- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.161
Ahh kuzum çok geçmiş olsun dikkat et bebisi sarsmaKızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu
Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu
Canım ben oğluma hamile iken Nurettin beye gidiyordum ama memnun kalmamıştım hatta tartışıp ayrılmıştım son 1 ayda Ozaman ..psikolojimi bozmuştu iri Bebek erken doğar ciğer geliştirici İğne Vurdurmuştu hiç bir riskin yokken aylar önceden iri Bebek diye sezeryan günü vermişti bana erken doğurmazsan şu tarihte sezeryan olacaksın diye bende Ozaman normal istiyorum tabi sinir olmuştum Altan muayene bile etmeden doğurup doğuramyacağıma Nasıl karar verebiliyor diye ..aşırı sezeryanı sevdiği balıkesirdekiler tarafından biliniyordu ha ben normal mı doğurdum oğlumu hayır ! Sezeryan oldu ama kordon dolandı 39 haftada kendim istedim artık psikolojim bozuldu diye hiçde erken gelmeye niyeti yoktu ayrıca ne Ağrı'm ne acım vardı birde Bebek iriydi evet ama haftalar önceden bu tarz konuşmaları Can'ımı sıkmıştı ..alladdinnde Ozaman hep tersini söylüyordu son ana kadar bilemeyiz 4.5 kilo yüzde normla doğuran hastalarım var iri olması erken doğacak anlamı taşımıyor filan diyordu onu tercih etmiştim ..şimdi siz memnun kalınca bende Acaba bende mi problem vardı diye sorulayıp gitsemmi ama dedim gidilmez heralde artık :) hala kafama göre takılıyorum ama 1 numaram Ertan hoca üniversitede ama üniversitenin amliuayhane ortamı nasıldır bilmediğim için doğumu o yapmaz heralde yine Sevgi'de aladdini çağıracak gibi eşim ...bilmiyorum kim kesecek beni :)))vildan_drs sen hangi dr ye karar kildin 3 tane doktora gidiyordun yanilmiyorsam.gel sende bizim dr ye.
Doktordan rica edelim 4 umuz bir doguralim.
@ayseankara @disikartal87
Valla cnm bende bilemiyorum belki buyumeden veya bebek hareketlerinden kaynaklanmistirOf kizlar az önce rahmime bir ağrı girdi iki büklüm etti beni resmen, ayakta duramadim kendimi yatağa zor attım şükür uzanırken yok o ağrı acaba niye oldu ki ?
Valla canım 30. Haftaya girdim gireli illa karnıma yada rahmime birşeyler oluyor doğumun yaklaştığını artık anlayabiliyorumValla cnm bende bilemiyorum belki buyumeden veya bebek hareketlerinden kaynaklanmistir
Sanırım ılk aylar son aylara dogru tekrar edıyormuş napalım katlanıcszGeçmiş olsunn..Allah beterinden korusun.
Mide yanma olayı son bir haftadır benide bezdirdi, midemden ziyade boğazım feci yanıyor,,
sürekli soğuk bişeyler geçsin oradan istiyorum...
İlk 3aydaki sıkıntılar geri geldi son 3 ayda sanki
aşırı gaz,,gece bazen öğürerek uyanmak, ilaveten çoğu gece uyuyamamak
Sagol canımAhh kuzum çok geçmiş olsun dikkat et bebisi sarsma
Valla canım 30. Haftaya girdim gireli illa karnıma yada rahmime birşeyler oluyor doğumun yaklaştığını artık anlayabiliyorumve bacak arası senin sorunun bende de oluyor abdest alırken bacagimi kaldırırken falan çok zorlaniyorum aynı hamlamis gibi agriyor
aynı benimde oyle ağrım var canim bide belim ağrıyor bebisler büyüyüp baskı yaptığı için galibaBide bacak aram vajinanin ust kemikleri diyim hamlamis gibi agriyo sizin durumlar nasil ?
Normaldir herhalde kuzum bebis büyüyor alanı darlaniyor herhalde ondandir, eğer çok şiddetli olsa evde duramazdik hemen acileBende artık çok zorlanıyorum kızlar yürürken bile o dediğiniz ağrı bende oluyor normal diye düşünüyorum inş öyledir
Normaldir herhalde kuzum bebis büyüyor alanı darlaniyor herhalde ondandir, eğer çok şiddetli olsa evde duramazdik hemen acile
Hadi hayırlı haberlerle gel inş , herkez gitti benim ki ayın başında kontrol, çok sabırsızlanıyorum vakitte geçmiyorslm kizlar nasılsınız herkes iyidir insallah dogumada sayılı günlerimiz kaldi Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün bizim dr randevumuz var prensesim büyüdü mu çok merak ediyorum
İlk bebismi canım?Ayy evet bekliyorum zaten eğer geçmezse kendimi atarım acile zaten panik biriyim
Amin inşaallah en büyük heyecanı da abisi için duyuyorum ne yapacak Nasıl davranacak Nasıl bir bağları olacak abi kardeş destek olacaklar mı birbirlerine şimdi düşünüyorum abim olmasa ne yapardım diye çok yalnız hissederdim kendimi herhalde onlarda benim gibi büyüdüklerinde şükür edecekler inşaallah.. Ay çok duygulandım gözlerim doldu...Canım aynı bende senin gibi düşünüyorum. anneliğin nasıl muhteşem bişi olduğunu , evladın ne demek olduğunu tam anlamıyla ancak birinci doğduktan sonra anlıyorsun. ikincide bunları bildiğin için ve artı olarak onu bekleyen abisininde heyecanıyla dahada çok heyecan daha çok sabırsızlanıyorsun.Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin. hepimize inşallah. Amin.
İnşallah kocaman bi kız olmuştur annesine gülücükler atar. Hadi bakalım günlerimiz aynı gelince beni etiketle canım banada fikir olur oğlum kaç gr civarındaslm kizlar nasılsınız herkes iyidir insallah dogumada sayılı günlerimiz kaldi Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün bizim dr randevumuz var prensesim büyüdü mu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?