bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben onu yazalı çok oldu canım bayramda bende giremedim zaten.

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. bayıldım. bende anneme banyo lifini ördürdüm. bende böyle yetenekler yok maalesef. hadi oldu diyelim zaman yok
Bak bebek süsümüz aldık:)) herşeyimiz hazır artık tek eksik kuzum:))) allah hepimizi sağlıkla kavuştursun.

Eklentiler

• IMG_20160917_213150.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20160917_213052.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 47
Canim tahmin ettim paketim bitti diyordun o yuzden is basi yapinca ruby yazar yine dedim kendimce.nasilsin iyimisin.

My moonlight sen nerelerdesin canım?merak ettik
Burdayım kızlar herkes bişey yazmış alıntılayamadım hepsini kusura bakmayın. Bayram umduğum gibi güzel geçmedi zaten birde yoğundum bu hafta eşim gidiyor Ekim ayında gelecek inşallah. Son hazırlıklarla uğraştık. Birde artık ağrılarım arttı zorlanmaya başladım vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum.

Bende eskisi kadar çok giremiyorum ama siz günü az kalmış sezeryan olacak arkadaşları merak ediyorum

Ne güzel düşünceli doktorun kızımda 40.hafta bittiğinde 1 hafta daha bekle olmazsa sancı veririz dedi 40+3te sancı geldi kakası ağzındaymış ve 3-4kere midesini yıkadılar
Ayy allah korusun canım sen hemen o Dr değiştir ben benim Dr a rahat adam diyordum birde allah yavrularimizi korusun

Canim tahmin ettim paketim bitti diyordun o yuzden is basi yapinca ruby yazar yine dedim kendimce.nasilsin iyimisin.

:) iyiyim. tatilim bol bol iş yapmakla, yimek yapmakla geçti valla. zaten istanbuldaydık bir yere de gitmedik. ama bebişimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim çekmecesine dizdim. sonra hastane çantasını hazırladım. durum böyle yani :) ev işi daha zormuş valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…