• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sizde bize dua edin güzel geçsin canım bizde size moral verelim inşallah:))) zaten çok kolay olur normal doğum iki ıkınmada inşallah:))) sezeryanlarda hiç hissetmeden geçecek sonrasında azıcık adet sancısı gibi olup bitecek inşallah:))))
etmezmiyiz cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. ne güzel anlatıverdinn yüreklendim :):))

:) yok canım bunlar karanlıkta parlıyor galiba üstü fosforlu flan ben öyle tahmin ediyorum yani gece gündüz emziği diye bişi yokki yani demi . :) bende avent aldım ama üstünde night yazmıyor desensiz zaten 0-3 aldım yalnız.
İnşallah canim evet gece parliyormus rahat buluyormusuz ne bilim sadece gece kullanılıyor sandım bende inş dediğin gibidir :KK48:

Ay Allah korusun o kadar telaşe içinde paso emzik değiştirmek aman aman :olamaz::-)
ZAten tüketimi arttırmak için habire bişi çıkıyoo yoksa eski zamanlarda bu alışverrişler mi vardı allah aşkına eşim geçen köyüne gitti orda 4 hamile varmış. hangi hapları kullanıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo flan demiş eşim onlara hap map kullanmıyoruz demişler :) sadece bi tanesi kan hapı kullanıyormuş. 1 -2 kıyafet dışında da bişi almadık dmişler :):) Eşim pek sevdi habire onları örnek gösteeriyor bana çocukları da hep tosun gibi bilmiyorum ki biz mi abartıyoruz onlar mı garip :)

ZAten tüketimi arttırmak için habire bişi çıkıyoo yoksa eski zamanlarda bu alışverrişler mi vardı allah aşkına eşim geçen köyüne gitti orda 4 hamile varmış. hangi hapları kullanıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo flan demiş eşim onlara hap map kullanmıyoruz demişler :) sadece bi tanesi kan hapı kullanıyormuş. 1 -2 kıyafet dışında da bişi almadık dmişler :):) Eşim pek sevdi habire onları örnek gösteeriyor bana çocukları da hep tosun gibi bilmiyorum ki biz mi abartıyoruz onlar mı garip :)
:) Bence biz abartiyoruz kuzum bu işler imkana bakıyor Allah durumu olmayanlara yardım etsin biz yavrumuzun herşeyini dört dörtlük yapmak için ugrasiyoruz ama ya o insanlar ne yapsın ellerinden birşey gelmez koy yerinde ne bulupta ne alcaklar , birde o insanların durumu olmayıp ta 4 5 çocuk yapan versiyonları var onlara ne demeli bilemedim cehalet, çocuğu dünyaya mağdur etmek için getiren tipler onlari hiç sevmiyorum

Uni baby deterjan dan memnun kaldinmi canım bende ondan aldım yumuşatıcı ve deterjanıni sabahtan alperin battaniye ve nevresimlerini yikadim gayet güzel kokuyor ve yumusatiyor, bu ürünleri guzelse a101 e haftasonu unibaby nin şampuan pişik kremi falan da gelicek ordan da onları aliyim diyorum iyi midir acaba ?
Bn de 2 gündür yikiyorm unibaby. Hem yumuşak hm de guzel kokuyor hakkaten.a101e indirim vardj bn aldm ordan ünibaby şampuan pışık kremi kulak pamuğu bi de bebeyağı aldm

:) Bence biz abartiyoruz kuzum bu işler imkana bakıyor Allah durumu olmayanlara yardım etsin biz yavrumuzun herşeyini dört dörtlük yapmak için ugrasiyoruz ama ya o insanlar ne yapsın ellerinden birşey gelmez koy yerinde ne bulupta ne alcaklar , birde o insanların durumu olmayıp ta 4 5 çocuk yapan versiyonları var onlara ne demeli bilemedim cehalet, çocuğu dünyaya mağdur etmek için getiren tipler onlari hiç sevmiyorum

maalesef öylee. Allah olmayanlarada versin inş . Ama köydekilerin hep çevresindede almadığı için onlar durumun farkında değiller yani bişeyimiz eksik diyip üzülmüyorlarda. Olması gereken bu diye biliyorlar. Biz ordan burdan internetten her gördüğümüzü almak istiyoruz alamayınca üzülüyoruz :)

A Askina eskiya Can'ım hastane kuralıymış alamıyorlarmış 4 yıl önce almadılar gecen yıl arkadaş doğum yaptı onunda eşini almadılar ..çok istemiştik biz eşimin girmesini halada istiyoruz saçma bir kural yanı ... Fotoğrafçı isteriymisiniz diye sormuşlardı 250 lira farkla kızdım eşimi almıyorlar diye eşimde ben girmiyorsam kimse girmesin dedi tutmadık ..hemşireler fotoğraf makinası yada telefon verin biz çekeriz dediler telaşeyle oda kaldı ..belki bu kez foto tutarım
250 fark çok değil aslında ama smdi daha pahalıdır. Hemşireler çekiyorsa veririz artık çekerler insallah

ya kızlar bişi sorcam 8 aydır hamileyim ve şimdiye kadar 1 kez bile iş yerine rapor getirmedim gecikmedim. muayeneleri bile hep h sonu yada mesai saati dışına getirmeye çalıştım. Ama birimimdekiler hemde benden alt düzeyde olanlar raporlar- işe geç gelmeler.. Valla artık tak etti kendimi mal gibi hissediyorum. yarın sağlık ocağından randevu aldım sizce perşembe cuma için bana rapor verir mi? ne desem verir :) ayaklarım mı şiş desem kasılmamı desem :) hiç beceremem böyle şeyleri ama dinleneyim istiyorum azcık

Back
X