- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.841
Yukarda allah var bakalım o ne isteyecek hepimiz bir imtihan içindeyiz kimse farkında olmasada. Bazen unutup çok şey söylüyorum bazen la havle hasbinallah diyorum. Herkes kendi payına düşeni yaşayacak. Kaderin üstünde kader vardır.Ayy tek kelime ile sinir oldum inan.dudaklarimi isirarak okudum resmen hepsini... Gelin bakar kiz hayatini yasar para kazanir cocuklarina baktirir.oldu pasam oldu...
Kesinlikle her dediğinde haklisin canim.allahim o guzel gonlune gore verir insallah sen gönlünü ferah tut.Yukarda allah var bakalım o ne isteyecek hepimiz bir imtihan içindeyiz kimse farkında olmasada. Bazen unutup çok şey söylüyorum bazen la havle hasbinallah diyorum. Herkes kendi payına düşeni yaşayacak. Kaderin üstünde kader vardır.
Sağol canım güzel dileğin için. Eşimde sağ salim vardı adresine bende uyumaya çalışıyım azcık iyi geceler herkese dnlediğiniz için sağolun kızlarKesinlikle her dediğinde haklisin canim.allahim o guzel gonlune gore verir insallah sen gönlünü ferah tut.
Sağo
Sağol canım güzel dileğin için. Eşimde sağ salim vardı adresine bende uyumaya çalışıyım azcık iyi geceler herkese dnlediğiniz için sağolun kızlar
Gözümden kaçmadı bu msj yarın ilgilenecem senleBiz tabiisii kim olcekbi dedikodunuzu yapıyoruz bizde sormaaa bi stres atıyoruz üzerinizden ohoooyytt
Dermişiiim
Nasıl oldun tatlım ağrın geçti mi? Bebişler artık daha aşağıda daha ağırlar baskıları çok oluyor, ufak yorulmaların büyük etkileri oluyor, inşallah yorgunluktandır da geçer..Kızlar bugün göbek karın bölgem de kramp kasılma bıçak saplanmasi gibi ağrı girdi iki büklüm oldum resmençarşı da önemli bi isim vardı o halde gittim yürüdüm bi de. Çarşı da adet ağrısi gibi ağrı olmaya başladı eve geldim hemen yatıyorum şu an sanki adet olmuşm gibi his var sanki kan gelmiş gibi geliyor çamaşıra bakıyorum beyaz çok az akıntı var sadece. Basenlerim buz gibi olmuş adet olunca öyle oluyordu benim hep. Ağrı hala geçmedi tam. Çok aşırı şiddetli değil ama rahatsız edecek derecede 32+3 üm bugün ama normalde 2 hafta önde gidiyoruz gebelik şekeri yüzünden sanırım
Üzme canını tatlım, doktorun verdiği demir, kalsiyum vb takviyeleri aksatmazsan bide muz, yoğurt, kaşar vb tüketirsen toparlar inş.. Bide biraz yapısal galiba, arkadaşın iki bebeği de 2300 doğdu, hemşire üstelik çok dikkatli yani, ama ne yapsa çocukların gelişimi geri kalıyor doğduktan sonra hızla topluyolar.. Sağlıkla kavuşalım inş ufak farklar kapanır zamanla :)ben canada da dogum yapıcam kızlar gecen hafta ultrasonum wrdı bebek 1 hafta gerıden gelıyormusss. normalde 31+6 ydı bebek 30 +6 gunluk ckmıs ve 1486 gram boyuda 40 cm cok uzuluyrummmmm
Üzme canını tatlım, doktorun verdiği demir, kalsiyum vb takviyeleri aksatmazsan bide muz, yoğurt, kaşar vb tüketirsen toparlar inş.. Bide biraz yapısal galiba, arkadaşın iki bebeği de 2300 doğdu, hemşire üstelik çok dikkatli yani, ama ne yapsa çocukların gelişimi geri kalıyor doğduktan sonra hızla topluyolar.. Sağlıkla kavuşalım inş ufak farklar kapanır zamanla :)ben canada da dogum yapıcam kızlar gecen hafta ultrasonum wrdı bebek 1 hafta gerıden gelıyormusss. normalde 31+6 ydı bebek 30 +6 gunluk ckmıs ve 1486 gram boyuda 40 cm cok uzuluyrummmmm
Sağol canım pijama takımı ni daha çok tercih ediyorlar anlaşılanBenim normal doğumdu canım pijama takımıyla rahat ettim zaten çok fazla üşüyordum pansumanda hemşire yardımcı oluyor.
