bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Bak bebek süsümüz aldık:)) herşeyimiz hazır artık tek eksik kuzum:))) allah hepimizi sağlıkla kavuştursun.

maviş maviş çok şeker ^.^ amin canım inşşş. çok güzelmiş süsler bayıldım. annemde şimdi pendikte oda süsü için pembe kristal tül alıyor. o yapacak oda süslemesini bakalım ortaya ne çıkacak, ya da buna fırsat olacak mı hiç bilmiyorum :)
 
Bugun randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah.
Yarin da ben gidecgm ruyamda nst ye girmisim 90larda sancilarim cikmisti.

Bugun de oglum 1.sinifa basladi ve okuldayim onu bekliyorum.ogleden sonra gelmeyecgim kenidisi durcakmis buyudu artik benim pasam.
 
Maşallah paşaya çok güzel kilosu boyu sağlıkla gelsin
 
Maşallah çok çabuk büyüyorlar dimi.hayırlısıyla bizde o günleri görürüz inşallah
 
Masallah canim.cok guzel gelisimi.vaktini bekliycek ates bey.hayirli saglikli dogumlar.
 
Beğendin mi teyzesi :)))) az kaldı hayırlısıyla kavuşcaz inşallah hepimiz:)))

Cok begendim tatlımm Yakın olsak gelsem görsemde bitanede ben alsam saklasam bemde Mehmet Girayı yesem :) ya dogduklarında zor gelicek aylardır bekliyoruz geldiler ve sevemiycez :) ekrandan yiriz artık :)
 
Maşallah ateş beye büyümüş canım. Çok güzel kilosu boyu. Benimkide o civardadır :)))) genelde aynı çıkıyor ya bizimki:)))) sen benden sonra gitmiştin doktora yine gittin bana doktor 3 eylülde Eylül sonu 35 36 haftada gel dedi 1 hafta daha beklicem haftaya giderim artık 35 te. Özledim kuzumu napıyım
 
çok güzel canım maşallah ateş paşaya :)
 
Cok begendim tatlımm Yakın olsak gelsem görsemde bitanede ben alsam saklasam bemde Mehmet Girayı yesem :) ya dogduklarında zor gelicek aylardır bekliyoruz geldiler ve sevemiycez :) ekrandan yiriz artık :)
Adresi yaz kargolayım canım gerçekten süsler neyse de bebekleri uzaktan sevmek olmıcak. Ancak fotolara iç geçircez öpmek isticez neyse sağlıklı olsunlarda napalım. Sen ne yaptın hazırlıkları?
 
Teşekkür ederiz teyzesi oda süsümüz yok bizim hepsi bukadar işte:)))) gayet sade takılcaz anlıcan. Eylül bebişin süslerini at bizede bitince gözümüz gönlümüz açılsın:))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…