cihaza girmeden once bol miktarda ozaman sivimiz da yeterli olacagindan bebisleri daha net gorurmusuz. Buarada idrarini yap tutiim deme ultrasona girmeden once amniyotik siviyi arttirmak amac. Vucuttaki fazla atik siviyi aticaz tabiki de
Normalde ben ozele gidiyorum istedigim gibi goruyorum bebegimin her yerini ama ilk defa devlete girisim olsun diye gittim gecen hafta 1 dk bile surmedi cok sinir bozucuydu.her yerde oyle mi bilmiyorum ama allah yardimcilari olsun gidenlerinYok canim devlet degil, ozel hastane ama yari devlet gibi :)
Sordum Can'ım alttan muayene etti plastik günü gibi bişeyle akıntı o korkulacak bişey yok dedi.Sende sor canim bilgisi olsun en azindan
canım uzun sure bende senle aynı seyi duşunmustm sadece ana kucaklarina bktm.magazalara danistm vs. ana kucagyla avm de falan tasirm ddm ama onlar ble tek bsına okadar agirki birde ustne cocuk gelcek soyle 2 3dk da ble cok yorar.hantal travel sistemlerıde hç istemıordm.nitekim snuc olarak mother care dn indirmli chicco lıte way set aldm ana kucagi bebek arabsi, araba koltuguna sabitleme icin bazası 3 parça 800 tl.ve çok rahat cok terch edilior bu yuzdn :) bkiorum herkesde bu araba sende bi bk istrsen cnimTecrubeli anneler ve coktan karar verenler, size bir sey danismak istiyorum.
simdi benin bebek arabasi kousunda kafam karisik ve cabuk yoruluyorum artik disarida.
soyle bir sey dusundum: Hemen bebek arabasi almasam. Sadece ana kucagi ( oto koltuguna baglanan turde) alsam.
o da mecburiyetten.
Ben cocugu gerekmedikce disari cikarmam diye dusunuyorum zaten kis mevsiminde . ilk uc ay duz zeminde yatmasi gerekirmis... oyle okudum.
Sonra kanguruya gecerim :)) bebek arabasini baharda bakayim diyorum. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?