bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin.hepsini bi degerlendirip en kisa zamanda karar verecegim insallah.pazartesi de konyayi dolaşıp geleceğim o zaman netlesir heralde.tekrar sagolasin

Anladım canım demek sata gore :)

İyiki değiştirmişim bende ozaman çok kötü bi durum yaa. Emel hanımın geçiştirme yaptığı belliydi zaten muayeneleri çok kısa tutuyordu.

Yok canım plastik kullanmadım ben yorum yapamam.
Canim senin doktor feyza hanim da olmuyor demi degistirme falan.ya da memnun olmadigin bi durum hastane ile ilgili.karamandan gel git yapacağım randevu alabilirsem bosuna sıkıntı cekmeyim

kızlarrr iki takım pijama takımı yetmezmi hastane için gecelik almayı düşünmüyorum ama lazım olurmuda bilmiyorum anneler napmalıyım ben ?? pijama + gecelik mi yoksa sadece pijama yeterli olırmu

kızlarrr iki takım pijama takımı yetmezmi hastane için gecelik almayı düşünmüyorum ama lazım olurmuda bilmiyorum anneler napmalıyım ben ?? pijama + gecelik mi yoksa sadece pijama yeterli olırmu
Canim ben sezeryan oldum 3 sene once ve pijama kullandim ve kullanisli da oldu benim icin.gecelik icin bir yorum yapamayacagim malesef

Cnm kv.alttan pansuman için gecelik rahat oluo dedi.normal doğumda da dikiş ihtimali var ya.dikiş olmazsa pijama rahat olur herhalde.bi tane gecelik almaya karar verdim bende

Evet cnm.ikeadaki çok büyük.hisarin kızlaragasinn arkasındaki malzemecilrde oluo.bigün de onun için gitcem inşallah.Sen nasılsın nasıl gidio
İyiyim fakat gece uykusuz gündüz iş çok fena oluyor.... Allah dayanma gücü versin inşallah. Sırf Bebeğimi daha fazla göreyim daha çok zaman geçireyim emzireyim diye 37.haftaya kadar dayanmaya çalışacağım çalışmak için.Tabi Rabbim zamanlı doğum verir ise.
3 ekimde randevum var senle denk gelemiyoruz artık.

a 101 den unı baby urunlerını alan var mı ben kararszm kullnn var mı ıyımı ve ney ney almak lazm yag şampuan losyon kulak cbgu pişik önleyıcı krem dıo hepsı lazım oluomu çok acemıyım çoook
Mustela nin ürünleri çok başarılı hatta en iyisi fakat pahalı 500ml şampuan 50 tl 100 ml pisi kremi 28 tl falan....

Kızlar bu arada benim yaramaz oğlum doğum yoluna girmiş öyle bekliyorMuş. Doktorumuz serviksin idare edebileceğini söyledi.Bakalim suyumuz da muhteşem değil ama sınırda. .. Damacanayi kocamdan çok görüyorum nasıl su sınırda onu da anlayamıyorum.... Rabbim ne eylerse güzel eyler vardır herseyden bir hayır. Artık eskisi kadar moralini bozmak istemiyorum.

Çok güzel haftalara geldik canım moralimiz iyi olsun ufaklıklarda iyi olsun inşallah su için armut ve havuç suyunu yazmışlardı bi ara. Artık bebeler doğum pozisyonlarını aldılar gözleri çıkış startın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…