bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn de yoldayım gdyrm canm inşallah yüzlerini de görüruz bebslerimizn:)haberleşelim muck

50 tane yaptırcam canım zaten aşırısı gelenimiz olmaz bizim. Yeter gibi geldi, sence iyi mi sen kaç yaptırdın? My moonlight sen kaç adet yaptırdın fıstık?
Çok guzelms canım senin şekerler. Bebesine de maşallah çok iyi kilosu:) bn 50 tane çerçeveli 50 tane de kral tacli sus yaptrcm ywter hrhlde

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-24-13-44-18.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2016-05-25-10-45-01.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59

Canım sıcaktan terlemişssindir belki ondan oyle olmsutur. Benim de iç çamaşırı sürekli ıslak oluyor eve geldiğimde baktığımda, terliyorum. Yarın soğumaya başlıyor havalar
Saydıgın bütün belirtiler bende de var. Klasik hamileyiz işte ...

İnşaallah duzelmstr cnm güzel haberlerini bekliyrzzz

İnşallah diyecektm:)

Geçmiş olsun canım

cnm cnm aynılarını bende yaşıyorum o ıslaklık ter olabilir belki benimde bayramdan beridir kasıklarım ağrıyor ben idrar yolları enfeksiyonundan olabilir belki dedim cuma kontrole gittim arada karnım kasılıyor taş gibi oluyor dedim ne sıklıkta dedi bende ara ara öle sık değil ama kasılınca aşağıya vuruyor direk takip et 10 15 dk da bir olursa bakalım dedi olmaması gerek dedi tuvalete çıkışlarımı saymıyorum bile 1 damla akıyor gidiyorum.bizimki hala yhan yatıyor dönmemiş elide hep çenesinde

kızlar içimizde okul öncesi öğretmeni arkadaşlar var sanırım.onlara birşey danışmak istiyorum.kendim de rehber öğretmenim ama okul öncesi kademesinde hiç çalışmadım.oğlum 2012 kasım 28 doğumlu.oğlumu bu yıl anaokuluna yazdırdık.4-5 yaş grubuna yazmışlardı ilk kayıtta.bugün eşim okula bırakmaya gittiğinde bir yaş küçük yani 3-4 yaş grubuna almışlar sene sonu doğumlu olduğu için.2012 ekim kasım aralık ayını bir küçük yaş grubu yaptık demiş müdür.eşim diyo sene başı doğumluların sınıfına baktım hem cüsse olarak hem hareket olarak daha büyük büyük duruyolar.yiğitin yaş grubu da boyları öğretmene bakışları bile birbirine benziyordu dedi.sene başı doğumlularla arasında neredeyse 8-9 ay hatta nerdeyse 1 yaş var.silik kalabilirdi belki de 4 - 5 yaş grrubunda.algısı dil gelişimi pratik zekası inanılmaz ama kas gelişimi fırça tutuşu makas tutuşu kağıt katlaması dikkat süresi gibi şeylerde kendinden 5- 6 ay büyüklerden geri olduğunu arkadaşların çocuklarıyla bir araya geldiğine anlıyorum aslında.ama yine de kafam karışık.beni

Kızlar sabah kan vermeye gıttım aıle hekımıme.sonra da hastaneye gectım minişimi gordum.rapor ıstedım 1 hafta veremem yatış yapcaksan verırım defı onu da ben ıstemedım.o moral bozukluguyla bır daha aıle hekımıme gıttım o verdı Allah razı olsun.sanki keyfımızden rapor ıstıyoruz bu halımızle gerıyorlar ya ne dıyeyım.neyse bebegım 2 hafta onde cıktı yıne masallah 2 kg ve 45 cm kadar.stresımden yavruma bıle bakamadım dogru duzgun.bende haberler boyle optum hepınızı dr a gıdenlere masallah dıyorum gıtmeyenlere sabır dıyorumbu arada sag gogus altı kaburgam cok agrıyordu uyuşuyordu bazen agrıdan onu sordum öksrük balgam var mı dedı yok dedım olabılır o zaman buyuyor bebek normal dedı.cok dayanılmaz olursa parol ıcebılırsın dedı.bur yerde toparlanmasını sordum bebegın o da olabılır normaldır dınlen dedı stres yapma vs dedı.. benden bu kadar canlar Allah yavrularımıza saglık versın

Canim ben liseyi cocuk gelisimi okudum. Bence en dogrusunu yapmis okul. Psikomotor gelisimini daha rahat tamamlar. Evde de uzerinde durman gerekebilir ama. Ozellikle de makas kismi icin konusuyorum.

canım öğretmen değilim ama benim oğlumda kreşe gidiyor ondan biliyorum belli bir dönemi var ve sanırım ekim yada kasım ordan sonrakiler bi alt yaş grubuna giriyor bu ilk okula giderkende böyle oluyormuş arkadaşımın oğlu kasım doğumlu aynı yıl doğanlardan 1 yıl geç gidecek okula almamışlar benim oğlumda 2012 eylül doğumlu 4-5 yaş grubunda kreşte

Canim ben liseyi cocuk gelisimi okudum. Bence en dogrusunu yapmis okul. Psikomotor gelisimini daha rahat tamamlar. Evde de uzerinde durman gerekebilir ama. Ozellikle de makas kismi icin konusuyorum.
makas tutuyor ama düz gidemiyor.yampirik yampirik gidiyo.kolum ağrıdı diyor çabucak.artık evde bende takviye yaparım.

ekim kasım aralık o zaman bir alt gruba gidiyor direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…