bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyi geceler hanimlar
Bu aralar bende bi erik duskunlugu oldu sormayin gitsin gece yatmadan once basucumu koyuyorum o den sabah ac karba ilac icmem gerekli ona ragmen yiyorum aserme donemim de gecti ama

Ben genel anestezi istemem ama kesinlikle
Mecbur kalmadikca genel anestezi yapmiyorlar.
Benim mecburen oldu acilen sezeryana alindim ve sancidan duramiyordum hatta ameliyat masasina kollarimdan ayaklarimdan bagladilar beni cok siddetliydi artik sancim.masaya yatmamla narkozu almam bir oldu.

ne çekiyomuş kız sor bakiiimmm ne çekiyomuş onlar!! benimki de ayda yılda bir bi iş yaptı mı offf hamilelik çok zormuş diyip duruyo

:)) aynen öyle arada evi süpür felan diyorum başlıyor vıdı vıdı yok hem işte mesai hem evde mesai sanki ben çalışmıyorum hem evde hem işte cidden bu erkekler çok benciller yaa yaptığın herşey onlara göre senin görevin

Günaydın kızlar, dün kontrolüm vardı.Oğluşumun yüzünü göremedim. iki muayenedir göstermiyor.Büyük bir heyecanla gittim ama göremedim.
Canim ayni durumu ben de yasiyorum. Dr.um gelmeden 1 hafta boyunca hergun 4 litre su icip de gel dedi randevuya da gelirken 1 litre ic dedi en az sabah icin tabi muayene oncesi idrarini yap tutma bi de oyle deneyecegim bakalim

günaydın arkadaslar

hastane cantamızı hazırladık yalnız biberon ve emzik te koymak istiyorum önlem amaçlı

ama nasıl streril etmeliyim bilmiyorum

aldıgım ürünleri ekledim yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• biberon.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Aynen fiyat uygun diger yerlere gore. Kiz sen sirf denk gelcez die bi planin varsa bozma dogum gunu fln diosun bak. Bi sonraki randevuyu aliriz beraber. Olmadi ayni gun dogururuz :)

günaydın kızlar.evde olunca isler bitmiyor sabah eşimle kızım gidiyor ben başlıyorum koşturmaya yok öğle yemeği yok kızın odasını topla hadi mutfağı hallet......Tabi buarada ufaklığın kıyafetler yıkanıyor daha ütülenecek...galiba isler bitince ben direk doğuma gideceğim

Günaydın canım. Kutusu yok mu üzerinde yazıyor olması lazım ben bu marka almadım o yüzden farklılık gösterir mi bilmiyorum.

O kremi bende duydum canım

günaydın. contractubexi diyorsunuz sanırım. ama tabi emzirme zamanında kullanılmayabilir. benim bir yanığım vardı hamileliğin başında doktor hamileyim diye izin vermemişti mesela. benim bildiğim hamilelere de dikiş izleri için bunu veriyorlarmış çok etkili bir krem ^.^

Günaydın kızlar... Bugün yine yoğun bir gün beni bekler Denetime devam... Bu hafta hiiiç giremem ben kk'ya... Dün akşam saat 9 da sızmışım resmen yorgunluktan

canım ben ikdeadan kaın büyük buzdolabı poşetlerinden aldım ağzı çıt çıtlı. hem kıyafetlerinide koyabiliyorum, emzik bireronuda ona koydum. tavsiye ederim

Günaydın kızlar... Bugün yine yoğun bir gün beni bekler Denetime devam... Bu hafta hiiiç giremem ben kk'ya... Dün akşam saat 9 da sızmışım resmen yorgunluktan

günaydın canım. ev işi , iş işi valla bıktım usandım. artık izine çıksak diyorum ama biliyorumki evde de durmayacağız

günaydın canım. ev işi , iş işi valla bıktım usandım. artık izine çıksak diyorum ama biliyorumki evde de durmayacağız
Ay tatlım evde de durmayacağız da en azından zevk aldığımız işi yapacağız yani bebişlerimiz için hazırlık yapacağız

Cahide jibek biskrem kurabiye üzeri yumurta akı fındıklı ordan aldım arada yaparım herkes beğenir. Sende bi bak istersen. Arasına torku sarelle ile süper oluyor hemde pratik
Aa bende o kadının tariflerine bayılıyorum mutlaka tutuyor birde sorun çıkmıyor teşekkür ederim hemen deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…