bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
disikartal87 sen nerelerdesin uzun zamandir goremedim seni.hersey yolundadir insallah.
A Askina eskiya disikartalda nurettin beye yeni basladi o da memnun kalmisti ilk gidisinde.
Izne cikmistim cnm bayramdi memelekette ziyaretler fln elim degmedi girmedim. Bugun oglenden sonra randevum var calisabilir raporu almam gerek.

Gunaydin kizlar dun gece sanciyla uyandim bildiginiz adet sancisi 6 dk da bir geldi ve 4 kere sonra gecti bugun dr a gidicek olmasam esimi kaldirip acile goturcektim bugun dr uma soralim bakalim heralde yalanci sancilarim basladi

Gunaydin kizlar dun gece sanciyla uyandim bildiginiz adet sancisi 6 dk da bir geldi ve 4 kere sonra gecti bugun dr a gidicek olmasam esimi kaldirip acile goturcektim bugun dr uma soralim bakalim heralde yalanci sancilarim basladi
Günaydın canım, dün akşam banada buna benzer bişey oldu.Ara ara kramp girdi birkaç dakikada bir.Ama ben normal olduğunu düşünüyorum.Doktoruna sorduğunda benide bilgilendirirsen sevinirim.

Whatsapdan konusuyorlardir. ruby87 bugun sadece 1 kere yazmis gozumden kacmadi.unuttular burayi.

günaydınnn. yok yaaa öyle değil o. bayramda ben hep evdeydim evde laptop yok, telefondan da kk ya giremediğim için ancak bugün iş başı yapınca girebildim. valla bak daha işe başlamadan foruma girdim, günahımı almayın yani

günaydın canım. sen yinede doktora görün bakalım ne diyecek. şu yalancı sancı beni çok korkutuyor. hayır nasıl bir şey onuda bilmiyorum ki. :/

Ya @ahmoz @urashaa ne demeli onlarda yoklar eskiden böylemiydi hiç

bak bak bak tribe gel valla canım arkadaşları bilmiyorum ama bende laptop ve ıpad olmadığı için tatil boyunca giremedim. telefondanda kk ye girilmiyor çok ufak ve yazılmıyor benim ki ondan yani. hep diyorum buranın yeri başka. bak işe başlamadan ilk kk ya girdim

Kızlar bende oturduğum yerden ördüğüm battaniyeyi süslüyorum aralarınada inci dikicem çok güzel oluyor sanki

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. bayıldım. bende anneme banyo lifini ördürdüm. bende böyle yetenekler yok maalesef. hadi oldu diyelim zaman yok

Bende seni onercektim A Askina eskiya ya.
Yaylada da e bebek arka tarafindami kaliyor.
Ayse yaylada sevgi arabayla 3 dk uzakliktadir en fazla cok yakin.ama yuruyerek gidilirmi bilemedim sıcakta zor olur herhalde.
Tamam canm ilk defa gidicez ya hastaneye braz da geç cikcaz panik oldum Yayladayi kolay buluruz iyi oldu yakın olması. Çıkışta ugrarm ebebek civil fln

disikartal87 sen nerelerdesin uzun zamandir goremedim seni.hersey yolundadir insallah.
A Askina eskiya disikartalda nurettin beye yeni basladi o da memnun kalmisti ilk gidisinde.
Hmm evet hatrladım o da balikesirde ydi. İnşallah bu saatten snra kabul eder nurettin bey beni doğum için. Aradm gelsin dedi ama bakalım ne dixek 34.haftaya basladm artik

ruby87 cnm sen aldın mı bebek arabanı? mother care de indirim var 800 tl chicco liteway seti sende onlara bakıyordun sanırım aklımda kalmış :) araba için oto kolutk bazasıda içinde ek olarak.almadıysan haber vereyim dedim :)

canım ben bu ay sonuna doğru alacağım. hatta ebebekte geçen eşim ile yeni çıkan 2016 modelini gördük 999 TL eskisinden çok daha güzel bir model olmuş. hatta eski modeli ile aynı fiyattaydı. acaba mother carede ki eski modelimi? geçen gittik caddedeki yerine ama hiç göremedik.

Yakın Can'ım yaylada terminalden gelirken yanı Bandırma dan gelirken solda cadde üzerinde ..sevgi hastaneside sağda ama içeride ..az yürüme payı var ama hamile hamile yürüme taksi götürür
Yurumucem cnm arabayla gelicez. İyi oldu yakın olmaları.sağ ol cnm bakalım inşallah hayrlisiyla gider gelirz heyecanliyim :)

Dinlenince gecio diyolar ama ben zaten uyuyodum eyvah dedim ki bebek gelio o derece

şuan her şeye hazırlıklıyız artık sonlara geldiğimiz için yaşadığımız en ufak şey bile maalesef bizi etkiliyor. için rahat olsun.bende artık iyice evhamlı olmaya başladım, en ufak gaz sancısını sancı sanır oldum. sanırım geldiğinde zaten anlayacağız. yani öyle diyor yaşayanlar.

a bilmiyorum ki ne fark var acaba yeni - eski arasında. Mağazada teşhir harici kalmadığı için fabrikadan siparişle gelcek yenisi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…