bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maalesef canm ailelerinin uyanikligini bencilligini göremiyolar.söyleyince suçlu oluyorsun ama soylemek iyi oluyor dikkat ediyorlar öyle mi acaba diye ama sonra yine kaniyorlar

Günaydın kızlar, ne sıkıntılı bir geceydi sağa dön olmuyor sola dön olmuyor en sonunda sagimdan soluma dönerken kasigima bir kramp girdi anlatamam çok acidi inş bebiş etkilenmemiştir ekstradan birde alt genital bolgemde ağrılarım oluyor doktora sormuştum baski yapıyor demisti , öyle işte hangi birine yaniyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herkese günaydınlar bende uzak kaldım bayramdı tatildi derken şuan sonuçları bekliyorum inş ii çıkar kan ve idrar haftaya pteside çalışabilir raporu için gidecem kendi Dr ma kızlar fena ödem var bende hamileliğimin başından beri vardı bu ara çok arttı sizde de varmı korktum hemen kan idrara baktıracam

Bende bu sefer hic yok canim benim ama ada da asiri vardi

Yok kuzum sukur o yok bende sadece uzun sure oturursam ayaklarim sisiyor ayakkabı olmuyor

Hastane çıkışını nerden aldınız kızlar ben istediğim gibi bulamıyorum istagramdan bakıyorum genelde

Ay niye oyle gec cagirio ya utanmasa doguma gel diycekmis
Bilemedim ki canım aslında en son özel muayenesi olan doktora gitmiştim kendi doktorum değildi sırf böbreği Hakkı'nda iyi biliyor diye gittim.şimdi yine eski doktoruma gideyim diyorum seni kaç haftada bir çağırıyor canım?

Kuzu bugune kadar ayda 1 cagiriyodu ama sanirim bugunden sonra sik cagirir cinku dusunsene 1 ay sonra gel dese bugun 34+3 oluyo ve benim dogumuma 1 ay kaliyo sacma yani en azindan 2 yada 3 haftada cagirmali artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…