bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah bebişinin gelişimi güzel canım sağlıkla kavuştursun allah

Sanki beni anlatmışsın Can'ım aynı şeyleri yaşıyorum.su gibi akıntı değil resmen su geliyor ama dr um alttan muayene edince normal olduğunu söylemişti suyun değil demişti.
WC den çıkamıyorum 1 damla için koştura koştura gidiyorum.
Ayakta durunca resmen göbeğim baskı yapıyor öne çekiyor. Ama hepsi normalmiş gebeliğin cilveleriymiş:)

Kııızzzz yareeeeeennnnn napıyon kuzum beğenilerini yakaladım
yaren92

Ayy yavrum bende gece uykusu artık hiç yok o yüzden 1 de kalkıp biriken sayfaları anca okudum okurken sayfalar karışmasın diye cevap yazmadım sayfalar bitince de hangi mesaj neredeydi dönemedim ama herşeyden haberdarım

Bende bayram tatilinde okudum herşeyi ama etiketleyenlere geri dönemedim malesef nasılsın iyi misin canım. Benim bu aralar acaip uykum geliyor senin tam tersin gündüz bile uyukluyorum gece ise ağrılardan döne döne kesik kesik uyuyorum. Tam dalıyorum ya kramp giriyor hopluyorum yatakta resmen yada tuvalete koşturuyorum çok ayakta duramıyorum kasıklarıma yoğun baskı oluşuyor günler geçmiyor artık doğurmak istiyorum

Bence boya posa bakma Can'ım kas gelişimleri daha önemli yani şöyle söyleyim 1ay bile bu yaş gruplarında çok farkediyor bence okul iyi bir sınıflama yapmış ilerleyen günlerde farkı farkedersiniz zaten sende eğitimcisin anlarsın yani okuldaki etkinliklerden oğlunun gelişiminden değiştirme sınıfını.

Benim oglusumun susleri de bunlar teyzesi ulustan almis

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-19-14-53-59.webp
    16 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2016-09-19-14-54-04.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2016-09-19-14-54-09.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2016-09-19-14-54-15.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 59
Bizde geldik kontrolden.önce ultrasonla baktı dr umuz çınar bey iki hafta önden gitmeye devam ediyor kilosu 2570 gr maşallah.daha sonra nst ye girdik sancı 17-20-30 larda çıktı Ondanda sorun yok dedi.alttan muayene etti yine rahim boyu uzunluğum 2.4 10gün önceyle aynı erken doğum riskin devam ediyor Bebek'te iri o yüzden yatmaya devam ayakta kalmıyorsun dedi.kanaman,düzenli sancın,suyun gelirse ve Bebek hareketlerinde azalma hissedersen geliyorsun gece gündüz hiç farketmez istediğin saatte arıyosun dedi.sezeryanı sordum spinalmi elidüralmi diye epidüral öneriyorum spinal acil durumlarda yapıyoruz ve baş Ağrı'sı çok kalıyor epidüral daha iyi dedi.2hafta sonra tekrar gidicem doğum öncesi 8haftalık iznimide aldım.beizden bu kadar kızlar haberler :)

Can'ım dediğin gibi kadım doğumlular bir yıl okula geç başlıyorlar o yüzden biz de küçük gruba alıyoruz ama şöyle de bir sorun oluyor diğerlerine göre daha erken öğreniyorlar bazı şeyleri ve sıkılıyorlar o yüzden tavsiyem 4-5 yaş grubunda olmadı yanı ben okulöncesş öğretmeni olarak kendi çocuğumu büyük gruba gönderirdim küçük yaş grubunda müfredat daha basit oluyor

Oooo çınar bey tosun gibi doğacak galiba çok iyi kilosu :))) Sende yat dinlen bi kaç hafta daha beklesin Oğluşun. Maşallah sizede.

Hadi gözünnaydın maşallah kuzuna Kocaman olmuş allahım milimetrik ölçümlerden nerelere geldik.. Maşaallah tekrar hep iyi haberler gelsin inşaallah bende bu gün rapor aldım 3 ekime kadar rapor sonra doğum iznim başlıyor okul Zaman'ı evde olmak çok güzelmiş

Selam kızlar bende ısrarla aranıza katılmak istiyorum herkesde başka güzel öneriler tecrübeler var ... benim de gebeliğim başından beri suyum azdı bugun kontrole gittik 31+3 üm oğlumuz 1903 gram boyu bir buçuk hafta önden gidiyor suyumuzda şuan için normal Dedi on gün sonra tekrar kontrol olacağım bayadan beri su da sıkıntı olduğundan 15 günde bir gidiyorduk şimdi on güne düştü bir sonrakinde haftada bir görelim Dedi 6 hafta daha dayanır suyu diye söyledi Doğum korkusu sardı canı çok açık biriyim ben gibi kandan yaradan korkan varmı açılma olmazsa 38 de direk suni sancı verilmesi sizce zor mu olur ???

Oooo çınar bey tosun gibi doğacak galiba çok iyi kilosu :))) Sende yat dinlen bi kaç hafta daha beklesin Oğluşun. Maşallah sizede.
Evet yaa yosunduk besliyorum içimde :)) anası minyon babası amcası dayıları 4750 doğmuş heralde onlara çekmiş bu tosun :))) yatıyorum Can'ım sağolasın o acele etmesinde ben yatarım onun için :)

ayrı bir sınıf yaptıkları için 3-4 yaş için okulda benimki 4-5 yaş grubunda tek olcak. Homojen olarak sınıflara dağıtılsaydı iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…