bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun canim.insallah vaktinde gelir ilacini aksatma.

Bunye meselesi canim.kimi cocuk oyle olabiliyor.onemli bi hastalik olmasinda grip vs gecici cok sukur.2 cocugumda erken dogdu ama masallah cok iyiler.

Selam herkese,,, inş. annelerde bebişlerde iyidir,
Ben malesef ıkı gundur grip durumları yaşıyorum, şimdilik doğal şeylerle geçirmeye çalışıyorum, umarım ilaca gerek kalmadan biter gider,
Oğluşumla geçen perşembe randevumuz vardı ancak dr izindeymiş onumuzdeki salıya ertelendi,,, en son 11 ağustosta gitmiştik. çok uzadı bu sefer salı gunu hayırlı haberlerini alırız inşallahh...

Çoğunuz süs püs işine girmişsiniz ne güzelll :)
hatıra olarak ektekini düşünüyorum, birde hastaneye hacışeriften çikolata,,, diğer şeyler için hala net değilim

Eklentiler

• 20151116231718_img_0045.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 75
kızlar yardım edın sabah gece cok pelvıx kalca kemgım agrıdı ıs falan yapmamıstım. sabah yataktan zor kalktım we hala braz agrı wr neden agrıyodur sızce? ama hc bukdr agrımamıstı kemıklerım resmen kırılıyo gbı tek kalca bolgemde war baska bıyerde sorun yok

günaydın kızlar hayırlı cumalaaarr ya B BlackandBlack ve @ruby87 nerdesiniz kuzucuklar hiç görmüyorum sizi

Datlum iş yerinde çok yoğundum, bütün bir hafta denetim vardı. Sonrasında da işleri toparla derken giremedim topiğe. Neler yaptınız bakalım ben yokken? Önemli bir gelişme var mı kızlar arasında? Herkes iyidir umarım...

Banada ilaç verdi canım bide idrar yollarında iltihap cıktı yarın sabah bıdaha nstye giricem eğer çıkarsa gene sancı iğneyle ertelicek mecburi sezeryan olucam bide hayırlısı artık aminn canım

Banada ilaç verdi canım bide idrar yollarında iltihap cıktı yarın sabah bıdaha nstye giricem eğer çıkarsa gene sancı iğneyle ertelicek mecburi sezeryan olucam bide hayırlısı artık aminn canım

Maşallah demir beye çok iyi ısırmalık olmuş artık:)) yüzünü açık seçik göstermiş sana aferin kuzuya benim paşaya örnek olur umarım:)))

Sorma hic nazi niyazi yok itimin ay goren babaya benziyor diyor ama bilemedim gerci kocamla da beni cok benzetirler darisi senn kuzuya canimm poz poz fotolar versin annesine

Dinlenmemi soyledi yarın belli olacak hersey mecburi sezeryan olucam bide bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda napalım artık

Canım korkma o kemik ağrıları beni mahvetti.kalça ve bacaklarıma kadar heryerim ağrıyor,hatta gece bağırdığım oluyo okadar kötü.doktor yapacak bişey yok az daha sabretceksin diyor ,normalmiş hepsi.benimde ençok kalçamda.gece bi tarafa en fazla 15-20dk yatabiliyorum.daha sonra ağrı ve acı ile kıvranıyorum.fazla kiloluda sayılmam ama demekki kalsiyum tükendi vucutta artık kemikler zayıfladı bolbol süt ve süt ürünleri almaya çalış....

benım kadar sut urunlerı tketen yoktur dıye dusunuyrum ama gece igrenc gecrdım . korktum erken mı dogcak dıye hatta bı ara acaba doguruyor muyum dedım kendı kendme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…