- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.541
Kızlar bebeğe bulgur, kaşar, muz kilo aldırıyo biliyorumda bu bal şerbetini yeni gördüm. Hergünmü içmek lazım ve ölçüleri nedir?Genelde eksik olcumde olabiliyor canim.bal serbeti muz dondurma bebise yariyormus canim.
Gecmis olsun canim.insallah vaktinde gelir ilacini aksatma.Kızlar kontrolden geldim gece cok agrım olmuştu 33+4 2500kilo olmus ntsye girdim sancım çıktı Dr ilaç verdi sabah bıdaha çağırdı nst için erken gelebilir önlücez dedi inş erken gelmez bebeim eşimde yok yanımda
Ondan sana daha düşük fiyat vermişlerdir o zaman canım.Ben epidural dusunmuyorum kuzum senin fiyat o yuzden pahali.
Bu şekilde hali de 35 liraymışNe kadara aldın cnm.ben daha önce sormuştum.40 falan Die hatrliorm ama int.te 10 15 liraya cercevelr gördüm şaşırdım.
İnşallah güzel olur cnm.Kolay gelsin :)
nerde 35 lira cnm?Bu şekilde hali de 35 liraymış
Bunye meselesi canim.kimi cocuk oyle olabiliyor.onemli bi hastalik olmasinda grip vs gecici cok sukur.2 cocugumda erken dogdu ama masallah cok iyiler.cnm çok dikkat et kendine az daha sabretsin bebişin benim oğlumda erken doğdu benim direk suyum geldi bişey yapılamadı sezeryan oldum herhangi bir sağlık sorunu yaşamadık doğunca ama bağışıklığı zayıf ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü gayet iyi besleniyor ayrıca 2 yaşına kadar emzirdim oğlumu
İstagramda anne_kalbi_elimde ben ordan aldımnerde 35 lira cnm?
Normal canim kilosu haftasina gore.masallah kizina.Kizlar bizde kontrolden geldik 1860 gr kizim biraz zayif mi sizce normalde 32. Haftamdayim ama genelde olcumleri bikqc gun geride yaziyo baktimda
1 bardak suya 1 tatli kasigi yeter.azcik daha tatli olsun istersen 2 tatli kasigida koyabilirsin.Kızlar bebeğe bulgur, kaşar, muz kilo aldırıyo biliyorumda bu bal şerbetini yeni gördüm. Hergünmü içmek lazım ve ölçüleri nedir?
günaydın kızlarhayırlı cumalaaarr ya B BlackandBlack ve @ruby87 nerdesiniz kuzucuklar hiç görmüyorum sizi
Banada ilaç verdi canım bide idrar yollarında iltihap cıktı yarın sabah bıdaha nstye giricem eğer çıkarsa gene sancı iğneyle ertelicek mecburi sezeryan olucam bide hayırlısı artık aminn canımCanım bende bugün geldim doktordan,32+4 teyiz.nst de hafif sancı çıktı benimde.2100kg bebeğim.adalat verdi sabah akşam.pazartesi tekrar nst çekilcem.yine sancı çıkarsa doktor hastaneye yatırcak serumla başka ilaçlar vercek.açılma yoksa korkma.ilaçlarla en az 2-3 hafta daha tutarlar.ki doktorum bugün doğsa bile korkma sadece biraz zayıf olur ama hiç bir sorun yaşanmaz dedi.ki senin kilo ve haftan daha iyi.bolbol dinlen,Allahın izni ile en riskli zamanlar geçti,Rabbim vakti saatinde sağlıkla doğurmamızı nasip etsin...
Banada ilaç verdi canım bide idrar yollarında iltihap cıktı yarın sabah bıdaha nstye giricem eğer çıkarsa gene sancı iğneyle ertelicek mecburi sezeryan olucam bide hayırlısı artık aminn canımCanım bende bugün geldim doktordan,32+4 teyiz.nst de hafif sancı çıktı benimde.2100kg bebeğim.adalat verdi sabah akşam.pazartesi tekrar nst çekilcem.yine sancı çıkarsa doktor hastaneye yatırcak serumla başka ilaçlar vercek.açılma yoksa korkma.ilaçlarla en az 2-3 hafta daha tutarlar.ki doktorum bugün doğsa bile korkma sadece biraz zayıf olur ama hiç bir sorun yaşanmaz dedi.ki senin kilo ve haftan daha iyi.bolbol dinlen,Allahın izni ile en riskli zamanlar geçti,Rabbim vakti saatinde sağlıkla doğurmamızı nasip etsin...
Maşallah demir beye çok iyi ısırmalık olmuş artık:)) yüzünü açık seçik göstermiş sana aferin kuzuya benim paşaya örnek olur umarım:)))
Dinlenmemi soyledi yarın belli olacak hersey mecburi sezeryan olucam bide bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda napalım artıkcnm çok dikkat et kendine az daha sabretsin bebişin benim oğlumda erken doğdu benim direk suyum geldi bişey yapılamadı sezeryan oldum herhangi bir sağlık sorunu yaşamadık doğunca ama bağışıklığı zayıf ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü gayet iyi besleniyor ayrıca 2 yaşına kadar emzirdim oğlumu
Oyyy yavrum ya köfte bunun ağzı burnu maşşallahhh
Canım korkma o kemik ağrıları beni mahvetti.kalça ve bacaklarıma kadar heryerim ağrıyor,hatta gece bağırdığım oluyo okadar kötü.doktor yapacak bişey yok az daha sabretceksin diyor ,normalmiş hepsi.benimde ençok kalçamda.gece bi tarafa en fazla 15-20dk yatabiliyorum.daha sonra ağrı ve acı ile kıvranıyorum.fazla kiloluda sayılmam ama demekki kalsiyum tükendi vucutta artık kemikler zayıfladıkızlar yardım edın sabah gece cok pelvıx kalca kemgım agrıdı ıs falan yapmamıstım. sabah yataktan zor kalktım we hala braz agrı wr neden agrıyodur sızce? ama hc bukdr agrımamıstı kemıklerım resmen kırılıyo gbı tek kalca bolgemde war baska bıyerde sorun yok
benım kadar sut urunlerı tketen yoktur dıye dusunuyrum ama gece igrenc gecrdım . korktum erken mı dogcak dıye hatta bı ara acaba doguruyor muyum dedım kendı kendmeCanım korkma o kemik ağrıları beni mahvetti.kalça ve bacaklarıma kadar heryerim ağrıyor,hatta gece bağırdığım oluyo okadar kötü.doktor yapacak bişey yok az daha sabretceksin diyor ,normalmiş hepsi.benimde ençok kalçamda.gece bi tarafa en fazla 15-20dk yatabiliyorum.daha sonra ağrı ve acı ile kıvranıyorum.fazla kiloluda sayılmam ama demekki kalsiyum tükendi vucutta artık kemikler zayıfladıbolbol süt ve süt ürünleri almaya çalış....
Saol canim bide ben devlete gidiyorum, sonuçta iki dakkada bakıp kalabilirsin diyor haftaya ozeldeki drum dan randevu alayım bakalım one dicekGenelde eksik olcumde olabiliyor canim.bal serbeti muz dondurma bebise yariyormus canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?