bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bebeğe bulgur, kaşar, muz kilo aldırıyo biliyorumda bu bal şerbetini yeni gördüm. Hergünmü içmek lazım ve ölçüleri nedir?
Canim valla okudum ama çok net hatırlamıyorum, bilen varsa yazarsa bende çok sevinirim, hiç yoksa iki günde biricerim diye düşünüyorum ben

dr un enfeksyon faln olabılır demedı dımı o da geldı aklıma ??

Canlar biz doktordan geldik cok guzel gecti ciger gelistirici ignemizide olduk 33+4 olduk sukur 2.205 kilo boyu 43 digeri 2.100 kilo boyu 45 cok sukur gelisimleri cok iyi 7 ekime randevu verdi ama sanci kasilma olursa hemen geliyorsun dedi simdilik bizden bukadar annisler ve minnoslar ❤❤❤❤

Masallah cok iyiler cok sukur.7 ekimde dogummu kontrolmu

oyyy msallah sızeeee yaaa

Ayni besigin beyazini aldim canim nevresim takimini da english home dan aldim carsafi da lastikli gayet begendim ben

dr un enfeksyon faln olabılır demedı dımı o da geldı aklıma ??
Bakıldı canım enfeksiyon yok.aynen bende günde 1kilo süt içen ,hergün peynir yoğurt ayran tüketen biriyim,hamilelik önceside öyleydi.annemde kemikler açılıyo diyo bebeği taşımak için ondan diye tutturdu :) bide kız bebekte kemik ağrısı çok olur diyo ısrarla.senin erkekse anneme direk salllayıp durma artık dicem :)

Sorma hic nazi niyazi yok itimin ay goren babaya benziyor diyor ama bilemedim gerci kocamla da beni cok benzetirler darisi senn kuzuya canimm poz poz fotolar versin annesine
Ben eşini görmedim canım seni hatırladığım kadarı ile sana benzettim. Oğlun tipine güveniyor ki gösteriyor koçum benim
Benim randevuda perşembe 9.30 da heyecan başladı gün alınınca bakalım ne kadar oldu benim paşam:))) inşallah net yüzünüde görürüm.

Ayyy maşallah beni bi telaş aldı senin adına :))) kilolar boylar allah nazardan korusun kızları tek bebişler ancak bukadar oluyor canım. senin günün yaklaştı iyice hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah kızlarına hiç foto yokmu kızların atsana

Yigidin mali meydandadir tabii senin oglus daa gostersin ins yirim onu etiketle beni de muayene zamani

Maşallah size

Sagol canim benim 7 ekimde randevu var ona gore gun verecek 10 ekim 36 olucagiz rabbimin izni ile canim pozisyon karisikti biri enine duruyor o bana sanci yapiyor digeri bas asagida usg vermedi yuzu verseniz dedim birbirine girmis gorunmuyor dedi cok uzuldum ama saglikli yaa cok mutluyum elhamdulilah rabbime ...

Canim zeynebe ve sana gecmis olsun rabbim esinle tez zamanda kavustursun yolu acik olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…