bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ahh canım geçmiş olsun. Hamilelikte düşme anısı olan biri olarak ruh halini anlayabiliyorum

Canım çantayı bende hazırladım:)) kıyafet olarak bebişe 4 takım koydum çıtçıtlı badi çorap eldiven şapkalarıyla beraber. 10 tane bez uni baby ıslak mendil bi paket pamuk emzik biberon. 2 penye kundak bi örgü battaniye.
Kendim için 2 pijama 3 iç çamaşırı emzirme sütyeni bi paket ped terlik toka havlu çorap ( özel ihtiyaç diş fırça macun vb) hurma zemzem son gün koyucam buzdolabında hazır. başka eksiğim varmı söyleyinde ekleyim kızlar.

Biri benim cantayı da hazırlasın

Erken doğurmazsam eğer bende 10 ve 15 kasım arası olacak doğum siz beni beklemezsiniz heralde :)))) ama olsa ne güzel olurdu koridorlarda gecelikli gecelikli yürüyüş yapardık :)))
Sen de gel canm :)fakültelere güven olmuyor bnm doçent doğuma gelemem dedj. kndimi riske atmam miyomunu almam dedi istedigin zamn ulasmak diye bsy yoktu.ilgilenmiyordu hiç. Bn hastaneyi çok sevdm doktor da soğuk geldi ama bana güven verdi miyomu da alirim yeri uygunsa dedi hemen. hem sende kötü bsy yapmamis ki adam. bebek iri diye önlem alms bebeğin erken dogsaydi niye ciğer gelstirici vurmadi diye uzulecektin bu sefer de.

Bnm miyomlardan dolayi hep erken dogurcam deyip duruyordum ama agri sanci hc bsyim yok yine de belli olmz ama 20-25 ekim gibi bnm sezeryan olur hrhlde kasima kalcagini dusunmuyorm.sen bn disikartal87 denk gelebilirz sen erken doğurursan tabi:)

Bide bacak aram vajinanin ust kemikleri diyim hamlamis gibi agriyo sizin durumlar nasil ?
Ben oturdugum yattıgım yerden ayaga kalkınca bir kac adım 2 büklümüm, sonra yavas yavas acılıyorum. Kendime cok guluyoyorum. Maymundan insana evrim yürüyüsü gibi geliyor bana o hallerim

Cnm emzik biberon kaynatıp da mı koycaz. Bez hastaneden veriyolar diyolar videolarda bn 3 tane koydm koyayım mi daha fazla.

Cnm emzik biberon kaynatıp da mı koycaz. Bez hastaneden veriyolar diyolar videolarda bn 3 tane koydm koyayım mi daha fazla.
Evet canım önce iyice sabunladım duruladım sonra sirkeli su ile kaynattım soğuyunca duruladım kuru bezlere tezgaha koydum kuruyunca buzdolabı poşetine koyup Çantaya koydum. Valla bana hasta bezi vereceklerini söylediler depend almadım ama bebek bezi aldım. 1 gecemi 2 gecemi kalcam bilemedim. Benim eksiğim varmı kızlar baksanıza.

Canımm çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…