- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.101
Bnm de öyle oldu canm enfeksiyon vardj kaşıntı yoktu ilaç kullansam da geçmiyordu . Snra kaşıntı başlayınca fitil kullandm ondan snra ne kaşıntı ne enfeksiyon kaldiTatlım geçmiş olsun, bu sefer temelli geçer inşallahbi arkadaşım (hamile değil) yaklaşık 6 ay fln enfeksiyondan çekti, antibiyotik kullanmaktan perişan oldu.. En son bi doktor alttan muayene edip demişki sende mantar var, o da enfeksiyona sebep oluyor, mantarı tedavi edersek enfeksiyon da olmazsın artık demiş.. Ve gerçekten mantar fitiliyle iyileşti sonunda.. Sen geçmiyor diyince aklıma o geldi.. Gerçi hamilelikte bazı kişilerde geçmiyomuş bünye yapıyo da diyolar ama mantar mı diye de bi baktır istersen
Efet yaa sayfalari okuyunca gordum.gitti merakim tamam canim cekmediBalik kız. O kdr gizemli bsy degilms:)
al benden de o kadar.yarin bebisler doğunca arayacağız hi günleriarayacağızBenim yine uyku yok gozumde.sabah olmadan ugrar mi acep uyku bana da
maşallah canım minnaga.İnşallah zamanında gelir annesi gelişimi de gayet güzel bakalım p.tesi benimde randevum var kaç gr oldu kızımSlm kızlar. Bugün kontrolünün vardı. Hem de 32+0 olacaktım yarın ve 34 e kadar çalışır raporu alacaktım. Doktor artık işe gitmeyeceksin dedi. Çocuk doğum kanalına yakın ve oğlum da erken doğduğundan doktor risk almadı. Birgün dahi gidemezsin işe dedi. Ciğer geliştirici iğne yaptı yarın da bir doz yaptırıcam.bol su istirahat verdi. Progesteron kullancam. Magnezyum kalsiyum falan bir sürü takviye verdi. Epidural normal doğum olucak inşallah herşey normal devam ederse. Artık evdeyim yani. Oğlumu anaokuluna yollayana kadar dinlenmem mümkün değil gerçi. Öğlen onu yollayıp uzanıp yatarım inşallah. 1 ay daha dursun tamamdır dedi doktor. Hayırlısı bakalım. 2 kG olmuşuz bu arada. Normal kilosu boyu iyi dedi.
canım acaba çok mu yordun kendini ,ben de buaralar temizlik falan uğraşıyorum aksama ağrı sizi oluyor .İnşallah zamanında gelir meleklerimizHayırlı geceler kızlar, bir kaç saat önce neredeyse doguruyodumvalla şu zamana kadar böyle yogun sancı yaşamadım. yarım saat boyunca belden kalkan kasiklara yayılan, aşırı gerinen bir hal icerisindeydim. hatta bi ara ağladım açıdan
Biraz daha gecmeseydi acile gidecektim, neyseki yavaş yavaş hafifledi, Şuan belimde ağrı var ama crkilmeyecek gibi deil, cok şükür. cuma randevum var inşaallah bi sorun çıkmaz da vaktinde sağlıkla hayirla kucaklarim yavrumu
Tatlım geçmiş olsun, bu sefer temelli geçer inşallahbi arkadaşım (hamile değil) yaklaşık 6 ay fln enfeksiyondan çekti, antibiyotik kullanmaktan perişan oldu.. En son bi doktor alttan muayene edip demişki sende mantar var, o da enfeksiyona sebep oluyor, mantarı tedavi edersek enfeksiyon da olmazsın artık demiş.. Ve gerçekten mantar fitiliyle iyileşti sonunda.. Sen geçmiyor diyince aklıma o geldi.. Gerçi hamilelikte bazı kişilerde geçmiyomuş bünye yapıyo da diyolar ama mantar mı diye de bi baktır istersen
O bahsettigin agri gaz sancisida olabiliyor canim.ayni agriyi bende bi kac kez yasadim.Hayırlı geceler kızlar, bir kaç saat önce neredeyse doguruyodumvalla şu zamana kadar böyle yogun sancı yaşamadım. yarım saat boyunca belden kalkan kasiklara yayılan, aşırı gerinen bir hal icerisindeydim. hatta bi ara ağladım açıdan
Biraz daha gecmeseydi acile gidecektim, neyseki yavaş yavaş hafifledi, Şuan belimde ağrı var ama crkilmeyecek gibi deil, cok şükür. cuma randevum var inşaallah bi sorun çıkmaz da vaktinde sağlıkla hayirla kucaklarim yavrumu
