bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Çok iyi anlıyorum seni sürekli ev yatak bunaltıyor ama az kaldı. Sonra inşallah bebeğini alıp kucağına beraber gezmelere gidersiniz analı kızlı sağlıkla vaktinde gelsin hanım kızın

Harika bende 3 lu olarak satılıyor portbebe çanta kanguru o şekilde almayı düşünüyorum kanguruda cok güzel birsey :)
İnternette portbebe çanta 60 lira civilim de bunu beğendim. Kanguruya baştan beri çok hevesliyim inşallah kullanabilirz:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-15-21-05-37.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 77
aynıyız :) cok heyecanlıyım odamız tamam kıyaftlerimiz yıkandı utulendı bı kac bısey kaldı yıkanmayan yenı alınanlardan. hastane cantamda eksıklerım var. ve ben hala calısıyorum 37 ye kadar calıscam nasıl calıscam bılmıorum ama bırden gelcek dıe korkuyorum da. evımı bıle temızletmedım daha

İnternette portbebe çanta 60 lira civilim de bunu beğendim. Kanguruya baştan beri çok hevesliyim inşallah kullanabilirz:)
Evet bu çok güzelmiş rengide hoş dusunulebilir :) kanguruyu bahara yakın bebekler biraz ele avuca gelince Allah nasip ederse ancak kullanırız kışa uygun deil, kuzum babalar da kullanıyor onu çok keyifli :)

Bizde bugün oğlusun park yatağının ve dolabının siparişini verdik kuzular inş 1 2 haftaya gelecekler hepsi buradadan gayet uyguna aldik aslında eşim karyola li besik takımı istemişti ama ben park yatağın daha kullanisli olduğunu dusundugum için bu yönde seçim yaptım , ev zaten küçük park yatak toplanıyor çanta oluyor inş cocugum buyur ona yatak alirsam bunuda katlar kaldırırım 2. Çocuk için

Ben dediydim kimse orali olmadi canlar kizlar ikisi bir idare edemeyiz die dusunuyo galiba ama cok duzenli ve eylenceli olur yardimci oluruz birbirimize

O zaman hem bize hem bizden sonraki nesile de yardimci olmak amacli kasim minnoslari ceyizleri diye bi topic acin alinan bebek arabalari, besikler, yataklar, dolaplar orda paylasilsin bilgi aktarimi saglanmis olsun sevap point

O zaman hem bize hem bizden sonraki nesile de yardimci olmak amacli kasim minnoslari ceyizleri diye bi topic acin alinan bebek arabalari, besikler, yataklar, dolaplar orda paylasilsin bilgi aktarimi saglanmis olsun sevap point

My pure love açabilen biri açsın o zaman ben telden giriyorum zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…