- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.021
Ahahahha güzel ve kanamali olmayan yerlerime denk gelirler insallah:) ozaman hemşirelere ölümüne yalakalik yapalım girmeden once:)hemşireler de o anda nerene denk gelip çekerse artıkmesela ben çirkeflik yaparsam doğum öncesi eminim en çirkin pozlarımı bulup çekerler ben de onları yolarım çıkışta
Ahahhahakocişinin tahmin edemiyeceği bişi olsun senden beklenmedik bi nick olmalıözgür kız koy asi ruh koy hepsi olur
Bence 35 36 sonrası iyi erken başlamamak lazım.Sonra ben kendimi yerim hurma yedim ondan mi erken geldi diye....Bazıları hep başından beri yiyor etki etmiyor bazılarında hop etki ediyor. Bende normal şartlarda 34 sonrası başlarım diyordumbünye tepki farkı ortaya çıkıyor o yüzden bişi diyemicem acep 36 sonrası daha mı iyi olur çünkü erken doğum olayı kalkmış oluyor
Cnm bn sola yatamiyrm hiç.kalbim çarpmaya basliyo daralıyorum bn hep sağıma yatiyorm öyle rahat ediyrm valla napiyimBide hep sol tarafa yatmak cileside var, bi dogursaydik rahat rahat yatsaydik valla çok zorlanıyorum artık oglusu ezcem diye de korkuyorum çok zorr
Bsy olmaz kız akşam komşum da carsiya gidiyomus niye gidiyon diyom cevap yok israrla soruyom balık almaya dedi artik:) canım çeker diye söylemiyor kadin:) çünkü çok batıl bi teyze. lohusayken erkek şapkası koycam baş köşeye bebeğin kakası halinin altında duracak kırk gün ve bi çalı süpürgesi kapının arkasında duracak ve bunlar bni koruyacak:) canım çeker de bebek kndini Koy vermesin doğmaya kalkmasın diye bsy demez bana dese de hemen getirir akşamına bn de yiyim diye:)Velhasıl kelam bukadar şey anlattm yani bugün alışkınim balık fikrine canım cekmedi:)
Canim damar probleminizi biliyorum unutmadim.bastan nasilsa yine olur kilo alimi bence.oglumda da vardi o problem 36.haftada 2950 dogmustu.seninde insallah kilo alimi iyi o da iyi dogar annesi.
Nst de ins bi sorun cikmaz sonucu haber verirsin.
Cnm bnde enfeksiyon hep çıkıyordu snra bi kaşıntı nasıl ama krem ve antibiyotik vrdi doktor ondan snra kaşıntım da gecti enfeksiyon fln da bttiNst de normal çıktı herşey.
3 haftasonra yine gitcem inşallah kontrole.
Kan sonucuna göre aspirini bıraktık artık.
Kan ilacımı günde 2 ye çıkardık.
Idrarda yine bakteri çıktıTek doz monurol yazdı yine.daha az ama bakteri var yani maalesef.kurtulamadm şu enfeksiyondan
Bana birşey demedide ben araştırdım sağ ve sırt ustu yatmamak gerekiyor oksijen ve kan gitmiyormus bebeğe ne bilim canım bende zarar gelmesin diye mümkün mertebe soluma yatmaya çalışıyorum arada sağa dönüyorum uyuyorum sağ tarafa yatmayi çok seviyorum çünkü
Bakteri duzeyin nedir, bende de var ama ilac yazmiyor. Doktorum zaten tum ilaclara karsiNst de normal çıktı herşey.
3 haftasonra yine gitcem inşallah kontrole.
Kan sonucuna göre aspirini bıraktık artık.
Kan ilacımı günde 2 ye çıkardık.
Idrarda yine bakteri çıktıTek doz monurol yazdı yine.daha az ama bakteri var yani maalesef.kurtulamadm şu enfeksiyondan
Hamilesin raporda en doğal hakkın hiç gerilme boşuna keyfine bak son günlerimiztmm cnm içim rahatladı :) ilk kez rapor için gidicem zaten o yüzden suistimal ettğimide düşünmesz heralde ben kendi kendimi geriyorum :) perşembe cuma alayım dinlenirim birazcık işim çok yoğun değil zaten ama uykusuzluk artık zor geliyor gece doğru düzgün uyumadan erken kalkıp işe gitmek çok zor.
Balik yiyin diye kamu spotu yapmislar zaten o kadar bolluk var kiTopik müge anlı ya bağladı ne olduğunu bulacağız diyetam da mevsimi ohh hava da serin benim yerime de ye bizde her pazar günü balık günü
2 hafta daha mi beklesem ki dedigin gibi
Kuzum valla bi arkadaşım 8-9 aylıkken sırt ustu yatıyordu maşallah doğan çocuğu turp gibi Allah istemezse hiç birşey olmazCnm bn sola yatamiyrm hiç.kalbim çarpmaya basliyo daralıyorum bn hep sağıma yatiyorm öyle rahat ediyrm valla napiyim
Ya bende bu insanları anlamıyorum biz evlendik başladılar çocuk yap çocuk yap her gören geç kalma harika bi duygu yapmalısın sonra neden beklemişim dersin oooo bi dünya laf. Şimdide aynı kişiler bi doğsa dediğimde doğunca hatırlatırım en güzel zamanların şimdi doğunca çok zor kafayı yiyorsun diyorlar bu insanlar bi garip yaaa bi doğsalarda öpsek koklasak gezmelere gitsek şu insanlarda korkutmasa biziAynen ya 2 gündür yikiyorm nası hoşuma gidiyo asmak:) minicikler cook tatlu oyy bi dogursaydik:)
Kızlar bir gün içinde 5-6 kere bebegim sağ tarafimi kabartıyor top gibi ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum o an ben. Ben bunu bebeğin ayağını topugun dayamasi sanıyordum ama bu kasilmaymis. Bu önemli tehlikeli bir sey mi? Bende bebegim topugunu dirsegini dayıyor herhalde diye seviniyordum saf gibi simdi bi tedirgin oldum
Ya bende hep sırt üstü ve sağa yatınca rahat ediyorum solda kalbim sıkışıyor uyuşuyor her yerim.dr a sordum Nasıl yatayım diye Nasıl rahat edersen öyle yat dediKuzum valla bi arkadaşım 8-9 aylıkken sırt ustu yatıyordu maşallah doğan çocuğu turp gibi Allah istemezse hiç birşey olmaz
Balik yiyin diye kamu spotu yapmislar zaten o kadar bolluk var ki
Yeni nick in güzel oldu canım hayirli olsunKızlar oldu sonunda
Ya bende hep sırt üstü ve sağa yatınca rahat ediyorum solda kalbim sıkışıyor uyuşuyor her yerim.dr a sordum Nasıl yatayım diye Nasıl rahat edersen öyle yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?