Bana da gun vermedi ya da dogumu nasil istiosun fln die de sormadi belki bu gittigimizde soyler.İnşallah cnm:) bnm mecburen sezeryan olcak 2 kere ameliyt oldm rahimden.doktor gün vermedi bakalım gidince verir belki:)
5 gunden nolcak hep beraber doguruveriririz :)Bende dun 32-0 cikmisim.aramizda 5 gun var o zmn. A Askina eskiya
Aynen iyi yapmissiniz konusuruz yine o gun. Insallah karsilasiriz :)Bn de 4 ekim 3.10a aldım canım. 1.30 da cikiyruz evden geç kaldık geçen sefer 2.30a yetsemedik böyle daha iyi olacak
3umuzunde dogum sonrasi koridorda gezindigini dusunsene gaz cikarma derdine dusmusuk.5 gunden nolcak hep beraber doguruveriririz :)
Ben sirf beyazlari ayri yikadim sonra pembeli beyazlar bide acik tenkler sari gibi onlari beraber attim. Cok koyu kirmizi lacivert renk akitabikir die dusunduklerimi bir makineye attim o sekilde yikadim. Evet makine tam dolmuo ama mecbur bozulmasinlar die :)Kızlar bebis kıyafetlerini nasıl yikadiniz?? Hepsi ayni renk değil ayrı ayrı atsak çok az olur makinada nasıl yapsam acaba
Cok eglenceleri olur buraya da fotografimizi atariz3umuzunde dogum sonrasi koridorda gezindigini dusunsene gaz cikarma derdine dusmusuk.
Öyle mi bana bişey söylemedi.Yüzü benim sırtıma doğru durduğundan göremiyoruz dedi.Bundan sonra artık büyüdü her muayenede göremeyebiliriz dedi.Görmek için bekleyipte görmeden gelmek çok kötüCanim ayni durumu ben de yasiyorum. Dr.um gelmeden 1 hafta boyunca hergun 4 litre su icip de gel dedi randevuya da gelirken 1 litre ic dedi en az sabah icin tabi muayene oncesi idrarini yap tutmabi de oyle deneyecegim bakalim
Evet o da var tabi ben birde beklerken iki tane düşük yaptım okadar karamsardım ki bir daha hiç hamile kalamıcam kalsamda artık devam etmeyecek sanıyordum son düşükten sonra dokuz ay hamile kalamadım her ay bir yıkımdı bizim için eşim hep der şimdiye üçüncü olmuştu diye napalım vakti zamanı böyleymiş inşaallah sağsalim kavuşmak nasip olsunBnce 1. Ya da 2.degil de cok beklenen bebekte böyle oluyor blki de.biz bu oğlumu çok bekledik çok dua ettik babasıyla. sen de 2.yi çok bekledin sanırım. Tabi her anne baba heyecanlanir ama zor olunca daha farklı oluyor sanki.2 sene beklemeyip de istediğim ay kalsaydım daha farklı olacaktı smdi daha farkliym
Konu eski formuna dönmüş sanki, doktora gittim geldim dinlendim diyene kadar sayfalar almış başını gitmişhaberler güzel teyzeleri, 2300gr olmuşuz, nst normal sancımız fln yok Göğüs kremi verdi doktor artık sürmeye başla dedi.. Magnezyumu 2 hafta sonra bırak dedi.. Sancın, kanaman, suyun fln olmazsa 3 hafta sonra gel dedi.. Buarada gece gündüz normal doğum sezeryan her ihtimalde doğuma kendi geliyormuş herşey güzel de ben eskisi gibi kilosu önden gitmiyor diye dertlendim accık ama iyi yani öyle
Aciklamasi mantikli geldi doktorumun su miktarini daha da arttirisak kafasi bizim keseye yapismamis olurmus. Yapisik durdugu icin yani dayadigi icin ultrason aradaki bosluklari algilayamadigindan orayi duz bir et parcasi olarak algiliyormus. Oyuzden goruntu veremiyormus. Arada bosluk olmaliymis yani goruntu verebilmesi icin..Öyle mi bana bişey söylemedi.Yüzü benim sırtıma doğru durduğundan göremiyoruz dedi.Bundan sonra artık büyüdü her muayenede göremeyebiliriz dedi.Görmek için bekleyipte görmeden gelmek çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?