bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende geceleri hep kalkiyordum ama bu gece resmen hiç uyutmadi. Saat başı kalktım resmen. Gerçi bundan sonrası daha iyi olacak değil ya. Doğum yaklaştıkça ağrı sizi lar da artacak ama yine de bi tedirgin oldum.

Günaydın bu aralar bir durgunluk var yine topikte bayram yoğunluğu bitmedi galiba bende günler azaldıkça sohbetlerimiz artar diye düşünmüştüm..bu arada gece hiç tuvalete kalkmadım çok garip geldi bana çok güzel uyumuşum

Hemde çoook.bi de görümce bi de büyük babaanne.bi de yatılı.bi de bugünün yarını da var
Aman allahım kolaylık versin ne ziyareti bu karnı burnunda kadına gözüm korktu inan birde uyuyamıyorum demişsin inan insan yorgunluktan uyuyamıyormuş ben bayramda öyleydim çok şükür dün bulaşık makinesini bile yerleştirmeden yattım eşime yaptırdım müthiş uyumuşum aman sakın hizmet etcem diye çok yıpratma kendini son günler inan doğumu falan tetikler

Günaydın
Herkeste bi yorgunluk var sanırım.kolumzu kaldrmya aciz zamanlra geldik zannediyrm.
Bi de hazirlklrn hız kazandgi donemdyz :)
Ben hazirlklri paylasmktn yanayım.hem birbirmze fikir olur

Günaydın
Herkeste bi yorgunluk var sanırım.kolumzu kaldrmya aciz zamanlra geldik zannediyrm.
Bi de hazirlklrn hız kazandgi donemdyz :)
Ben hazirlklri paylasmktn yanayım.hem birbirmze fikir olur
Evet aslında paylaşmak güzel olur ama arka sayfalarda kalıyor hepsini göremiyoruz kaçırıyoruz çoğunu.. İnan çok haklısın kolumu kaldırmaktan aciz hissediyorum kendimi birde pazartesi okullar açılacak sabah 7 de ayaktayız oğlan okula gidecek kahvaltısı beslenmesi şenlik başladı bizim

Sorma cnm ya.dün kasiklrma öyle sancılar girdi ki.dogurcam mi acaba dedim.saate bakym düzenli mi falan dedim.
Şu bulaşık makinesini Eğil kalk boşalt bilee karnımı sertlestrio.ama naapalim.yapmak zorundyz.görümcem de hamile.olmasa da ondan pek hayır yok zaten.kv biraz yardım etti sağolsun ama ben kalkmadan olmuo.gündüz dışarı çıkarız gezmeye yine yorul.
Bebeğe aldklri kıyafetleri getirmek için geldiler sagolsnlr.ama Bizim durum bu olunca.maalesef.Keşke kargolasaydnz diyesim gelio

Kıyamam cnm.Allah yardımcın olsun.
İşte ikinci hamilelklrde istesende kilo alamiosn durumu

Kıyamam cnm.Allah yardımcın olsun.
İşte ikinci hamilelklrde istesende kilo alamiosn durumu
Aynen öyle ben daha üç kilo almışım bu durumu sevdim ama sanki daha çok almışım gibi vücudum çok hantal ben birde istemeden çok ara verdim ikinci için siz öyle yapmayın

Aman güzelim bak çok dikkat sonra pişman olursun gündüz en azından gezmeye çıktıklarında evde kal yat uzan inan artık bünye kaldırmıyor iki ay önce kayınvalidelerde gelmişti inan üç kez günde makine boşalt doldur yine yetmiyor kalını elinde yıka modundaydık..bizde allahtan genç kız vardı her işi ona yaptırdım ama uzanıp yatamamak bile yoruyor mecbur yanlarında oturuyorsun.. İlk hamileliliğimde Bebek gelmiyordu bende kalktım ev işine inan aklama sancı başlamış ben farketmemişim çok dikkat et aman

Gunaydinlar kizlar. Bugun hanimkizi gorus gunu insallah hevesim kursagimda kalmazda yavrucugumu gorur ve guzel haberlerini alirim.
Hadi güzel haberlerle gör gel kızını bende son randevumda sadece bacağını görebildim çok Can'ım sıkılmıştı doktorda dedi ki kim çok görmek isterse o göremiyor dedi insaf dedim doktor bey 7 ay olmuş daha bir kere yüzünü göremedim zaten ayda bir geliyoruz birde böyle olunca canımız sıkılıyor ama doktorlarda bizihiç anlamıyorlar

Gunaydin,
Ben de kac kere kalkiyoru sayamiyorum. Benim zaten pelvis kaslarim zayif, coculugumdan beri kolay sıkışırım, simdi tam bir senlik havasindayim :) ayaga kalkinca o yasanilan baski muhtesem :)
Ayak baslamadi ama tam 2 aydir sol elim uyusuk. Gebelerin yasadigi odemden oturu olan sinir sıkışması ben de cok erken basladi. Bileklik aldim dunya paraya ama bi faydasi yok. E cep telde boyle surekli elde olursa olacagi bu neyse ki agri asamasina gecmedi cok sukur

Kizlar benim akintim artti su gibi resmen.kokusuz seffaf yani.bi kac yerde dogumun yaklastigini gosterir diye okumustum.
Sizlerde durum nasil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…