bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bebis kıyafetlerini nasıl yikadiniz?? Hepsi ayni renk değil ayrı ayrı atsak çok az olur makinada nasıl yapsam acaba
Cnm genelde çoğu beyaz bnm.beyazın üstünde azcık renkli desenleri olanları da renkli lerle attm bsy olmadi 40 derecede yıkadim. Beyazlar daha yıkamadim ama onları da smdilik 40 derecede yikarim.kirli değiller cnku

Selam kizlarrr. Ben ogretmenim ama bugun bos gunumdu, bikac gundur evle ilgilenememistim bugun temizlik falan yapayim dedim, evde de cok yoruldum valla. Okula mi devam etsem daha iyi izne mi ayrilsam bilemedim yahuu. Ama her gun evde olunca bugunku kadar is yapmam heralde

OHAL yuzunden ben isteyemiyorum, verir mi acaba? Ben devlette calisiyorum.

sen yine deneyimlisin kuzum biliyosundur ben şok oldum o minnak minnak el kadar şeyler ne yer kapladı ya ama çok güzel bi duygu ya resmen çamaşırlarını öperek asıyo insan
Aynen ya 2 gündür yikiyorm nası hoşuma gidiyo asmak:) minicikler cook tatlu oyy bi dogursaydik:)

slm kızlar herkes iyidir umarim...
iki gecedir bi uyanıyorum sabaha kadar bidaha uyku yok... sanırım çoğumuz da durum bu şekilde.bi turlu yerimi bulamıyorum... saBahta zombi oluyorum tabi...hayirlisiyla geçse şu günler

yalnız zorla kaşınıyorum sen konyadasın ya kafamdan bi dolu konya yemeği geçirdim acaba şunu mu yaptı bunu mu diye senin de annciğinin ellerine sağlık canısı iyi ki varlar hakkaten
Konya yemeği değil canım canın çekmesin boşuna öyle düşünme sağlıklı ama bi okadar kokulu piştikten sonra Ocak falan silinmeli mutfakta limonlu su kaynatılmalı falan filan uğraştırmamak için bu halimle annem hazırlamış çağırmış sağolsun.

Bebisler tombis olsun diye dua etmek yerine insallah bol sutumuz olur diye dua etmek lazim hakkaten
İnşallah cnm sütumüz olursa zayıf dogsa da toparlar hemen.bnm memiklerde hic hareket yok süt de akmadi hic agrimiyor buyumedi de inşaallah sütumüz olur hepimizin acısız ağrısız emzirme de nasip olur.soğan götür dedj babannem sürup silersin bebek emmeden dedi

Bn buldum çorba cesidiii:))

Kaynanam annmler de hiç hap kullanmamslr kaynanam hepsinde sadece doğumda doktor gorms:) o yüzden ben telaslaninca bsy deyince hemen bunu soyluyor
benim annem büyük abimin haricinde doğumda da doktor görmemiş ablamı da ters doğurmuş üstelik anneciğimin doğumlarıyla ilgili sabit cümlesi tavsiyesi şudur şööööylee kıçını sağlam bi yere koyucaksın sonra başlıcaksın ıkınmaya gerisi kolay kadın tabure üstlerinde 5 doğum yapmış helal olsun valla

tabiiisi balık dimiiiiiii

250 fark çok değil aslında ama smdi daha pahalıdır. Hemşireler çekiyorsa veririz artık çekerler insallah
hemşireler de o anda nerene denk gelip çekerse artık mesela ben çirkeflik yaparsam doğum öncesi eminim en çirkin pozlarımı bulup çekerler ben de onları yolarım çıkışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…