- 25 Şubat 2016
- 7.795
- 13.121
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.701
sen farkettn mı pekı canm dogum şeklını aldgnı yanı anlayabılırmıyız acaba ayakları yukarda olcak ya ıllakı farkedrz gbı gelıo bna mesela bnmkı yukarı dgru karnımı şişirio ters donnce şişiremez dıe dsnuorum sende bunun gbı degşklılkler oldumuKızlar bu arada benim yaramaz oğlum doğum yoluna girmiş öyle bekliyorMuş. Doktorumuz serviksin idare edebileceğini söyledi.Bakalim suyumuz da muhteşem değil ama sınırda. .. Damacanayi kocamdan çok görüyorum nasıl su sınırda onu da anlayamıyorum.... Rabbim ne eylerse güzel eyler vardır herseyden bir hayır. Artık eskisi kadar moralini bozmak istemiyorum.
İstagramdan canımNerden aldın Can'ım bunları
sen farkettn mı pekı canm dogum şeklını aldgnı yanı anlayabılırmıyız acaba ayakları yukarda olcak ya ıllakı farkedrz gbı gelıo bna mesela bnmkı yukarı dgru karnımı şişirio ters donnce şişiremez dıe dsnuorum sende bunun gbı degşklılkler oldumu
Karnımdaki bu gerginlik beni bitirdi. Kalçalarıma kadar geriliyorum. Karnım acıyı. Sanki iğne soksan bi yerden patlicam.boşluklarım ağrıyor. Sırtım ağrıyor. Ay bebek 2 kg o bile karnımı patlatacak gibi. Millet nasıl taşıyo 4_5 kg bebekleri hayret
Arkadaşlar normal de o kadar pansuman falan yapılmıyor. Ben dikişli yaptım normal doğumu. Doğumdan çıkarken pansuman yapıyorlar. Bi daha sen istemiyorsun zaten. Çünkü hemen ayağa kalkıyorsun ve bir daha kimseye elletip göstermek istemiyorsun. Rahatça kendin yapabilirsin.her ihtimale karşı bir tane alıyımmı diyorsun canım ?
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimizeİnşallah perinatolog dan güzel haberler alırsın canım. Kafayı takma bencede normaldir bebeğin. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.
Karnımdaki bu gerginlik beni bitirdi. Kalçalarıma kadar geriliyorum. Karnım acıyı. Sanki iğne soksan bi yerden patlicam.boşluklarım ağrıyor. Sırtım ağrıyor. Ay bebek 2 kg o bile karnımı patlatacak gibi. Millet nasıl taşıyo 4_5 kg bebekleri hayret
Umarım öyle olur canım bende istemem gostermekArkadaşlar normal de o kadar pansuman falan yapılmıyor. Ben dikişli yaptım normal doğumu. Doğumdan çıkarken pansuman yapıyorlar. Bi daha sen istemiyorsun zaten. Çünkü hemen ayağa kalkıyorsun ve bir daha kimseye elletip göstermek istemiyorsun. Rahatça kendin yapabilirsin.
Aynen bende fenayim valla taşımakta zorlaniyorum çocuğu birde bir yere toplanması fena yapıyor beniKarnımdaki bu gerginlik beni bitirdi. Kalçalarıma kadar geriliyorum. Karnım acıyı. Sanki iğne soksan bi yerden patlicam.boşluklarım ağrıyor. Sırtım ağrıyor. Ay bebek 2 kg o bile karnımı patlatacak gibi. Millet nasıl taşıyo 4_5 kg bebekleri hayret
bnmde sol ve sag kaburgamn oraya toplanıo şişirıo kafası sanıorum ay bende poposunumu sevıorum acabaCanım ayakları tam midende hayal etme. Ben minyonum belki farkeder şekil ama şöyle diyim ben doktora tam olarak şuan neresi nerede dedim. Kafası doğum pozisyonunda bikini bölgesini gösterdi totosu sağ kaburga altı ayakları da sol kasık bölgesine doğru yani katlı şekilde bebek. Öyle kafa tam aşağıda ayaklarda dik yukarı da gibi değil. He benim oğlan sağ tarafta bazen sağ kaburgama doğru beliriyor ayakları da sol tarafa direniyor. Ben kafası zannediyordum sağ kaburganın oradakafası diye totosunu çok sevdim. Bir de artık bacaklarımın iç tarafı ağrımaya başladı pozisyonu iyice kemiklere baskılıyor
erkek benım canm bebegım :)Bakıldı canım enfeksiyon yok.aynen bende günde 1kilo süt içen ,hergün peynir yoğurt ayran tüketen biriyim,hamilelik önceside öyleydi.annemde kemikler açılıyo diyo bebeği taşımak için ondan diye tutturdu :) bide kız bebekte kemik ağrısı çok olur diyo ısrarla.senin erkekse anneme direk salllayıp durma artık dicem :)
Kızlar mıde yanması için gavıskon dısında ne kullanıyorsunuz cok fenayım uykular haram(((
pekı bebek kanala grdgnde yada o pozisyona gectıgınden ne kadar zamn snra dgma ıhtımalı var doktor bu konuda bişey soyluyor muCanım ayakları tam midende hayal etme. Ben minyonum belki farkeder şekil ama şöyle diyim ben doktora tam olarak şuan neresi nerede dedim. Kafası doğum pozisyonunda bikini bölgesini gösterdi totosu sağ kaburga altı ayakları da sol kasık bölgesine doğru yani katlı şekilde bebek. Öyle kafa tam aşağıda ayaklarda dik yukarı da gibi değil. He benim oğlan sağ tarafta bazen sağ kaburgama doğru beliriyor ayakları da sol tarafa direniyor. Ben kafası zannediyordum sağ kaburganın oradakafası diye totosunu çok sevdim. Bir de artık bacaklarımın iç tarafı ağrımaya başladı pozisyonu iyice kemiklere baskılıyor
Yok canım 12. Haftadan beri gidiyorum memnunum bi sorun olmadı sezeryan iyi geçerse süper olacak muayeneler yolunda gidiyor ilgili güler yüzlü. Emel hanımdan sonra rahat ettim yani. Tahlil sonuçlarını emel hanımdan öğrenemiuordum feyza hanım telefonlara falan cevap veriyor sorularını rahatlıkla sorabilirsin.Canim senin doktor feyza hanim da olmuyor demi degistirme falan.ya da memnun olmadigin bi durum hastane ile ilgili.karamandan gel git yapacağım randevu alabilirsem bosuna sıkıntı cekmeyim
Ben 2 pijama aldım canım sabahlık aldım. Gecelikle hastanede rahat edemem ben.kızlarrr iki takım pijama takımı yetmezmi hastane için gecelik almayı düşünmüyorum ama lazım olurmuda bilmiyorum anneler napmalıyım ben ?? pijama + gecelik mi yoksa sadece pijama yeterli olırmu
Korkma canım artık suyu biraz daha artır. 2_3 hafta daha doğmazsa küveze bile girmez şimdi doğsa küveze girer ama çok büyük sorun olmaz sanırım inşallah 38 haftaları görür ama endişelenme canım. Havuç suyu suyunu artırır.Kızlar bu arada benim yaramaz oğlum doğum yoluna girmiş öyle bekliyorMuş. Doktorumuz serviksin idare edebileceğini söyledi.Bakalim suyumuz da muhteşem değil ama sınırda. .. Damacanayi kocamdan çok görüyorum nasıl su sınırda onu da anlayamıyorum.... Rabbim ne eylerse güzel eyler vardır herseyden bir hayır. Artık eskisi kadar moralini bozmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?