Uykusuz her gece diyenlerKızlar ya ilk zamanlar idrak edemedim ama şimdi doğuma az kaldı ya beni bi korku sardı nasıl dogurcam ben ya
Hiç sorma canım son zamanlarda kimi gorsem Allah kurtarsin diyor ahh ahh amin diyorum ama ne fırtınalar kopuyor içimdeUykusuz her gece diyenlerbu aralar göbeğimi gören herkesin dediği gibi bi nefeste doğururuz inşallah tatlım Mümkün olduğunca akışına bırakmaktan yanayım.. Düşündükçe korkunçlaşıyor çünkü.. Normal mi sezeryan mi keserler mi dikerler mi derken Afrikada o aç bilaç zayıf kadınlar temiz su bile olmayan yerlerde doğurup nesil nesil çoğalıyorsa, biz çatır çatır rahat rahat sağlıkla doğururuz inşallah
Evet cnm geçen gttigmde aldım sata göre 33+2 idim ama bebek 32+5 çıktı. Doktor 33 hafta yazms rapora gün belirtmems.sata ozaman 33+0 olarak mı izne ayrılms oldim bilnyrm.A Askina eskiya Can'ım sen çalışamaz raporunu Sevgi'den almıştın dimi
Canm Allah kavstursun sağ salim inşallah. İlk başlarda çok kişi vardı ama üst üste dusukler yasanınca çoğu kişi bn artık girmicem dedj onlardan etkilenip.hatirliyor musun yoksa daha da kalabalık olabilirdikAynen canım. Baksana bugün sıkıntıdan patladım yine burada içimi döküyorum iyiki varsınız:))))
keşke eski arkadaşlarda olsaydı kalabalık muhabbet daha hızlı akıyordu yazdığımız şeylere daha çok kişi olunca daha çabuk yanıt alıyorduk inşallah daha çok eksilmesin nazara geldik son dönemdeyüzümüzü gören kaçtı en son gidenlerde baya var pişman oldum herkes birbirini gördü bütün efsun bitti sanki
inşallah hepimiz zamanında sağlıklı bi şekilde alırız meleklerimizi canimEvet kuzum öyle valla bakalım hangimiz önce dogurcaz ben kasım annelerinin doğum yapcaklari tarihleri çok merak ediyorum allah nasip ederse inş görürüm o günleri
güle güle kullanın canımhanımlar ebebekte joie park yataklar indirime girmiş yine.
bu sefer kaçırmadım aldım :)
çok geçmiş olsun canım havalar enterasan dikkat et kendine.Maşallah minnaga da annesi.Bende gitmiyorum ise canım evde bile ikin is yaptım mı pil.bitiyor.Hasta oldum ben cuma hastanedeydim acilde serum yedim. Ya zehirlendim ya da salgından ötürü oldu. Kusma ishal bulantı çıldırdım valla. Şimdi evdeyim. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2 kilo 100 gr olmuş. 32 haftadayım suyumda çoğalmış çok şükür. Dr çalışabilirsin dedi ama ben yinede kararımı verdim ve çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. Bebiş normal doğuma uygun posizyondaymış çok şükür. Şimdilik böyle işte ^.^
Bebek çamaşırları için Dalan Roxy Toz sabun denedim.Yeşil paketini... Nasıl güzel bir koku anlatamam.Hiç bir şekilde yumuşatıcı önerilmiyor.800 gr pakette satılıyor 4.99 tl ROSSMAN da.Annem dedi GRATİSDE indirime girmiş 3.90.tl olmuş.Dalın hacı şakır vb. Çok pahalı ve gerçekten içerik aynı .Roxy yıllardır kullanan akrabalarım var.Bn de kararszdim yumuşatıcı konusunda ama görünce aldım. A101de görmedim canm bzm burdakilerde yok
Çalışabilir raporu aldım canım.inan çok zor oluyor ama sabır diyorum Rabbim yardimcim olsun.Gece uykusuz gündüz iş akşam servis trafik mahvoluyorum.Doğum sonrasına aktarılacak çalıştığım her gün.İçim el vermiyor minnacik yavrumu bırakıp işe gitmeye.Ekim 21 e kadar çalışabilir görünüyorum.Ama doktorum kontrollerde aksi bir durum görürsem çalıştırmam dedi.Hersey evladım için yoksa ben hayatta katlanamam yorgunluk hat safhada.çalışabilir raporunu aldın di mi canım?
Sağol canım benim.Hayirlisini diliyorum Rabbimden.Doğru diosn cnm.Bu hesapları iyi yapmak lazım.İnşallah kolay geçer günlern :)
bende roxy kullandım gerçekten harika ve çok uygun fiyati zaten kızımda da yumuşatıcı hic kullanmadım ki kendi kıyafetlerimizde bile kullanmıyorum sadece tül perde onlarda.Bebek çamaşırları için Dalan Roxy Toz sabun denedim.Yeşil paketini... Nasıl güzel bir koku anlatamam.Hiç bir şekilde yumuşatıcı önerilmiyor.800 gr pakette satılıyor 4.99 tl ROSSMAN da.Annem dedi GRATİSDE indirime girmiş 3.90.tl olmuş.Dalın hacı şakır vb. Çok pahalı ve gerçekten içerik aynı .Roxy yıllardır kullanan akrabalarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?