bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
noldu ki kuzunun popişine tatlım oyy yavruyu bayıltsınlar hakkaten ben eşşek kadar halimle orama burama takılcak şeyleri düşünüyorum yavrum benim kıyamam

vildan_drs cnm dün ebebek gttik nevresim yastık fln aldm ama yorgan yoktu.English home da 70 liraydi nasıl yorgan alsam nrden alsam civile de ugrayamadik.nevresim atayım resmini:) yastık da 15 liraliktan aldım 2 tane
Yeni sayfa acmistik cicilerimizi paylasmak icin..burda kacirma ihtimalimiz var. Nacizane hatirlatmak istedim

Cotton box bn de kndime kullandm nevresim iyiydi cnm.he ya tek yorgan.gtti gidiyorda fln 50 lira biraz bakayim yorgan araştırayim.bn de beyaz üstüne mavi yildz English homeda indirim vardi bi nevresim daha aldm o sade baya. 2 nevresimi var smdilik.

noldu ki kuzunun popişine tatlım oyy yavruyu bayıltsınlar hakkaten ben eşşek kadar halimle orama burama takılcak şeyleri düşünüyorum yavrum benim kıyamam
Hiç sorma canım poposunda çatlak vardı iyileşti ama hala ağlayarak yapıyor hemde 15dk gözyaşlarıyla.doktor birde kolonoskopi yapılsın dedi.perşembe Gidicez ben stres yaptım inşallah iyi olur yavrum.

Bunu benimki duymasin.daha 2.yi kucagimiza almadan 3. 4. Diyor oyle bi doktor varmis diye sizin oraya getirir beni
Artik cogu dr 4.yu yapiyor canim.
Benim amac dinen caiz degil kordon baglatmak ama dr ben 4.yu yapamam risk alamam deseydi o zmn kordon baglatcaktim.
3.cocuk aklimizin ucundan gecmiyorken Allah nasip etti bize ama 4.den cok korkarim insallah Allah isteyenlere nasip etsin.evlatlarimizada hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.

Bizim de normalde dusuncemiz 3.bi kizim simdi 3 yasinda simdiki erkek.fazla arayi acmadan 3u bir buyusun diyoruz ama nasip meselesi.tabi 2.den sonra fikrim degismezse.korkuyorum bazen cook zorlanirim diye

Hiç sorma canım poposunda çatlak vardı iyileşti ama hala ağlayarak yapıyor hemde 15dk gözyaşlarıyla.doktor birde kolonoskopi yapılsın dedi.perşembe Gidicez ben stres yaptım inşallah iyi olur yavrum.

Kolonoskopi de endoskobi de narkozla yapiliyor canim hicbise anlamaz merak etme sen kurban olsunlar cok gecmis olsun

Bizim de normalde dusuncemiz 3.bi kizim simdi 3 yasinda simdiki erkek.fazla arayi acmadan 3u bir buyusun diyoruz ama nasip meselesi.tabi 2.den sonra fikrim degismezse.korkuyorum bazen cook zorlanirim diye
Eşim 3 kardes bn çok özeniyorum onlara.illa ki zorluk çekersin ama snra çok güzel olur bnce Allah nasip ederse tabi,yap bi tane daha:)

Can'ım A Askina eskiya güle güle kullansın bebiş ama içine yorgan bakma Bebek battaniyesi koyuluyor nevresimin içine ..silikon yorganlar sağlıklı değil en iisi yün ama oda ağır gelir henüz..ben battaniye kullanıyorum oğluma

Hayırlı akşamlar arkadaşlar .. göbeğimde çok çok çatlamalar oldu bekarken 60 kiloydum evlenirken 64 ile evlenip 75 oldum şimdi 87 geliyorum birden kilo alınca çok çatladı önerileriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…