- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.201
Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu
Biliyorum o kremi ama kullanmadim yaralara iyi geliyor diye duydum.Bende arkadaş tavsiyesiyle sudocrem aldım en iyisi o dediler inş doğrudur
Biliyorum o kremi ama kullanmadim yaralara iyi geliyor diye duydum.
Canım çantayı bende hazırladım:)) kıyafet olarak bebişe 4 takım koydum çıtçıtlı badi çorap eldiven şapkalarıyla beraber. 10 tane bez uni baby ıslak mendil bi paket pamuk emzik biberon. 2 penye kundak bi örgü battaniye.4-5 cocuk versiyonuna bende girmis oluyorum :)) 3 gebelik 4 cocuk ama bebeklerimi magdur etmek icin dunyaya getirmiyorum .rabbim izni ile elimizden geleni yapacagiz insallah saglikla gelsin minnoslarimiz
Kizlar canta hazirligini yaptim bugun pisik kremi alicam unibayb bebeyagi aldim havuclu olandan yogun nemlendirici unibaybi pisik kremi alsam nasil acaba diyorum normalde babethon kullaniyorum
Biri benim cantayı da hazırlasınCanım çantayı bende hazırladım:)) kıyafet olarak bebişe 4 takım koydum çıtçıtlı badi çorap eldiven şapkalarıyla beraber. 10 tane bez uni baby ıslak mendil bi paket pamuk emzik biberon. 2 penye kundak bi örgü battaniye.
Kendim için 2 pijama 3 iç çamaşırı emzirme sütyeni bi paket ped terlik toka havlu çorap ( özel ihtiyaç diş fırça macun vb) hurma zemzem son gün koyucam buzdolabında hazır. başka eksiğim varmı söyleyinde ekleyim kızlar.
Ben de daha hazirlamadim yikamadim bile camasirlarini sadece etiketlerini kestim bekliyolar .ne koycm diye sasiriyom valla bu bununla mi soyle mi boyle mi bu yeter mi oyy darlik geliyo vallaBiri benim cantayı da hazırlasın
Olur olmazsa biri senin oğlanıda doğursunBiri benim cantayı da hazırlasın
Sen de gel canm :)fakültelere güven olmuyor bnm doçent doğuma gelemem dedj. kndimi riske atmam miyomunu almam dedi istedigin zamn ulasmak diye bsy yoktu.ilgilenmiyordu hiç. Bn hastaneyi çok sevdm doktor da soğuk geldi ama bana güven verdi miyomu da alirim yeri uygunsa dedi hemen. hem sende kötü bsy yapmamis ki adam. bebek iri diye önlem alms bebeğin erken dogsaydi niye ciğer gelstirici vurmadi diye uzulecektin bu sefer de.Erken doğurmazsam eğer bende 10 ve 15 kasım arası olacak doğum siz beni beklemezsiniz heralde :)))) ama olsa ne güzel olurdu koridorlarda gecelikli gecelikli yürüyüş yapardık :)))
Bnm miyomlardan dolayi hep erken dogurcam deyip duruyordum ama agri sanci hc bsyim yok yine de belli olmz ama 20-25 ekim gibi bnm sezeryan olur hrhlde kasima kalcagini dusunmuyorm.sen bnBenimki erken gelmezse 5 kasim isterim bende ctesi 38 kusur olcam nasips o zman.kizim 6 kasim dogumlu.
2 erken dogumdan sonra vaktini coķ bekliyecegini sanmiyorum zaten.
Ben butun planlari hayalleri bozabilirim kizlar.
A Askina eskiyadisikartal87
Bensiz hayal kurun hepiniz :)))
Tamam canm yola çıkarken haber veririm bn sana 3 olmadan orda olurz bz sanirim:)Alt katta internet cekmio dedigin gibi. Sabahtan yazisiriz ne giyiyoruz die :)
Ben oturdugum yattıgım yerden ayaga kalkınca bir kac adım 2 büklümüm, sonra yavas yavas acılıyorum. Kendime cok guluyoyorum. Maymundan insana evrim yürüyüsü gibi geliyor bana o hallerimBide bacak aram vajinanin ust kemikleri diyim hamlamis gibi agriyo sizin durumlar nasil ?
Bnm avea çekmiyor senin vodafone fln miAaa benim cekiyor hic sorun yasamadim.
Ana bn de unibaby almstm bepanten de alalım madem iyi oldu dediğin cnmUnibaby pisik kremi ise yaramiyor.bepanten almani tavsiye ederim.
Cnm emzik biberon kaynatıp da mı koycaz. Bez hastaneden veriyolar diyolar videolarda bn 3 tane koydm koyayım mi daha fazla.Canım çantayı bende hazırladım:)) kıyafet olarak bebişe 4 takım koydum çıtçıtlı badi çorap eldiven şapkalarıyla beraber. 10 tane bez uni baby ıslak mendil bi paket pamuk emzik biberon. 2 penye kundak bi örgü battaniye.
Kendim için 2 pijama 3 iç çamaşırı emzirme sütyeni bi paket ped terlik toka havlu çorap ( özel ihtiyaç diş fırça macun vb) hurma zemzem son gün koyucam buzdolabında hazır. başka eksiğim varmı söyleyinde ekleyim kızlar.
Arkadasım zeytinyagıyla cözdü pişik işini. bebek yağı da almadı yine zeytinyağı kullandı. Gogsune de zeytinyagı kullandı...Unibaby pisik kremi ise yaramiyor.bepanten almani tavsiye ederim.
Evet canım önce iyice sabunladım duruladım sonra sirkeli su ile kaynattım soğuyunca duruladım kuru bezlere tezgaha koydum kuruyunca buzdolabı poşetine koyup Çantaya koydum. Valla bana hasta bezi vereceklerini söylediler depend almadım ama bebek bezi aldım. 1 gecemi 2 gecemi kalcam bilemedim. Benim eksiğim varmı kızlar baksanıza.Cnm emzik biberon kaynatıp da mı koycaz. Bez hastaneden veriyolar diyolar videolarda bn 3 tane koydm koyayım mi daha fazla.
Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu
Ben oturdugum yattıgım yerden ayaga kalkınca bir kac adım 2 büklümüm, sonra yavas yavas acılıyorum. Kendime cok guluyoyorum. Maymundan insana evrim yürüyüsü gibi geliyor bana o hallerim
Isyerinde de boyleyim, ben hep böyleyim, beeennn böyleeyyiiimmmmmayniyim gece aynen boyleyim ben de birde 100 kere tuvalete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?