bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet bende sabah baktim gecmise bak ne diyorsun canimm :)))

My moonlight canım geçmiş olsun bende de seninki kadar olmasa arada oluyo bu hazırlık sancıları. Kızını yıkarken belin yorulmuştur ondan olmuştur canım. Ben de çok zorlanıyorum artık yıkarken ama babası da beceremiyo mecbur ben yapıyorum

Canım sabahlığı kadife onu giyerim zaten üstüme birde ilk zamanlar ben bunu giyerim sonra kalın pijamalara geçeriz heralde

Bu arada dün doktoruma hangi doğum şeklini öneriyorsunuz dedim. Herşey yolunda giderse tabi normal doğum dedi dikiş oluyor mu dedim ilk gebeliklerde genelde dikişli normal doğum oluyor dedi. Acıya dayanamazsan epidural normal doğum öneririm dedi. Sezeryan için epidural değil tam anesteziyi genelde uyguluyorlar dedi zaten odadan çıktığında uyanmış oluyorsun uzun süreli bir uyuma hali olmuyor dedi. kafam karıştı hadi hayırlısı

S Sleepow @emnis
Kizlar masallah bebislerinize.hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Allah yardimciniz olsun az kaldi artik is hayatina mola vermenize.
Sağol cnm çok şükürr az kaldıı :) valla öyle böyle bitiriyoruz ama cidden zor yani bebeğin bezine kadar herşeyine internetten aldım internet denen şey iyi ki var yoksa çocuğun çöpü olmayacaktı :) Hafta sonu da alışverişe çıkamıyorum anca evin temizliği ütü dinlenme vakit kalmıyor alışverişe.

Güle güle giy canım.Ben Ankaradayım yoksa mutlaka giderdim mağazaya.

Güle güle giy canım.Ben Ankaradayım yoksa mutlaka giderdim mağazaya.
Sağol cnm bulursun inş ümraniyede bir sürü mağaza gezdim bende anca buldum yani. adam akıllı takımlar maalesef yok. Bazıları çok ince oluyor bazıları takım olmuyor ayrı ayrı alınca bişeye benzemiyor. biraz gezmek lazım işte :/

Valla ben de denk gelmiim diye pentiye dagiye bile bakmadim.yuzde 50indirim yazan bir dukkana girdim buyakada. Urun yeninsezon oldugu icin indirimsizmis vs. Vs.
Penti ve dagiye baktım haftasonu.Hatta dagide indirim vardı 50 tl ye gecelikler satılıyordu.Ama çok beğenmedim.Pentide de o civarlardaydı.Ama günlük için daha uygundu.

Bütün bir haftasonu iki farklı avm gezdim.En çok bu gecelikte zorlandım.Bulduklarimda çok ince iç gösterir tarzda oluyor.Alamadım bi türlü.

Gunaydin kizlar. urashaa nasil sandalye tepesine cikip dolap silmeye cesaret ediyorsun anlamis degilim. Keske baskasindan yardim isteseydin. Neyse ki bisi olmamis artik denge problemimiz var riskli isler yapma kuzucum.

Len kimden yardım isteyeyim dolap gelmiş silinecek mecbur anam mı var babam mı kendi göbegimi malesef kesmek zorundaydım. Neyseki bişi olmadı zaten :/

aman iyi iş yoğunluğu falan olsun da başka bi sıkıntı olmasın kuzucum çok sevindim iyi olmanıza oğluşunla valla benim canımı da annem çıkarıyo o iş yaptıkça ben fenalara bağlıyorum

Anne candır can. Bırak canını çıkarsın. Ne güzel yanında :) Senin balığın nasıl bakalım? Her şey yolundadır inşallah...

Kuzum dikkat et sende yukarıları eşin silsin bu halimle merdiven sandalye falan çıkma allah korumuş yani. Dolabı bırak başkası test etsin

Geçti canım sağol. Yaşamayonca bilmiyor insan.

Canım bişey sormak istiyorum. Göğüslerinden normal sıvı gibimi akıyo süt? Benim uç kısımları sarımsı sertleşmiş şekilde kapatmış, dün akşam çıkarmaya çalıştım temizliyim diye sınradan aklıma geldi belki süt çıkıp kurumuştur diye, ne yapsam bilemedim temizlesem mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…