bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende de reflü var sanırım midemden boğazıma kadar yanıyorum sıcak bişey içsem yakıp gidiyor boğazımı tahriş olmuş çok fena bide üşüttüm dudağımda kocaman uçuk ucube gibiyim ruh gibi çalışıyorum

Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu

Çok geçmiş olsun canım. Kötü olmuş. Karnına doğru düşmediysen bişey olmaz inşallah.

Gecmis olsun canim.yana dogru dusmussun bisey olmaz insallah.tecrubeyle sabit.ben sokakta dustum komple yan yattim yere.

Canim benimki gaz sancısı deildi, onu yakinen bilirim, iki sefer şiddetli şekilde yasadigimdan dün çocukların kırtasiye alışverişi için inmistik, aslında yolda yurumedim ama, orada bakinmaktan sağa sola donmekten yorgun düştüm, eve gelincede balık istemişti çocuklar onla ugrasinca oldu sanırım . gerçekten son günlerde biraz fazla hareket beni çok yoruyo

Çok geçmiş olsun canım bende banyoda düştüm korkma karnına gelmemiş

Işte yorulmaktan kasıt mağazanın içinde dolaştım, ama gerçektende çok fark ediyo okullara birlikte iyi bir marotona girince hal kalmiyo, asıl beni bekleyen inşaat işi var, onu nasıl halledicem bu kilikla bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yorgunluk çok etkiliyor gerçekten bende oğlanın kitaplarını defterlerini kapladım tek başıma gece saat 11 oldu öyle yorulmuşum ki o gün benimde çok Ağrı'm oldu ama bu ağrı ve sancılar yaşancı sancı demek istemiştim gerçek sancılar belli aralıklarla oluyor o yüzden aman olmasın zaten dursunlar durdukları yerde

Aynen o karamsarlık bana da tüp bebek negatif olunca çökmüştu.bnm hiç çocuk olmayınca çok büyük bi hasret iç yangını oluyor.hiç olmucak sandm.oyy oyy dertlendm insallah hayrli evlat olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…