- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.581
7 ekimde randevum var o gun bakacak gun verecek canim 10 ekimde 36 olucagiz insallah ciger gelistirici oldum her an gelebilirler dedi canimmMasallah cok iyiler cok sukur.7 ekimde dogummu kontrolmu
oyyy msallah sızeeee yaaa
Maşallah size
İnşallah güzel haberlerle dönüşümde etiketlerim canımYigidin mali meydandadir tabii senin oglus daa gostersin ins yirim onu etiketle beni de muayene zamani
Enine boyuna oraya sıkıştılar annesi iki kişi napsınlar kuzularSagol canim benim 7 ekimde randevu var ona gore gun verecek 10 ekim 36 olucagiz rabbimin izni ile canim pozisyon karisikti biri enine duruyor o bana sanci yapiyor digeri bas asagida usg vermedi yuzu verseniz dedim birbirine girmis gorunmuyor dedi cok uzuldum ama saglikli yaa cok mutluyum elhamdulilah rabbime ...
Canim zeynebe ve sana gecmis olsun rabbim esinle tez zamanda kavustursun yolu acik olsun canim
1 kok diye biliyorum gecenlerde burda konusulmustu cok bu konu.kizlar size birşey soracam arkadaşım bana meryem ana otu göndermiş kullanımını bilen var mi birde bunun hepsini mi suya koyacağım yoksa bir kökünü mu
Bebek bakım ürünlerini mustela aldım arastırabilirsin canım..bende çantamı hazırlıyorum Canım Bebek için 2tane hastane çıkısı 2battanıye ağız mendili çorap biberon pişik kremi bez ıslak mendil yada pamuk zıbına benzer atlet ismi ne bilmiyorum cıtcıtsız olan dıyeyım:)yelek..kendim için 2pijama ve gecelik yelek veya hırka ped göğüs ucu kremi göğüs pedi terlik taç emzirme sütyeni kişisel bakım ihtiyacları canım suan bunları koydum aklıma geldikçe koyucamKizlarrr 2 tane sorum var, birini cevaplasaniz da olur :) Bikac fikir almak istiyorum.
1)Bebek bakim ürünü olarak neler almaliyim ve hangi marka olsun?
2)Hastane çantasına koymam gerekenler neler?
Yardimci olan olursa cok sevinirim
Bn de mecburi sezeryan olcam inşallah vakitlerini beklerler gece yarısı doğuma gtmek fln en büyük korkumİnşallah canım yaa sezeryan olucam mecburi bakalım ne olacak
İnşallah cnm bi 3 kilo olsa biraz ele gelir en azndan:)snra sütumüz yarar insallahAynen canim oğlum 4. 200 gr doğmuştu doğduktan sonra zayifladi sütüm yaramadı galiba 4, 5 aylıkken mamaya başlamıştık.
Kizimda 3. 350 gr doğdu, masallahi var nası doğdu iştahlı bir kız oldu çok çabuk toparladi, inşaallah buda en az 3000 gr olurda abkasi gibi toparlar inşaallah
Ilık su dolu bir kaba yaprakları suyun içine gelecek şekilde konulur yavaş yavaş açılır yapraklar .doğuma giderken rahmin çabuk açılmasına niyet edilir okunabilirse Meryem suresi okunur..suyundan içende var ben içmemiştim.doğum yaptıktan sonra hemen sudan çıkarılırki rahim toparlansın..ben internetten aldım orjinalini bulamadımkizlar size birşey soracam arkadaşım bana meryem ana otu göndermiş kullanımını bilen var mi birde bunun hepsini mi suya koyacağım yoksa bir kökünü mu
Bn bu dogurma korkusundan nası bi rüya gördüm.anlatayim.gece dusundm canlı canlı kesilcem diye korktm kndi kndime.snra rüyamda eşim arıyor çocuk doğdu hastaneye gel diyor karnima bakiyorm bebek oynuyo nasıl olur diyorm artık yeni bi teknoloji cikms böyle de doğuyor diyor bn de giyinip gidiyrm bebeği gormeye:) böyle bsy olabilir olamaz mi:)Hahahaha mümkünatı yok mecbur doğurcaksınız @urashaa
Hele benim korkular basıyo düşündükçe:)eşimi beklemem lazım bide ilk Bebek bakalım umarım Zamanında gelirler aceleci davranmazlar:)Bn de mecburi sezeryan olcam inşallah vakitlerini beklerler gece yarısı doğuma gtmek fln en büyük korkum
Maşallah cnm kızlarına çok güzel kiloları boyları vaktinde gelirler insallahSagol canim benim 7 ekimde randevu var ona gore gun verecek 10 ekim 36 olucagiz rabbimin izni ile canim pozisyon karisikti biri enine duruyor o bana sanci yapiyor digeri bas asagida usg vermedi yuzu verseniz dedim birbirine girmis gorunmuyor dedi cok uzuldum ama saglikli yaa cok mutluyum elhamdulilah rabbime ...
Canim zeynebe ve sana gecmis olsun rabbim esinle tez zamanda kavustursun yolu acik olsun canim
Bn de korku var ama daha çok da sabırsızlık var bir an önce kavuşmak istyrm artık :)Hele benim korkular basıyo düşündükçe:)eşimi beklemem lazım bide ilk Bebek bakalım umarım Zamanında gelirler aceleci davranmazlar:)
Aaaa hadi yaaa ben 3 aylıkken grip olmuştum bi kaç kere boğazımı yumuşatsın diye yapıp içtim ama bebeğe kilo yaptığından haberim yoktu :)) aslında kötü değildi tadı ama seni niye öle yapmış garip?? :)))Ay ben bi kez icim dedim kusa kusa canim cikti hic benlik bise degilmis
Bak bunları aldım cnm yapılmış halini sordum 75 -100 arası fiyatı.ben boş çerçeveyi 18,kumaş 7,5 harfler tanesi 1 lira birde danteli falan var 35 lira civarına denk getirmiş oldum
Bu şekilde hali de 35 liraymış
Bende doğum korkusu bi ara çok fazlaydı bu aralar bebeğime kavuşma isteği önüne geçiyor bi de son vakit bi sıkıntı olur da bebeğime bir şey olursa diye öyle korkuyorum ki. Yeter ki sağlıklı olsun ben kaç gün sancı çekeyim diyorumBn de korku var ama daha çok da sabırsızlık var bir an önce kavuşmak istyrm artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?